Güncellemeler
+1 yıl
Arkadasi da bakti bilmiyorum sanirim bisey söyledi biz Kiz Arkadasimla ordan gecerken sonra fark ettik ki onu Takipten cikarmis Arkadasini fakat O hala yani Arkadasi onu Takip ediyor 🤷♀️ Erkekler bu Tarz seyler yapar mi yani Sebeb ne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kıskanabilir.
Arkadaslari bakinca bile mi
Bakıyorsa aşık diyenlere inanma seven insan gelir konuşur o kadar uzun zaman içinde boş yere de ümitlenme ilerde sen üzülürsün
Peki Kiz yüzüne bakmassa yine de gelip Konusurum mu?
Yani Kiz Cekingense
konuşur askim ümitlenme ya ilerde çok üzülürsün sonra bi şeyler olmasa o şekilde bakmaz ama gerçekten sevse konuşur aradaki fark bu bi de nereye kadar gidebilir ki böyle tamamen ümidini kaybetme belki konuşur ama çok uzun süre diyorsun sanmiyorum ümitlenme sadece
Kiz Instagram kullanmiyorsa O da Konusmaya Cesaret edemiyorsa belki de Instadan sürekli bi Umut ariyorsa 🤷♀️ Kendisi zaten SABIR sözleri paylasiyor falan
aynısını yaşadım biliyor musun beni 1 hafta aradan sonra görünce çocuğun kolu bile havada kaldı donup kalmıştı en kalabalık ortamda bakiyordu bilerek dokunup çarpıyordu o kadar ssy var ki daha ama sonucunda üzülen taraf ben oldum ve 1 buçuk yılım gitti bende instagram kullanmıyordum o zamanlar ulaşmak istese whatsaptan yazardı ulaşmak isteyen her türlü ulaşır ama istersen hesap aç içinde kalmasın
Yani Bilemiyorum da Tuhaf seyler oluyor mesela Kendisi olmayinca Arkadaslari da bakiyor ve Elerinde Telefon sonra bi bakiyoruz 2dk sonra Kendisi gelmis
Aynılarının daha fazlasını yaşadım emin ol
Arkadaşı beni sevdiğini söylüyordu okulda bağırıp herkes duymuştu
Ama sonuca bakmak gerek
Seven insan bakmakla kalmaz konuşur bu konuda çok netim yaşadım çünkü
Umut ettniz hic Konusmadi mi
Hayır hiç öyle bi şey olmadı 1 buçuk yıl boyunca hemde ve hep sevdiğine inanmıştım bi bakışıyla mutlu oluyordum 1 buçuk yıl ya
Benim şu an sana dediğim gibi ümitlenme sevse konuşur diyenlere de inanmıyordum ama öyleymiş sen benim gibi canım olma akıllı ol sevmekten vazgeçmeyeceksen de ümitlenme bakışlar hiç bi şey yani
canım ne s. alak yazmıştım
Kendisin Restorani var ve bi kac kere Erkek kuzenimle gitik ben Disarda bekledim Kuzenime sormus ki Kim icin yani Kime aliyorsunuz Yoklamis ve Eksik almis yani Fiyatin neredeyse yarisini. Kuzenim dedi normalde böyle olmazdi
Daha sonra da Annemle gitmistim yine Az aldi ve Eksik 🤷♀️ Bu bir Jest mi?
Olabilir. Ne kadar süredir bakışıyorsunuz
Kiz Utaniyor yani öyle bakamiyor
Kiz Arkadasim diyor ki bence begeniyor da Emin olamiyor bakmayinca tabi
hayır öyle değil yani ne zamandır bakıyor sana
Arkadasi bakinca sonra da o Arkadasini ayni Gün Takipten Cikarmis fakat O Arkadasi hala onu Takip ediyor 🤷♀️
Sizce de Tuhaf bi Durum degil mi?
Oldu biraz
O zaman hesap aç instagramda böyle anlayamazsin baktı bakmadı flb
Aynisi Arkadasimda söyledi :)
Niye açmıyorsun ki
ise yarar mi diyorsunuz peki O sizce aramismidir yani Erkekler uzun zaman bakitigi Kizi icin Arama yapar mi
eğer seviyorsa illa ki yapmıştır hesap aç bence daha fazla ümitlenmeden
çünkü seviyorsa kesin istek atar
Bulamasa inat eden ve bekler mi yani bekleyen olur mu az da olsa cünkü kendisi Trabzonlu inatcilik falan mümkün mü
Olabilir de gerçekten seven o kadar inat edemez ama senin yapman gereken hesap açmak bence ben mesela çok pişmanım keske o zamanlar acsaymisim başta bari bu kadar ümitlenmezdim önceden biterdi diyorum
Tamam da Kizin Hesabi olmadigi icin belki uzundur aradi ve bulamadi cünkü Arkadasi bile Kizin takildigi Cafeyi Takip ediyor ve Kizin konustugu Calisanlari falan
Ya tamam işte o yüzden hesap aç diyorum
Açarsan bulur illa karşısına çıkar
Bulur mu peki ya Bulamasza ☺️😅
Böyle hiç bulamayacak ama
Ortak takipçi çoğalt onlardan bulur
Sizce Taniyabilir mi O aradi Kizi mesela Profil Resminden her ne kadar Hesap Özelde olsa
Tanır tabi
Belkide Görücek ve yazmicak Ters Köse falan 😂😅
Ama bu şekilde hiç ulaşamaz
En azından hesap açarsan ihtimal var
Yüksek ihtimal
Sanirim bazi Erkekler ne kadar göze gelen Tip de olsa Ego yüzünden her ne kadar bakarsa bile Konusmaya Cesaret bulamiyor cünkü Kizi yalniz görmedigi icin yani yaninda sürekli biri oldugu icin O yüzden INSTEGRAM dan Bulurum Kafasini mi yasiyorlar Acaba 🤷♀️
Erkekleri Cözmekte gercekten Zor
Olabilir işte o yüzden en kısa zamanda hesap aç
Tuhaf olan her Konuda kendime güvenim var bu Konuda bilmiyorum Kafam cok karisik gercekten herkes Söyledi Ac Ac diye bi türlü Acamadim 😓🥺
Ama bunda bi şey yok ki alt tarafi bi hesap kimse sana mesaj at falan demiyor sonucts
Öyle de bilmiyorum Uzun Zamandir iliskisinin olmamasi bunlar sanki bi Mesaj bekliyormus gibi belkide dediginiz gibi Görsede yazmaz tamamen Ters Köse olabilir 🤷♀️ Bilmiyorum
Sanirim Kafam cok Dolu bi Türlü kendimi Cesaretlendirip acamadim 😫🤦♀️
o başta bende de oluyordu sanki açınca bi şey olacakmış gibi ama bi an açtım hiç bi şey de olmadı sende kafana takma aç bi ara sanki geri kapatilmayacak bi şey mi
Peki Sonra? Faydasi oldu mu Hayir dimi :((
Ben o çocuğu severken açmadım o olaylardan sonra açtım açtığım zamanlarda da olacak bi şey değildi iyi ki olmamış zaten
Cidden mi gec mi oldu baskasi mi vardi sonra
Benim şu an başka bi sevdiğim var
O da pisliğin tekiydi ztn Allah belasını versin neler yaşattı
Peki yazmadi mi sizi bulmus muydu instadan
boş ver uzak durun belki de isabet olmustur herseyde bi Hayir vardir derler ya
Hayır ben yazabileceği dönemde açmadım hesabı sonra da yazmadı zaten
Haklısın öyle ztn iyi ki olmamisiz
Sizce yazar mi acaba uzun oldu cünkü de iliski yapmamasi da TUHAF degil mi kac Senedir sonucta beli ki Capkin biri
☺️
Bilemem şimdi ben beni sevdiğinden eminim dediğim çocukta yanilmisim
Ama aç bence hesabı yani ne kaybedersin
Kac Senedir böyle inanirmisiniz Saka gibi belkide bana öyle geliyor desem Bakiyor gördüm zaten Kizlarda söylüyor onun Arkadaslari bile dikkat ceke ceke Bakiyorlar belkide bu bir RÜYA olabilir mi diyecem Artik cidden 🤷♀️🤦♀️
İşte bu kadar senedir sadece bakmakla kalması tuhaf
Bazende diyorum ki birak Rüya olarak kalsin falan da Cocugun Sevgili yapmamasi Garip degil mi yinede o kadar zaman
Evet ama bu şekilde sorgulayarak bi yere varamazsın hesap aç yani
Haklisiniz Cesaretimi toplama Vakti artik çok çok Tsk ederim Cevaplar icin
Rica ederimm evet öyle. Bana da haber verirsen sevinirim durumlardan
Veririm cok memnun oldum bu arada ☺️
ay bendee
Uzun zamandır bakışıyorsa elbette beğeniyordur.. Yani kıskanır ben deli gibi kıskanırdım :D
Arkadasi da bakti bilmiyorum sanirim bisey söyledi biz Kiz Arkadasimla ordan gecerken sonra fark ettik ki onu Takipten cikarmis Arkadasini fakat O hala yani Arkadasi onu Takip ediyor 🤷♀️ Erkekler bu Tarz seyler yapar mi yani Sebeb ne
Yani bir çok sebebi olabilir.. Çekingendir açılmak için cesaret topluyordur.. Herhangi bir meşguliyeti vardır (okul, iş vs.) doğru zamanı bekliyordur.. Bu süre içinde bakıştığı kızı başka bir erkek ile görürse tabiiki hayalleri yıkılır, kıskanır.. Hele hele benim gibi gururlu ise takiptende çıkar ve tüm bunları yüzüne karşı sorsan bile hoşlandığını inkar eder :D :D
Kendisi Calisiyor ve Trabzonlu
Kiz Arkadasim Aman aman falan diyor Memleket yüzünden sizin Bilginiz var mi? Karadenizliler nasil olurlar sevdigine karsi
Tam adamına sordun bende Rizeliyim :) Sevgilisini bunaltacak derecede koruyucuyuzdur.. Aşırı kıskanç ve çekingeniz.. Tabiiki beş parmağın beşide bir olmaz fakat benim genel gözlemim bu yönde.. Mutlu olurmuyuz diye sorsan kısaca Evet derdim
Gercekten mi 😅 Nereden geliyor bu Sahiplenici seklinde fazla Kiskanclik bende Dogu Bölgesini öyle biliyordum da Karadeniz de farkli degilmis
Valla nereden geliyor bilemiyorum sanırım genlerimizde var :D Doğu bölgeside bildiğin gibi aynen öyle.. Yaşım ve askerlik yaptığım yer sayesinde ülkenin her yanından bir çok insanla samimi oldum şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Güneydoğudaki insanlar ile Kuzeydoğudaki insanlar bir çok yönden birbirinin kopyası.. Demin saydıklarımda bunlardan bir kaçı :)
Hadi yaa :(( 😰😰
Sorun nedir? Sanırım sahiplenici erkeklerden nefret ediyorsun :) :)
Hayir da Korkutuyor sadece fazlasi yani Asirisi baska nasil olurlar peki mesela Eslerine karsi
?
Bekar olduğum için net bir şey söyleyemem fakat çocuklarına çok düşkün olduklarını söyleyebilirim çevreme bakacak olursamda genelde çok mutlu aileler hep.. Sen nereliydin?
Eslerine fszla mi karisirlar peki
58
Evet. Fazlasıyla! :D
Peki 😓😅 hangi Konularda en cok mesela
Bir nevi sahiplenme duygusu ile yapmış ☺
Kendisi Trabzonlu bildigim kadariyla
Karadeniz insanı iyidir iyi☺
Öylede nedense Trabzonu duyan Dikkat diyor
Niye ben gittim Trabzona ve insanı olsun görsel güzelliği olsun harika bir şehir
Uzun zamandır bakıyorsa seviyordur aşıktır
Kendisi olmayinca Arkadaslari da bakiyor ve Elerinde Telefon sonra bi bakiyoruz 2dk sonra Kendisi geliyor falan ..
Sana aşık bu
Kendisi de göze gelen Tip cok bakan Kizlar var yani onlara da bakiyor aslinda da daha cok Fiziklerine yüzlerine o kadar degil
Ozaman kapısı heryere açık arkadaşın
Diger Kizlari öyle o Kadar yüzlerine bakmiyor yani o kadar
Bence kıskanır
🤔
Bana yazabilirmisin
Olur