Zina edib sonra tövbe edin her şeyi duzelden birleri var mı hayatını düzene sokan ve şu an mutlu olan?

Ben zina etim evet pişmanım evet hata etim. ust üste etim. Sevdim aplatca davrandım zina etim bilerek etim pişmanlık duyarak etim basma gelen her şeyi Hakk etim amma şimdi anlyorum. yaptim her şeyi amma dusnmyorum bu olay olmsaydi ben pişman olmycakdim Allah'a donmeycekdim. Amma işte Allah beni şimdi aff etmese. Bilmyorum kafamı torplamyorum. duzlmeyorum. nefret edyorum kendime bu yüzden diyorum düzelen birileri var mı Evet bilyorum büyük günah olduğunu bende bilyorum hata etyimi amma kötü biri değilim amma işte insan ne asla yapmama dediyse hayat onu o durma getirir en büyük hatam zina etmem oldu delircem adete her gün delyrorum gün gittikçe sen kirli birisin düşüncesi sen ne yaptın diye kendimi ölüyorum ne yapsam olmyor Allah benden nefret edyor düşüncesi beni öldüryor neden elimdeki mutlugu küçük bir aptalik için harcadık. neden bu yaptığının ne olgunun fakridan olmadim. Neden aptal oldum neden

Zina edib sonra tövbe edin her şeyi duzelden birleri var mı hayatını düzene sokan ve şu an mutlu olan?