#Mavimelek 💙
Sevgi her şeye karşı oluşan bir duygudur bazen bir yemek bir insan bir esya olabilir. Fakat aşk öyle bir şey değildir herkese karşı olmaz
Teşekkürler 🦋
Rica ederim 💙
Görüş
16Görüş
aşk sebepsiz ve bir anda başlayan, aklı ve gözü kör eden aşırı bir kimyadır. ve aynı hızla da biter.. elde edemeyip o insanı , saplantıya dönüşmesi müstesna tabi.. o insanın kusurlarını bile görmeyiz aşıkken..
sevgiyse sıfırdan başlar ve paylaşımlarla ve o insanı iyisi kötüsü ve her şeyiyle ,. sırf olduğu insan olarak benimseyerek yeşerir ve zamanla büyür.. ve ömür boyu devam eder.. ekstrem bir durum olmadığı sürece..
... aşk acı getirir grnellikle tek taraflı olduğu için. ve akıl baştan gittiği için büyük hatalsr ve aptallıklar yaptırabilir. tamam çok şiddetli bir duygudur ama bu dünyada aşkı , Allahın insana bir " en " i yasatması olarak görüyorum. istediğimde bu duyguyu da uçlarda yaşatabilirim size demesi gibi bir nevi. ama bu hayatta aşk çok tehlikeli. çok engel var. tek taraflı çoğu zaman. ve bir o kadar da hızla bitiveriyor. sonra ksrşındaki insanın olumsuz yanlarını görmeye başlıyor insan.. ve tahammül edemiyor. ayrılıyor veya boşanıyor işte. evlenecekseniz aşıkken evlenmeyin. sonra sudan çıkmış balığa dönersiniz. ksrşınızdaki insanı sevin vr karşılıklı büyütün o sevgiyi
Aşk ve sevginin farkı yok ikiside kalp ile oluyor ama dış görünüş için seven birisi aşk ve sevgiye girmez hoşlanmaya girer hoşlanmak aşk sevgi ile ilgisiz
Evet, hoşlanmaya girer ama bazıları aşkla bağdaştırdığı için
Neden umudunuz kalmadı
Şartlar ne olursa olsun fazla mı karamsarız
Kızlar Bir Adım Öne İkisi de beslenmediği zaman ölür ama aşkın mantığı olmaz sevgi ise mantığı da düşünür
Aşk yanmaktı sevgi ise gökyüzüydü bence 🙈saçma oldu ama öyle bence 🙂
Güzel bir söz oldu 😊
Aşk sevginin daha ileri bir boyutu bence, ilk zamanlar birine sevgi duyarız zamanla bu dönerse aşka döner. İlk görüşte aşka inanmam açıkçası ilk görüşte sevmek vardır tanıya tanıya aşk olur 😊
Sevgi daha kuvvetli ve uzun süreli. Aşk daha zayıf ve kısa süreli
Ferhatın şirin için dağları delmesi gibi bir şey sevgi aşk gerçekten ihtiyaçlardan ötürü bir şey.
Yaşayanlar anlatsın biz de öğrenelim bakalım. Benim için fark biri üç diğeri 5 harfli
Aşk hayal sevgi ise yasanandir daha uzun yazardım ama özeti bu
arkadaşlarımı tuttuğum takımı kahveyi seviyorum, kadınlara aşığım. bence fark bu
😂
Aşk daha derin , daha zor , daha imkansız bir şey gibi geliyor bana
Biri diğerinin başlangıcı
Biri yemek borusu diğeri mide
Cevabini kendjn vermissin zaten
Ask bir ihtiyac
Sevmekse bir sanat tir
Aşk geçici sevgi kalıcı olur.
Sevgi daha saf...
Keşke hep saf kalınabilse
fark var...
Aşk acıtır, sevgi iyileştirir.