Kiminle konuşsam bilmem kaç saat sonra cevap veriyor tamam benimde erken cevap verdiğim söylenemez ama hep böyle denk gelmesine anlam veremiyorum neden?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
geç yanıt verilmesinden hiç hoşlanmam geçte yanıt vermem
Nasıl yani
Ay pardon yalnıs cevap verdim bende öyleyim
Sen özgüvensizsi karşındaki da bunu hiss ediyor, özgüveni geliştir baya hemde
Ne alaka acaba?
Özgüvensizmisin değilmisin kendine bak iyice? Erkekler olarak bunu hiss ederiz, kızın yürüşünden tut, bakışına kadar😃
İyide sosyal medyadan konuşuyorum reelden değil nasıl hissediyorlar fotodan m
Verdiğin cevapdan, resminden, ben bi bakışa çözerim o ayrı konu.
Ne saçma
Özgüvenli kız tipi nasıl olurki çok çok güzel bi kizmi olmali
Saçma değil, biz erkekler bir çok şeyin farkındayız. İsteyince dağları deleriz bırak geç yazmayı
Düşününce beni gerçekten isteyen biri olmamış hiç
Kötü oldum gerçekten
Bunun birçok nedeni olabilir. Belki seni önemsemiyorlardır belki de meşgullerdir.
Hepsimi meşgul oluyor ya
Önemsenmicek kadar cirkinmiyim anlamıyorum yazan istek atan hep karşı taraf
Yazan, istek atan karşı tarafsa demek ki çirkin değilsin. Hepsi meşgul değildir. Onlar için ikinci plandasındır.
İkinci plan derken ne yönden genel olarakmi yoksa ilk planda başkasimi var
İlk planda başkası vardır. Onunla konuşuyordur. Ya da seni beğenmiyorlardır.
Yani daha güzel biriyle konusuyolar
Demekmi bu
Bu hep böylemi olucak ya kimse beni ilk plana koyucak kadar önemsemicekmi
Evet öyle demek. Üzülme. Seni de ilk plana koyacak, önemseyecek, değer verecek birisi elbette olacaktır.
Hayır çok yakışıklı olmadıkları halde nasıl daha güzel bi kızla konusuyolar anlamıyorum
Sosyal medyada o kadar güzel kız varken hiç sanmıyorum bunu ya gerçekten kötü hissettim
Daha güzel değillerdir de onların daha çok ilgisini çekiyorlardır. Sen de çok güzel bir kızsındır.
Açık saçık olunca hemen daha cabukmu ilgilerini çekiyor ben daha çok hanımefendi bi tipim var ama croplu askılı fotolarımda var yani
Siyah saçlı beyaz tenli biriyim fotolarımin çirkin olduğunu düşünmüyorum tabiki herkes gibi efekt bende kullanıyorum
Açık saçık olmana gerek yok. Erkeklerin ilgisini çekmek için bu şekilde kendini küçük düşürmene gerek yok. Önemsemek ve değer vermek isteyen kişi zaten dış görünüşüne bakmadan sana hak ettiğin değeri verir. Olması gereken de budur yani.
O zaman hep değer vermeyecek tipler buluyo beni
Evet öyle oluyor. Değer vermeyenler seni buluyor. Değer veren insan bulmak zaten çok zor.
Buna şansmi desem yoksa kadermi
Bu nasip işi. Eminim sana değer verecek kişi mutlaka karşına çıkacaktır.
Çıkmıyor anlamıyorum çıkanlarida kaybediyorum bi şekilde
Kaç yaşındasın peki öğrenebilir miyim
24.
Çıkanlar seni kaybediyordur. Sen onları kaybetmiyorsun. İyi kalpli bir kıza benziyorsun aslında.
Evet öyle onlar kaybediyor ama ilk sevgilim değer vermişti hissettiriyordu sevgisini falan nebiliyim ama ayrıldık saçma bi sebepten artık sevmediğini söyledi falan
Hani insan hayatında 3 kez aşık olurmus diyolar ya gerçi ben aşık oldugumu sanmıyorum ilki peri masalı gibiymis ilk gençlik askiymis ikincisi en toksik ve bitirilmesi en zor olan üçüncüsüde gerçek askmis sözde o ilk iki evreyi yaşadım ama üçüncüyu hâlâ göremedik bakalım hayırlısı
İnsan bence üç kez aşık olmaz. İnsan aşkı hissettiği zaman aşık olur. Ve sen asla umudunu yitirme. Aşık olmayı ya da sevgilinin olmasını bir ihtiyaç gibi hissetme. Eğer böyle hissedersen sürekli üzgün olursun. Sevgilinle ayrıldınız, sevmediğini söylemiş. Öyle durumlarda akışına bırakacaksın.
Ve 5 ay sonra ben bu toksik olan dediğim kişiyle olmaya başladığımda helallik isteme bahanesiyle yazdı inanabiliyomusun o kadar zaman yazmazken iş işten geçmişti ben o ikincisine kapılmıştım zaten çoktan bi kaç kere yazdı konuşmaya çalıştı yüz vermedim
İyi yapmışsın. Seni terk etmeden önce düşünmeliydi bunu. 5 aydır neredeymiş.
Aynen öyle hakkimida helal etmedim bide dalga geçer gibi. Beddua etmediğin için teşekkür ederim iliskinede hayırlısı olsun dedi
İyi en azından çok büyük kavga olmadan bitmiş ilişki. Şu an bir ilişkin var mı
Yok ama dediği oldu iliskimdede hayırlısı oldu aldattı beni bundan beter çıktı
Bu ikinciyle çok kötü bitti her yerden engelledim ilkiyle öyle olmadı ama
Aldatılmak çok kötü bir şey. Aldatmak da çok kötü bir şey. Allah kimseye göstermesin.
Evet öyle hiç buluşmadigim elini tutup öpmedigim halde o kadar kötü hissettirdiki reelde yasanmisligimiz olsa nasıl olurdu bilmiyorum
O zaman kendini çok daha kötü hissederdin. Kurtulduğuna şükür.
Öyle ama inanirmisin bi insan hiç elini tutup sarilamadigi kokusunu bilmediği öpemedigi ona olan güvensizliğim yüzünden buluşmadim cesaret edemedim bu arada o istedi ben istemedim aynı şehirde farklı ilcelerdeydik nasıl bu kadar kapilabilir böyle birine
Ve o kadar etkilediki beni 3 yıldır içten içe
Normal bu. Aşık olan birisi böyle kolayca bağlanır karşısındakine. Önemli bu Sevgiyi hak etmek ve değerini bilmek
Yok aşık olmadım ben
Ben aşka inanmam ama sevdin
Sevdim
Bu doğrudur
Sevgi de böyle bir şey işte. İnsanın gözünü kör eder
Lanet olsun böyle sevgiye iyi ki dönemedimde kendime eziyet etmeye devam etmedim
İyi ki kurtulmuşsun ve kolayca unutmuşsun.
Kolay olduğunu söyleyemem o bırakmadı çünkü kolay kolay barışmak istedi içip ses kaydı falan atıyor dön diye saçma sapan ama dönmedim dönemedim istesende yapamiyosun
İçki mi içiyordu, ohooo
Evet ortamciydi biraz
Geçmişinde bar clup vs çok gitmiş
Kurtulduğuna şükret bence. Öylelerinden pek hayır gelmez.
Doğru gelmedi zaten
Umarım mutlu olacağın kişiyi bulursun.
Teşekkür ederim umarım 🙏
Bu arada nerelisin?
Önemsenecek kadar ilgi çekmiyor olabilirsin.
Ne yönden yani
Bilmem fizik olur görünüş olur vs.
İyide sosyal medyadan konuşuyorum reelden değilki istek atan mesaj atan genelde karşı taraf ben yazmam hiç
Fotoğraflarına bakıp aynı şeyi de düşünebilirler. Herkes herkese yazuyor zaten bunda bir ayrıcalık görmüyorum.
O zaman kimseyle konuşup cevap vermiyimmi
Yani bence öyle yap. Eğer konuşuyorsan da onlar geç cevap veriyorsa sen de geç cevap ver kısasa kısas :D
Bende öyle yapıyorum yinede arada erken cevap verip sonra geç cevap veriyolar
Ben de geç cevap verilmesinden tiksiniyorum evet ama işte herkesin işi gücü var vs. deyip geçiyorum.
Bu his arada geliyor ama sonra gidiyo bende şu an kimse öncelik değil neyse ki önceki gibi
Olur öyle çok takılma aynen
Ben duygusal insanim balık burcuyum ama bı sevgilimi desem ne desem bilmiyorum o çocuğun bana yasattiklarindan sonra ketum kimseyi umursayip değer vermeyen birisi oldum
Galiba biraz gerginlik ve biraz da ego eklenmiş tüm bunların üstüne yanlış mıyım? 😅
Egolu birisi sayılmam aslında sadece artık birilerine karşı duygusal anlamda bişey hissedemiyorum kolay kolay ve pek tahammülüm kalmadı
Olabiliyor ben de öyleyim yıllardır kimseyle hiçbir ilgim alâkam yok. İnsanın bir noktada güveni sarsılınca ve olmadık şeyler yaşayınca ilerisi için pek de olumlu düşünmüyor ve tüm bunların sonucunda da kendine göre bir duvar örüyor. Zor artık mesela benim birini sevmem güzel vakit geçirmem vs.
Ama hafif ego iyidir aklında bulunsun.
Haklısın evet öyle oluyo benimde öyle açıkçası napsam bilmiyorum gerçekten
Yapacağın şey basit seçimlerinde sert olacaksın. İnsanları hızlı bir şekilde eleyip değerli gördüklerini saklayıp diğerlerine yol vereceksin. Manita istiyorsan da acele etme biraz kendine vakit ayır sevdiğin şeyleri yap. Az kafa dinle yani.
İstediğim yok ama konuştuğum sohbet ettiğim çoğu erkek istek atan ilk yazan kendileri olmasına rağmen geç yaziyolar bi süre sonra
Olabilir bazıları sırf muhabbet olsun diye yazabiliyor.
Ben bunu istemiyorum ama artık birileri hoşlansin gerçekten konuşmak istediği için yazsin istiyorum
Az önce isteğim yok dedin ama
Aslında bende tam bilmiyorum ne istediğimi
Bu durumun hiç hoş değil ne istediğini bilmeyen insanın ne yapacağı da belli olmaz. Şundan eminim sen aldatmaya da meyillisin.
Ne. d ömrümde aldatmadim baglandimmi gözüm kimseyi görmez lütfen saçmalama evet dengesiz bi insan olduğum doğrudur ama aldatirsin diyemezsin bana aksine ben aldatıldım
Senin aldatılmış olman aldatmaya meyilli olmayacağın anlamına gelmez ki. Bir de çok da bağlanmanı tavsiye etmem kimseye.
karşındakinin işi gücü vardır belki öyle düşün
Hepsininni işi gücü oluyor
Murphy Kanunu böyle işler
Nasıl
En sinir olduğum insan tipi
Benimde
Ya örnek birisi benle arkadaş oluyorsa hemen cevap versin işi varsa söylesin nokta yani
Neymiş karşıdaki benim özgüvensiz olduğumu hissediyormusta ondan geç cevap veriyomus ne alaka
Of gıcık oldum ya keşke hemen cevap veren insanlar olsa dost olarak
Bana cevap bile vermiyorlar
Nasıl yani
Yani hangi erkekle konuşsam geç cevap yazıyor ilk mesaj atan istek atanlarda onlar genelde
Anladım