Her kişinin sevgi dili Farklıdır,
Peki sizin Aşk sevgi diliniz nedir?
Nasıl bir Aşk yaşamak isterdiniz?
💞💞💞💞💞💞

Her kişinin sevgi dili Farklıdır,
Peki sizin Aşk sevgi diliniz nedir?
Nasıl bir Aşk yaşamak isterdiniz?
💞💞💞💞💞💞
"Delicesine aşk" ifadesi, aşkın yoğun, tutkulu ve bazen kontrol edilemez bir şekilde hissedildiğini ifade eder. Bu, duygusal bir coşku, arzu ve bağlılıkla karakterize edilen yoğun bir aşkı ifade ederken, "mükemmel aşk" ifadesi daha sakin, dengeli ve stabil bir aşkı ima edebilir.
"Delicesine aşk" genellikle mantıksal düşünceyi veya gerçekçi değerlendirmeleri aşan bir duygusal durumu ifade eder. Bu tür bir aşk, mantık veya gerçeklikle ölçülemeyen, tutkusal ve bazen akıl dışı bir şekilde hissedilen bir duygu halini anlatırken, "mükemmel aşk" daha gerçekçi, mantıklı ve uyumlu bir ilişkiyi ifade edebilir.
"Delicesine aşk" ifadesi, büyük tutkular, yoğun romantizm ve bazen fazla romantik beklentilerle ilişkilendirilebilir. Bu tür bir aşkta, kişiler çoğu zaman partnerlerinden büyük bir tutku, bağlılık ve sürekli romantik jestler bekleyebilirler. Öte yandan, "mükemmel aşk" daha gerçekçi ve dengeli beklentilere dayanır, ortak paylaşım, anlayış ve karşılıklı destek gibi faktörlere odaklanır.
Delicesine aşk, yoğun bir tutku ve duygusal bağ ile karakterizedir. Bu tür aşk, genellikle başlangıç aşamalarında ortaya çıkar ve güçlü bir çekim hissi yaratır. Delicesine aşk, bazen mantığın ve gerçekçiliğin önüne geçebilir. Bu tür aşkda, romantik ilişkilerde büyük duygusal dalgalanmalar ve yoğun hisler yaşanabilir. Ancak, delicesine aşk tek başına sağlıklı bir ilişki için yeterli olmayabilir, çünkü zamanla daha sakin ve dengeli bir şekilde ilerlemesi gerekmektedir.
Mükemmel aşk, olgunlaşmış ve sakin bir duygusal bağı ifade eder. Bu tür aşkda, derin bir sevgi, anlayış, sadakat ve saygı bulunur. İlişki, karşılıklı uyum, iletişim ve ortak değerlere dayanır. Mükemmel aşkda, partnerler birbirlerini kabul eder, destekler ve birlikte büyümek için çaba gösterir. Bu tür aşkda, tutku ve romantizm yanı sıra güven, güvenilirlik ve uyum da önemlidir. Mükemmel aşk, zamanla derinleşebilir ve güçlenebilir.
Boş soru kusura bakma yani aşkın tanımı yapıldı anlaşıldı bir düzene kondu da delicesi ve mükemmeli kaldı pehhhh
Aşk kadınları kandırmak için uydurulmuş hikaye 😀 Kesin Fransız puştlar buldu
Anlatım bozukluğu oldu sanki sonu yoktur derken sonsuz demek gibi oluyor ama geçici diyorsun 😀 çokta üzerine düşünmek lazım bencil olup gelişine yaşıyoruz mutlu oluyoruz hepsi bu
Karmaşık kaos gibi en güzeli hepsinden uzak kalıp yaşamak
Trafoya kedi girdi dersin 😀
Teşekkürler
Cevap
27Cevap
Birine aşık olduğunda, sabah kalk, akşam yat onu düşünürsün. Artık onunla bir gelecek hayali kurarsın. Düşlerinde onu yaşarsın. İçinde biriktirdiğin bütün kayıplarını onda telafi etmeye çalışırsın. Ailene ayırmadığın vakti ona ayırırsın. Bencil olursun kendine. Ona ise sürekli bir şeyler vermeye çalışırsın. Yüreğinden parça parça verirsin ona, hemde gözünü kırpmadan. Sadece almak istediğin şey sadakat olur. Ve onu alamazsın. Ve sonu hep aynı filmin tekrarı gibi kırıcı. Kalpkıran filmini tekrar izlemiş gibi, aynı sonları tekrar tekrar izleriz. Ancak vazgeçmeyiz yine sevmekten. Basit sevmeyi bilmiyoruz. Sevdikçe büyük sevesimiz geliyor ve belli bir aptallığa bağlıyoruz açıkçası..
Fakat belki zaman değiştirir bunu bize.. aşk deliliktir zaten..
Aşk her halükarda deliliktir.. İkisi arasında bir fark yok..
Benim için aslında aşk gerçek değildir aşka inanmıyorum ama gerçek aşk varsa bile bence insan sevdiği için her şeyi yapar onu mutlu eder yanında olur her zaman delice aşk ise bunun için gerekirse dünyayı yakarlar yani uçlarda yaşarlar aşklarını her zaman
Aşık olduğunda normal olan bir insan var mıdır? Bence yoktur.. Bir insan aşık olduğunda ayakları yerden kesilir.. Kötü bir karakteri olsa bile göremez.. Çünkü kör olmuştur..
Delicesine aşk, tutkulu ve yoğun olandır..
Mükemmel aşk ise, daha sakin nerde nasıl davranması gerektiğini iyi bilr..
İkisi arsındaki fark ise, birisinde deli dolu olurken.. Diğerinde sessiz sakin nasıl davranması gerektiğini iyi biliyoruz..
Aşk denildiğinde akla ilk gelen deli dolu olandır.. Yani delicesine aşk bambaşkadır..
Delicesine olan bana göre saplantı boyutundadır.
Hoş ona aşk bile denmez tutsak hayatı yaşatır insana..
Mükemmel aşk ise, bir kişide ilk etapta her şey olabilmektir. Birbirini anlayan, empati duygusu gelişmiş çiftlere bakıldığı zaman aslında mükemmel denilen aşkta çok da kriter olmadığını ve en büyük başarının birbirini anlamak olduğunu görüyoruz..
Ben kötü hissettiğimde güvenle sığınabileceğim bir liman arıyorum desem çok doğru olur. Ben her şeyden önce güvenmek isterim, temizli niyetli olmasını isterim. Bana karşı anlayış ve saygılı ve sabırlı olmasını isterim. Beni kısıtlamak yerine özgür bırakmasını isterim. Bana güvenmesini isterim. Ona yanlış bir şey yapmayacağımı bilmeli.
Aşk gözün kör olmasıdır.
Gözün başkasını görmez. Onun da kusurlarını hatalarını görmez...
Bu yüzden mantık evliliğinin zıttı aşk evliliği dir aşk ve mantık zıttır yani. Ben mantıklı bir sevgiyi yeğlerim. Gözüm kör olacak kadar sevmemek için ekstra çaba sarf ediyorum.
Ben sana delicesine aşık olabilirim, ama aynısını sende bana duyarsan mükemmeli ikimizde yakalamış oluruz, bence
Soruyla bi ilgisi var mı bunun 😅
Bence cok farkı yok mükammel bi aşka sahipsen delicesine aşıksındır zaten
Aşkın kendisi zaten delilik
İnsanlara bu kadar tahamülsüzken bir insana bağlanıp ömrümüzü ona adayaniliyotuz bence mükemmel aşk delicesine aşkıda içeriyor
delicesine aşk takıntılı olandır tehlikelidir
mükemmel aşk ise her türlü ve her konuda anlaşmaktır evlilik boyunca
Aman bana göre aşk diye bir şey yok ki insanlar işine geldiği gibi davranıyorlar paran varsa aşk var imkanların iyisi seni severler
Valla aşk iştahla başlanan yemek gibidir. Yemeği bitirmeye çalışırsan tadın kaçar yarım bırakmak ise sadece üzer. O yüzden dozunda aşk yaşamak lazım
Aşk diye bsy yok o heyecan beğeni sevgi saygı sadakat mutluluk karışıklı bağlılık aşk sanılan şey
Heyecanı geçene kadar olan aşk, gerisi uyum varsa kalıcı sevgi olur.
Çok enteresan kesişim kümeleri... Ama hak vermedim değil. 👍
Mükemmel aşk diye bir şey yok, aşkın kendisi zaten delilik.
Aşk bir hastalıktır. Bile bile karşındakine ruhsal sağlığını teslim etmektir. Aşktan uzak durun derim. Aşkın her türlüsü insanı mundar eder.
Bilmem aşktan hiç anlamam aşka dair hiçbir deneyimim olmadı
Dostça aşk, alayım ben.
Ayaklarımı yerden kessinde ister deli ister zır deli olsun no problem 😂😂😂
Aşka inanmıyorum. Delicesine olan karşıdaki şerefsiz bile olsa aşık olan takıntılı olandır
Delicesine aşk iliklerine kadar kosulsuz sevmektir cinsellik haz barındirir. mukemmel aşk her ani keyifli duzgun bir iliskidir
Ortak kesişim noktası
Niye la
mükemmel aşktı bizimkisi yardımcı olur musunuz bu arada lütfen
2 yıllık sevgilim beni 15 gün önce bi anda terk etti. ben ona en iyisiydim. istediği her şeyi yapardım. doğum günün bile 3 gün 3 gece kutlamıştım. hediyeler sınırsız. çok mutluyduk bi anda terk etti. asla bitmez diyordum. asla hak etmedim. ne aldattım ne yalan söyledim. herşeyi önüne sermiştim ve yaza girdik aile evlerine geldik üniversitede bana muhtaçtı binevi ve bu yüzden beni cepte gördü okul açılınca bana dönecek belki de. çevremizde ki herkes ona küstü bu yüzden. dün de birisisiyle buluştuğunu flörtleştiğini öğrendik. hırsımdan öfkemden üzüntümden deliye dönmüş haldeyim. tek isteğim bana köpek gibi pişman olup dönmesi. asla kabul etmek istemiyorum. büyü haricinde her türlü rahmani vefk ritüel okeyim sence napayım sen ve arkadaşlar ne önerirsiniz?
olmuyor be o kadar zoruma gidiyor ki hiç hak etmemiş yaptıklarımı sevgimi emeğimi değerimi
Dereye inip taş bulamamak ile kendine göre eş bulamamak arasındaki fark gibi
Her iki askta deli dolu
Biri cilgin biri yerinde mutevazi bi sekilde
Delicesine aşk süründürür gibi.
Mükemmeli bulmak imkansız...
En iyisi karşılıklı aşktır
Delicesine aşk en mantıklısı gözüküyor:)
Delicesine varsa dadından yenmez
Sakin
Güven ve aidiyet barındıran
asktan anlamam ki
Sadece saygi yeterli olmeli gebermeli saygisizca
Aşk yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?