Eski flörtüm beni görünce akşamına numaramı silmiş inst. profilimi değiştirdikten sonra takipten çıkmış çıkartmış neden yapmıştır?

Benim eski flörtüm 5-6 ay boyunca bana açılmak için uğraşmasına rağmen yapamadı ve ben 6. ayın sonunda ondan bana adım beklerken başkasına adım atarak ilişkiye başlamış 😒 tabi arkadaslari beni isterken bir arkadaşı olmaz onunla diyip mesleğimi bahane ederek benden uzaklaşmasına sebep olmuş neyse ınstagramda takiplesiyorduk numaralarımız birbirimizde duruyordu story attığım halde bakıyordu falan işte sonra bir akşam ınstagram profilimi degistirdim bu sabahleyin beni takipten çıkmış çıkartmış neyse dedim denk gelmiştir aradan 2 ay geçtikten sonra bununla karşılaştık ama tabiki konuşmadık aynı ortamda bir kaç saat kaldık sonra eve gittim dedim bir bakayim whatsaba resmi yok numaramı silmiş bende sildim kurduğu gruptan çıktım Instagramdan da engelledim sizce beni görünce neden bunları yaptı? Amacı ne?

Eski flörtüm beni görünce akşamına numaramı silmiş inst. profilimi değiştirdikten sonra takipten çıkmış çıkartmış neden yapmıştır?