Bu erkelere anlam veremiyorum yardımcı olabilir misiniz?

herkese merhabalar, evlilik sitesi üzerinden bir çocukla tanıştık bir yıl iki ay oldu beni istemeye geleceğini söylerken bir gün beni kızdırmıştı babamın bir arkadaşının oğlu beni istemeye gelecekmiş verirlerde kurtulursun ne güzel benden dedim aslında şaka yapmıştım o günden sonra bana çok soğuk davranmaya başladı aşkım canım diye konuşan insan mesafeli konuşmaya başladı en sonunda bana ben evlenmeyi düşünmüyorum hayatımı yaşayacağım zaten kanser rahatsızlığı geçirdim ne kadar ömrüm varsa gezip tozup eğleneceğim ben de biraz kiloluyum hatta bazen bana şaka yapardı sen beş kilo verene kadar seni istemeye gelmeyeceğim diye sende sağlığın için zayıfla falan dedi iki gün önce ben senden başkasına bakmam seni çok seviyorum diyen insan beni terk etti dün de bana sana yaşattıklarım için özür dilerim seni üzdüm biliyorum yazmış ben de canın sağ olsun dedim o da Allah gönlüne göre versin dedi ben de sana da dedim şimdi baktım 12 tane kızı instagramdan takip etmiş, kendine burun estetiği yaptırmış ben bir insan bir anda nasıl bu kadar değişebilir anlamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bu erkelere anlam veremiyorum yardımcı olabilir misiniz?