Her ayrılıktan sonra tekrardan bu kurtlar sofrasına düşmekten bıktım, yeniyle uğraşacağıma emek verdiğim eximi istiyorum ben😂 (Aldatma gibi affedilmez suçlar yoksa bu dediğim geçerli)

Her ayrılıktan sonra tekrardan bu kurtlar sofrasına düşmekten bıktım, yeniyle uğraşacağıma emek verdiğim eximi istiyorum ben😂 (Aldatma gibi affedilmez suçlar yoksa bu dediğim geçerli)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eski sevgilinin adını bile anmam ben giden gitmiştir o kaybeder. yenisi ile devam
İhanet gibi affedilmeyecek hatalar yapmadıysa 2. şans verilebilir fikrindeyim
Saygı duyuyorum size
Ay yok uğraşılmaz eskiyle, değişen bir şey olmayacak nasıl olsa, iyi olsa zaten eski olmazdı geçelim...
Ya ama ayrılık sebebine göre değişmez mi bu
Valla iyi olsa ayrılık olmazdi yine sonuç değişmeyecek öyle düşün
İyi kötü meselesi değil bence ya en azından benim hikayemde öyle değil çok çok kötü bir zamanlama oldu çabalamak istemedi o an öyle oldu
Sıfırdan aynı şeyleri yaşamak gözünde büyüyor insanın. Aynı filmi tekrar tekrar izlemek gibi.. Bende eskisi derdim ama niye ayrıldığına bağlı tabi 😅
En temel bilgiler bile fazlalık gibi geliyor bana artık ismin mesleğin yaşın bilmem ne offf yani sonu hep hüsran niye tanıyoruz o zaman😂
En kötüsü de o zaten ayrılacaksak neden o kadar zamanı çöpe atıyoruz bilsek nankör çıkacağını 1 dakikami vermezdim
Zamana paradan bile daha çok değer veren biri olarak katılıyorum millet 3 senesini falan veriyor ben 3 ayımı verdim kahroluyorum üzüntüden sjsjsjsjsj
Para kazanılır da geçen zamanı yerine koyamıyorsun maalesef
3 ayda nasıl aşık etti kendine 😅
Aşık değilim ya ama mutluydum onunla😂
Canım cicim aylarında bitmiş normal mutlu olman 😊 Ama ucuz yırttım diye düşün yıllarını verip de ayrilabilirdiniz
Adam gibi dönerse yıllarımı veririm de işte😂
Bilemiyor tabi insan 😅
aynı yolu tekrar yürüyerek farklı bi sonuç elde edemezsin masmalesf
Bence karşındaki insanın doğrudan kişiliğinde bir sıkıntı yoksa ve aldatmak gibi geri dönülmez hatalar yapılmadıysa şans verilebilir ya
niye vereyim denemişim olmamış zorlamak anlamsız
Soruyu yazış şekline biraz gıcık oldum 😅 O yüzden hayırlısı olsun deyip gidiyorum.
Ahahaha neden gıcık oldun
Ex daha kolay gibi, en azından seni tanıyor. bir daha tanismakla ugrasmazsin.
Evet insan bilineni daha çok istiyor kimseyi sıfırdan tanıyacak heves kalmadı artık insanlarda
evet öyle, adımı bile söylemek istemiyorum artık
Exten next olmaz diyorlar. Bilmiyorum doğru mu diyorlar?
Neden ve nasıl bittiğine göre değişir araya 3. kişi girmediyse olur bence
Extten next olmaz bacım
Olur be bacım
Yani bence yeni sayfa ac
eskı kasabadan yenı koy olmaz
Exden next olmaz.
Olur olur
Eskiye mazi derler
Ex gitti bitti. Next en iyisi
Ne ex ne next.
Bence ilişki olmasın abi olmuyor
Ex'in canı cehenneme