bir çocuk ile konuşuyordum ve iyi gidiyordu son bir kaç gün çocuk bana çok geç yazmaya başladı bir şey demedim gene gunaydin napiyorsun diye ilerlerken attığım mesajlara yanıt vermemeye başladı bir kız buna aşıkmış ve benle bu konuda konuştu peşimi bırakmıyor vs vs sonra bana dün kesik bir bilek attı ödüm koptu onun kolu diye sonra kızın kolu olduğunu söyledi ona atmış ben o gece ona ilerleyen bir zamanda espri yaptım ve resmen alay etti dediğim şey ile bir şey mi yaptım diye sorunca da görüldü attı bende onu instadan çıkardım takipten ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi yoluna bak bence sonra sana falan suç kalır bir de.
öyle yapcam galiba ve zendaya Pp helalll
Knk eğer böyle bir şey varsa karışma bile kıza bir şey olur ucu sana dokunur
Hangi kıza bileğini kesen mi
Yani çocukla falan bence yani
İstemedende olsa yani ucu sana dokunabilir kız psikopat gibi sevdiği için neler yapar sonra piyango sana patlar
ya bilmiyorum kızla çok yakınlarmiş sonra soğuk yapmışlar konuşma bitmiş bu bana yakın zamanda da demişti kız eskisi gibi olalım demiş falan işte dün de bunu attı kafam çok karışık günaydın dedim çocuk görüldü atıyor ne yapsam bilemiyorum
Belki çocuk arada kalmak istemiyor yani bir yandan canına kast eden kız diğer yandan sen üzülmek istemiyor üstüne gitme ve bence aradan çekil sen kötü bir şey yapmadığın halde belli olmaz hiç bir şey
ya kızın arkasından konuştu bana karşı engel falan atmış kıza darlamis falan ama bende artık kendim bıktım yani beni görmezden gelmesidir falan yani şu ara yazmam daha ama ilerleyen zamanı bilmiyorum
Sen bilirsin knk bilek kesmek yani tehdit gibi bir şey algıladım nedense sevmesen keserim falan tehlikeli şeyler hem bıktın kapat sil heryerdn derim
çıkarttım takipten zaten bende çıktım ama bir umut yazar diye bekliyorum yalan olmasın:(
Sende o kız gibi olursun sonra 🙂dikkat et
Allah korusun ya off valla ben normalde önce umursamamistim ne olduysa bir anda
Çok düşünmekten bazen bencil insanlar gibi olmak isteriz ama olamayız ve bir anda birine bağlanmış hiisederiz ne kadar sevmem desende beklersin onu sende suandan belirti var sende
Ya tam silcen onu ya da koli bandı gibi bağlancan buraya yazıyorum
umarım silerim ya bağlanmak istemiyorum ona
Herkes öyle derdi bilir miisn baglanmam ben ama sonra içlerinde bir ses bana yazsın konuşsun mutlu oluyorum diyordu
İşte o ses bağlantinin gerçekleştiği şeydi
😊🙂
olm ama benim iç sesim böyle diyor
Ağa ben çok iyi anlıyorum seni merak etme az kişiden duymadım aynı şeyleri kednine yazık etme sadece hem senin durumun tek erkek olsa eski şeyler olmasa okey derim ama sıkıntı var işin içinde ve baglanirsa kızlar malasef vazgecemiyor deneyimler bunu gösterdi
doğru valla ya ben daha sevdiğim çocuğu yeni yeni unutmaya çalışırken çocuk istek attı ben napiyim şimdi
Gönlünün sesini değil mantığı kullan
öyle yapmalıyım zor ama denicez artık napalim
Öyle yapalım**
Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah
Olm çocuk aşkını itiraf etti geç gördüm soğudu
Uzakdur aşktan
hayır ya
Aşk diye bişey yok
abi var ya nasıl yok
Abin sksn seni ne abisi terbşywsiz
ne diyorsun ya
Saçmalıyorsun ne abisi ya sen kim oluyon bana abi diyon
ya sen slak mısın ben sana hitap şekilde mı dedim ya ne diyorsun ben bir kızla konuşurken de abi ya falan derim moralim bozuksa ne anlatıyorsun sen
Abi kelimesini sevmiyorum
Birdaha bana sakın kullanma
Aşk diye bişey yok erkekler kızları kullanma taraftarı
tamam bu şekilde diyebilirsin saçma saçma konuşmana gerek yoktu
o erkeklerin sorunu kızların değil aşk yok demek değil bu, bu sizin iğrnçliginizin göstergesi
emrin olsun paşam kullanmam hayırdır ya
cevap versene gerzkali
İleri zekalısın
Menfatsız aşk yok
ya bir git ya kendin aşkı bulamadın diye saçma konuşma
seven seviyor
ağlama yani
Dertleşe bilirmiyiz
ne gibi bir şey mi yaşadın
Çok şey yaşadım çok doluyım
aaa ne oldu ya anlat dinlerim
Dertleşebilitirmiyiz 😔😭😭