#A"ptal erkeklerden iltifat alınca midem bulanıyor, müthiş öfkeleniyorum, hatta kamuflaj yapmak istiyorum kendime. Sadece zeki olması da bi erkekten etkilenmem için yeterli değil. Bugün tespit ettim ben sanırım demi-sapyo kombinasyonuyum. Sizce bu mümkün mü?
Karşı cinste zekayı çoğumuz sever, pek azımız önemseriz. Bunun nedenleri de ya kendimizi zeki hissetmememiz ya da kendimizin çok okuyup araştırma ile işi olmadığı için karşı tarafın zeki olup olmamasını önemsemiyoruz. Ben çok da katı değilim aptal biri de iltifat edebilir ama zeki kadın beni kendine daha kolay aşık eder, güzellik tabiki önemli fakat zekâ da kadına artı bir güzellik katıyor diye düşünüyorum:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mümkündür, hem zeka çekici geliyor sana hem de duygusal bir bağ oluşturmak gerekiyor sana ulaşmak için.
Karşı cinste zekayı çoğumuz sever, pek azımız önemseriz. Bunun nedenleri de ya kendimizi zeki hissetmememiz ya da kendimizin çok okuyup araştırma ile işi olmadığı için karşı tarafın zeki olup olmamasını önemsemiyoruz. Ben çok da katı değilim aptal biri de iltifat edebilir ama zeki kadın beni kendine daha kolay aşık eder, güzellik tabiki önemli fakat zekâ da kadına artı bir güzellik katıyor diye düşünüyorum:)
Kanka ben o kadar bu konulardan uzağım ki ne hangisi onu bile karıştırmaya başladım neyim onu bile bilmiyorum ya 😂
İnanmam
Niye da ciddiyim 😂
Ben de ciddiyim 🙃
inan inan ☺️👍