2 yıla yakın bir ilişkimiz vardı beni çok seviyordu ciddi düşünüyorduk birbirimizin ilk aşkıydık her şeyi beraber yaşadık. Kendisi alkolü sigarası kız ortamı olmayan düzgün birisi onu bu yüzden sevdim ben onun yanında dikkat çeken bir kızım kendisi de kıskanç birisi. mesajda kavga ederken birbirimizi aşağılama küfür noktasına geliyoruz. Son 1 aydır ayrılmayı hep dile getirdim engel oldu erkekliğine bile laf ettim en sonunda çok basit bi kıyafet kıskançlığından tartışma çıktı ve kendisi bitirdi. Ayrıldığımız gün seni seviyordum hayatımın merkezindeydin ama hakaret eden suçlu olan sensin artık seni sevmiyorum aklıma bile gelmiyosun bak çok mutluyum mekanlara gidiyorum başkalarını beğeniyorum ama kimseyle olmak istemiyorum vs diye kendini kanıtlamaya çalışıyor tecili bozup uzun dönem askerlik yapıcam diyor kendisi garip bir psikolojide şu an. Bu kavgalar 2 senedir vardı peki neden hep kaldı da şu an gitti ben terk edeceğim için mi? bi kaç kere iletişime geçmek istedim ağladım bi yerleri kalktı engelledi. İlişkiyi kadın bitirir erkeği kadın seçer bizde dengeler bozuldu. Sorun küfürse bak psikoloğa gidiyorum dedim sen değişmezsin değişsen de istemiyorum seni dedi. 1 aydır ayrıyız o İnstada sadece erkek kankalarını takip ediyor ben de kızları ve hiç postumuz yok hem kıskancız hem asosyal insanlarız. İlla instagrama foto atmaya başlayıp kıskandırmam mı lazım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı şeyler bir masada açık açık konuşulmalı olmuyorsa yol verilmeli.
2. hafta oturup konuşalım dedim geldi ama yanlış zamandı sanırım çünkü hala sinirliydi ve mutlu olduğunu unuttuğunu kanıtlamaya çalışıyordu hem kendine hem bana. Biz tartışınca inadına instayı herkese açık yapardım erkekler takip edince kıskanırdı bu yüzden 0 postum 10 takipçim var onun da öyle sizce hayatımı biraz değiştirip post atmaya başlamam nasıl olur?
Gruru bırakıp bütün doğruları konuşmayı sen denesene
tartışmalarda ağlatıyordu beni küfür ediyordum ama barışıyorduk son buluşmamızda etek giymiştim sorun yaptı ben de alındım beni koruyamıyor musun bak herkes giydirmiş sevgilisine dedim o an bıraktı oturup konuşmadan ayrıldı. konuşmayı denedim dinlemiyordu artık ailesini aradım öyle geldi sorun hakaretse değişicem psikoloğa gidiyorum dedim sen değişmezsin diyor
Seni kafasında bitirmiş olabilir mi?
Son zamanlarda hep ben ayrılmak istedim ama ikna ederdi, seven insan özellikle de bir erkek neden çabalamaz ki? Ve neden bu kadar mutlu olduğunu kanıtlamak istiyor kavga ettiğimiz akşam yetişkin videosu izlemiş bunu bana söylüyor sokakta başka kadınları güzel bulunca seni unuttuğumu fark ettim diyor başkasına bakarken aklına gelmemem lazım ama illa kendine kanıtlamaya çalışıyor. Ben de yakışıklı erkek görüyorum ama bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor.
Bence artık bittiğini sana biraz sert de olsa sana açıklamaya çalışıyor bu kıskandırmak falan degil.
Çok özgür hissediyorum kavga gürültü yok kimseyle olamam artık diyor. Son güne kadar bile çok seviyordu hatta kıskançlıktan kavga çıktı ama akşam gidip hediyelerimi çöpe atmış. Sevgi 1 günde biter mi? bana benim mutluluğumu mutsuzluğumu sen belirliyorsun demişti. Seni hep ağlatıyorum kötü biriyim diyordu şimdi tartışmalarda hakaret küfür ettin ben böyle biriyle evlenemem dedi, kendi hatalarını görmüyor. Biraz zaman geçse kafasına dank edip özler mi? ikimiz de 22 yaşındayız ve birbirimizin ilk aşkıyız aynı zamanda da ilkokul arkadaşıyız, ilişkide kavga dışında her şey dört dörtlüktü.
Bak benimde yaşım 22 ama bazen her şey ilkin olsa bile sonun olmayabilir düzgünce ikna edip son kez konuşup bütün duygularını açıklayabilirsin olmazsa yal bi cuara artık
dönmesi için ne yapmam lazım? yalvardıkça uzaklaştı hayatıma devam etmem mi gerekiyor.
Lise zamanlarında eski sevgililerini sevmediğin halde iyi ayrılmışsın arkadaş da kalmışsın benimle neden kalamıyorsun dedim onları sevmediğim için arkadaş kaldım ama seninle kalamam seni farklısın dedi. Benim başkasıyla olamayacağıma güvenip gidiyor hayatıma devam etsem pişman olacak ama iş işten geçecek.
Aslında yalvarma degil yalvarınca kalkar açıkcası insanın bir yeri.
Yani açıkcası duygularını son kez açıkla yani onsuz nasıl oldugunu hayatının onunla beraber tamamlandığını amaa olmuyorsa onunla yürümeyeceginide hissetirmen lazım zaten seviyorda elbet seni bulur
Gerçekten sevmiş ve gerçekten bitirmiş
Hep sevmediği için ayrılmış hiç terk edilmemiş birisi zaten ergenlik döneminde olmuş ilişkileri ilk defa benimle ciddi ilişkisi olmuştu. İkimiz de sevgilisiz yapabilen insanlarız. Biz küstüğümüzde bebek videoları görünce gözleri dolardı benden başkasıyla evlenmeyecek diye, biz hep tartışır barışırdık şimdi neden bir anda bu kadar nefret etti benden?
Bıkmıştır reis. Zaten en basit kendimden örnek vereyim yok abi sanaldan konuştuğum insan bile beni terk ediyor. vdkdkdkfl sevgilim olmadı olmuyorsa zorlamıcan.
Düzgün insan ne sanalda ne cafede ne instada olur sana yazan 10 kişiye daha yazıyordur onlara güvenme. Kısa ve kötü ilişkilerde yıpranır o insanlara dönüşürsün. Benim ilk ilişkim buydu uzun sürdü özellikle kadınlara taviz vermemesi hoşuma gitti bu yüzden çok sadık biriydi ama gitmez diye çok yıprattım. Doğada kadın seçer erkek seçilir aşk acısı eril bir şey bizde dengeler bozuldu maalesef adamı sevmiyorken peşimden koşuyordu üstüne düştükçe değersizleştik.
Aslında sanalda cafede diye bir şey yok nasip işidir benim kalbim biraz saftır göremez hemen baglanmaz ama baglandımı önüne ne çıkarsa tolerans tanır fakat dedigim gibi bu olay nasip işi ve ilkin nasibin olmayabilir.
İlk ilişkim olduğu için bu kadar acemice davrandım ders aldım ikinci ilişkim başkasıyla da olsa onunla da olsa daha güzel ve yenilenmiş olacak bu yüzden onunla olmasını istiyorum. Biz kadınlar erkekler gibi geçmiş yaşanmışlıkları özlemeyiz gelecekteki hayalleri özleriz ama onu sorunlar değil umutsuzluk vazgeçirdi.
Bilmiyorum inşallah senin için hayırlısı olur ama ben artık dayanamıyorum bu hayat zor gelmeye başladı inşallah allah nasibine göre birisini evlendirir
Senin için de hayırlısı olur inşallah üzülme erkek için çok genç bir yaştasın işin gücün oturduğu zaman hayat karşına seni hiç zorlamadan çıkaracak zaten
İşim gücüm oturdu evlenmek gibi bir şeyde gözüm yok sadece sevmek istiyorum acısı bile güzel abi Neuse barışır isen haber et
Umutlandığım için aklımdan çıkmıyor 1 haftadır iletişime geçmedim "Sevmiyorsan arkadaş kalalım eski sevgililerine duygun olmadığı için ayrılmışsın ama arkadaş kalmak istemişsin" dedim. "seninle kalamam sen farklısın" dedi. Bunun anlamı ne? Sürekli çelişmesi kafamı karıştırıyor.
Ya gidiyorum ama işte aklım da biraz sendeymiş gibi yapıpda kaçayım der gibi skdkdldkdl
Kafası karışık bence öfkeli olsa da sevdiği kadınım en son tecili bozup askere gidicem 12 ay dedi ne seni ne başkasını istemiyorum dedi şimdi mezun oldu sürekli gelecek kaygısı var en son geçen hafta bi şey sordum havalandı ben de beklediğimi sanıyorsan sana duygum bitti dedim erkek bu 1 2 ay özgürlük der sıkılır dönmeye çalışır o zaman da ben istemem
hala dönmedi ama şu an ayrılık şarkıları paylaşıyor
Adam aşık sana. Üstüne varma dönecektir.
Dönmez o
Bu üstüne düşüp şimartmazsa döner.
haftada bir mesaj atıyordum iyice havalandı 1 haftadır atmıyorum çünkü sürekli kendini kanıtlama çabasında. Seni unuttuğumu başka kadınları beğenmeye başlayınca anladım diyor. Niye kendini unuttuğuna ikna etmeye çalışıyor ki? Evet ben de sokakta yakışıklı erkekler görüyorum ama bu onu sevmediğimi göstermez bu nasıl bir mantık
O incinmiş senii de incitmek istiyor. Uzak durmayı basarirsan dediğim gibi olur.
Biz tartışınca inadına instayı herkese açık yapardım erkekler takip edince kıskanırdı bu yüzden 0 postum 10 takipçim var onun da öyle sizce hayatımı biraz değiştirip post atmaya başlasam nasıl olur? Bir de neden sevgisinin bitmediğini düşündünüz
Sevgisi bitse bu kadar ispata çalışmaz.
her yerden engellemiş beni ailesiyle konuştuğum için çok öfkelendi mesajda aşağılıksın bile dedi 2. hafta zar zor oturup konuşup ayrılmaya ikna ettim geldi yine biraz öfkeliydi ama söylediği şeyler için özür diledi. Ben ona ayrılmak istediğimde taciz etme beni başkasını bul falan derdim hepsini o bana dedi. 3 saat oturduk konuştuk aklıma gelmiyorsun canım seni istemiyor dedi sarıldım uzun uzun ittirmedi ama dokunmadı da. Lise zamanlarında eski sevgililerini sevmediğin halde iyi ayrılmışsın arkadaş da kalmışsın benimle neden kalamıyorsun dedim onları sevmediğim için arkadaş kaldım ama seninle kalamam seni farklısın dedi. Benim başkasıyla olamayacağıma güvenip gidiyor hayatıma devam etsem pişman olacak ama iş işten geçecek.
Yeniden olsa bile eskisi gibi olmaz
olsun da eskisi gibi olmasın. Ben eski ben değilim zaten.
O zaman inceldigi yerde kopsun
Bilemiyorum
"Sevmiyorsan arkadaş kalalım eski sevgililerine duygun olmadığı için ayrılmışsın ama arkadaş kalmak istemişsin" dedim. "seninle kalamam sen farklısın" dedi. Bunun anlamı ne? Sürekli çelişmesi kafamı karıştırıyor.
vermiyordur ondan
soruyu tam okumamışsın
okudum