"Bizimkiler yok, bize gel de az yiyişek" diyodun heheh. Bu tip sorunlarım hiç olmadı, kandırmaya gerek duymadım, genelde iki taraf da zaten bunu istiyor.
YAKIN arkadaşlarımda eve giden kızların çoğu kendini yatakta bulmuşlar ben yapmam kolay kolay diyenlerin çoğuda beni ikna etti dediler git istersen her erkek böyledir demiyorum ama şeytan dürtebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
"Bizimkiler yok, bize gel de az yiyişek" diyodun heheh. Bu tip sorunlarım hiç olmadı, kandırmaya gerek duymadım, genelde iki taraf da zaten bunu istiyor.
Film izleriz yemek yaparız :) çok hastayım gelip yemek yaparmısın :) ev temizliğine yardım etsene :) ya da gel sevişelim denir
sana kahvaltı hazırlayacam hep tutmuştur bende
bahaneye ne gerek varya konuşulunca bende kal ya da bende otururuz yemek yeriz yetmiyomu:)
Çamaşır makinesi bozuldu gelip tamir edebilir misin
Gel seni becerim sonra duş alıp yemek hazırlayalım demek daha iyi bence. Saçma diğer bahaneler
Bir yere kadar kıyamaz, kız da isterse yüzeysel olur birşeyler
Neden bahane üretelim direk söyleriz eve geçelim diye kgnjfbkkhv
Bulaşıklar birikti , çamaşırın yıkanma vakti geldi , evime güneş doğsun artık , evin içinde çiçek kokusuna bayılırım
Film izlemek için diyolar jskskxkzkdm
Hayatta inanmam jgjjjfvv
@ceminc inanan enayidir zaten
Spiderman'lı yatak örtümü görmek ister misin
Evetttttt hsjsjsjsj
@ceminc sen de herkese cevap vermişsin efekan yapma
Lütfen herkes değil seninle beraber 2
@ceminc anladim
Ben atacağımı söylüyorum 😜
Evde vakit geçirelim falan derler bazen
Olur gecirelım
Bütün erkekler aynı seven sevmeyen becermek isterse her türlü çağırır
Şunu anlamıyorum ama diyorlar ki seven erkek kıyamaz dokunmaya
Pasif erkekeler öyledir öpmeye bile kıyamaz o ne öyle ya seven erkek kendini gösterir aşırı romantikliğe hiç gelemem
Ne alaka kıyamaz ya sevişmek en güzel şey değil mi neden bunu sanki köyü bir şey gibi lanse ediliyor
@Xmen212190 yorum yapma defol
Saygısız
Bilmiyorum çoğu erkekten bu şekilde duydum
Erkekler hep kendi çıkarı yönünde düşünür bunu unutma
Haklisin
YAKIN arkadaşlarımda eve giden kızların çoğu kendini yatakta bulmuşlar ben yapmam kolay kolay diyenlerin çoğuda beni ikna etti dediler git istersen her erkek böyledir demiyorum ama şeytan dürtebilir
mesaj atmak istiyorum sana takibi kabul eder misin
Zeynep mi
Netflix
hiç yapmadım bilmem
Film izleriz
Pul koleksiyonum var bakmak ister misin
Cagirmaz. Eve gitmenin genel nedeni iliskiye davettir. Sevgilin seni mi davet ediyor eve
İlişkiye davet derken hangi anlamdaki
Cinsel birliktelik. Seni evine mi davet ediyor
Keske seni atsam
Cok şeyler var ya