Daha 20 gün olmadı, kendisi hala yazmadı bende ona yazmadım.. Ama ayrıldığımızda 6ay geçtikten sonra ilk o yazdı bana, yavaş yavaş yaklaştı :) Bana karşı boş olmadığını hissediyordum ve kullanma durum da yokz Şimdi yazmazsa eğer 1 ay sonra birşeyler yazsam nasıl gözükecek? Yani ne diyebilirm ona
Aramızda kavga yoktu :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onun suçun yüzünden çıkardıysan hak etmiş
Hak etti kendisi de biliyor fakat bu sadece netsizlikten dolayı kalbimi kırdı, ama yenifen denemek isterdim yeniden görüşmeye..
Kendisi yazmasa ben nasıl yaklaşabilirim ona? Mesela ne diyebilirim..
Ben 1 ay içinde oraya taşınırım büyük ihtimalle , iş yüzünden, kendisi de biliyor bunu, son görüştüğümüzde daire konusu açıldı yakın zamanda gideceğimi biliyor.. Taşındıktan sonra zaten aynı şehirde oluruz, acaba ne yazabilirim diye düşünüyorum..
Kendini değersizleştirirsin!
Şimdi bir eksi ile aran kötü ise o zaman eksi ve olumsuz davranışları çoğalır bırak o gelsin sen değil
Aramız kötü değildi yani hiç kavga etmedik ama neden bıraktığımı biliyor.. yani suç onun. Sence takipleşmezsek de aklısına getirir mi? Sonuçta hep takip ediyordu hep bakıyordu bana.. erkek olarak ne düşünüyorsun? Takipleşmezsek de acaba arar mi
Aklısına gelir tabi takip tek değil ki bi kere aklısına girmişsen iş bitmiştir
Yaz ne olucak
Peki nasıl yaklaşabilirim eğer o yazmazsa? Ne diyebilirim? Sonuçta duygularımı biliyordu fakat ben çıkarttım onu..
İçinden ne geliyorsa bence yansıt
Ben 1 ay içinde oraya taşınırım büyük ihtimalle iş yüzünden, kendisi de biliyor bunu, son görüştüğümüzde daire konusu açıldı yakın zamanda gideceğimi biliyor.. Taşındıktan sonra zaten aynı şehirde oluruz, acaba ne yazabilirim diye düşünüyorum..
Selam verip, taşındığımı söylesem, bana çağırsam falan? Onunla çok yakındık ama acaba yazsam cepte mi olurum
Kendine hemen cagirmada yaz selam ver
Peki erkek olarak size nasıl yaklaşmasını isterdiniz? Selam verip ne desem duygusal olmak istemiyorum bu duygusallık görünce korkuyor gibi
Yani ilgili olsun yeter
Görüşme teklif olmasın benden sadece artık burdayim dile getireyim yani
Zaten o anlama çıkar ki
Nasıl anlamadım
Yani neden çekiniyorsun ne yapmak istiyorsan ne yazmak istiyorsan yaz
Bilmiyorum artık uzun zaman görüşüyorduk kendisi netsizdi ilişki istemeyen birisi ama o kadar da ilgili güzrl davranan birisidir, ben uzaklaştım sonra kendisi yaklaştı.. sonra gorüştük baktım yine değişmemiş ama bana şöyle söyledi: beni sevdiğini biliyordum.. arada 8 ay geçti görüşmeden konuşmadan ama emindi.. belki o yüzden de uzatıyor
Yani çok tuhaf bir şey olmuş ilişki istemiyor da nefen görüşüruyordunuz
gitmeyeceğimi biliyordu, o yüzden de sildim.. şimdi takipleşiyoruz hikayelerime bakmıyor.. kendisi bir şey yapmazsa benim ne yapabileceğimi bilmiyordum artık çekiniyorum.. cepte olmak istemiyorum, o gelsin istyorum ama zor biridir, sildiğime rağmen gelir mi.. bilmiyorum
Baştan tutulduk, kendisi uzaklaşmaya denedi o da uzaklaşamadı.. bunu dile de getirdi denedim uzak kalmaya ama yapamadım..
Bence bununla ilk önce bı görüş
Görüşeyim de nasıl, son görüşmede bir daha yazmam sana dedim sonra çıkarttım, şimdi o görüşmeyi nasıl ayarlasam :)
Hem suçlusun hem güçlü yani 😄
Yani suçlu kendisidir, kalbimi kırdı, fakat eskiden ona yazmam dediğimde 6 ay boyunca a demedim, çok sabirli bekledim biliyordum bana yazacsğına, ve o yazana kadar yazmadım. Ama bu sefer beni benden aldı, şimdi kendisi gelir mi sonuçta benden böyle bir şey beklemiyordu, ne kadar sevdiğimi biliyor, çıkartacağımı aklısına getirtmezdi eminim.. ama gelsin istiyorum napim
Ben isityorum ki kaybetme korkusu yaşasın, beni o kadar seviyor desin ama artık o da vazgeçti biraz düşünsün yani, 8 ay sonra gelip de beni sevdiğini biliyorum diyemesin emin olmasın
Evet ama zaten sen uzaklaşmışsın daha nasıl korku verebilirsin ki
Tam ondan bahsettim fakat gerçekten birşeyler hissediyorsa bit erkek buna rağmen yazar mı
Yani belki gurur yapmıştır