Yok anacım hepsi 5-10-15 tane birden kadının peşinde... sosyal medyada açtıkları hesapların, gonderdiklerin takiplerin, dm lerin haddi hududu kayıp.
Sizce askerlere neden güven olmuyor? (Mesleği Askerlik olanlardan bahsediyorum, 6 ayliklardan Degil)
Yok anacım hepsi 5-10-15 tane birden kadının peşinde... sosyal medyada açtıkları hesapların, gonderdiklerin takiplerin, dm lerin haddi hududu kayıp.
Sizce askerlere neden güven olmuyor? (Mesleği Askerlik olanlardan bahsediyorum, 6 ayliklardan Degil)
Bunların çoğu fakir aile çocuğu, öyle olmayanları müstesna tabi de çoğu öyle.
Eğitim veriliyor, destek veriliyor, yetki veriliyor, bir an da bu şekilde yükseldikleri için kendilerine çoğu şeyi mübah sayıyorlar.
Ne de olsa arkamızda ordu, belimizde silah, cebimizde para var diyorlar
her şeyi yapıyorlar.
Oradan buraya gönderilen garip öğretmenler de doğru düzgün ev bulamıyor.
İçimi kanattin ama doğru evet. Çoğu ne oldum delisi
Hepsi demiyorum ama bazısı arkalarında üzecek birilerini bırakmak istemedikleri için ciddi ilişki istemiyorlar
Seven askerlerde mevcut ama karşı tarafta çok beklemiyor ki askerler göreve gidiyor 5 ay hatta 2 yıl dönmüyorlar böyle aldatılan çok asker var
Bence kişiye göre değişir.
Cevap
6Cevap
Askeri diziler filmler kahramanlik icerikleri iyice artti kadinlar tarafindan uniformali guvenlik gorevlileri asiri ilgi goruyo ve asiri ilgide erkeklerinncok hosuna gider sabit kalamazlar oralarda zorlu gorevlerde kadin sesi goruntusude iyi geliyodur yani ister istemez bos zamanini doldurur sadik kalmasi icin cok egzotik bi goruntun olmali
Asker sevgili yapacağıma sap gezerim ömür boyu daha iyi
öyle oluyor maalesef hepsi de aynı değildir herhalde.
5 yıl harbiyeli bekledim s*lak gibi. Ne oldu dersin? Çöp kadar değerim oldu. Ben de yolu verdim. Ben de asker çok severim ama gerçekten askerler sıkıntılı
Ay yok bebeğim ya dengesizler bir de..
Bir geliyor evlenelim bir geliyor kanka gibi takılıyor.
Evet kesinlikle. Devresiydim sanki ailemle bile tanıştı. İşte bize de çürüğü denk geldi naparsin
Bana sabah yazarım derdi,
Sabah bi bakardim instaya 10 tane hikaye atmış deniz sortuyla tatil yapıyor.
Bana da hiç yazmamis
Senin ki denizci mi
Evet canim maalesef 😀
Ohaa benim ki de
Astsubay mi subay mi
Uzman olması lazım ya , okulunu okumadi benimki..
Sonradan oldu.
Kanka korkmadım değil dkdkdkdkdkd
Benim sığır okumustu
Ahahaha olur mu olur , bunların çıkmadığı delik yok
İzmir de bir de benimki , tehlikeli bölge.
Ondan bir b*k olmaz. Daha doğrusu denizcilerdrn. Hadi o geçici orada benim eskisi kendisi İzmirlisi.
Onun artik kız görmekten midesi bulaşmıştır ya , Izmirlilerin kendisi o kadar istekli olmuyor.
Ama alıştığı alemci bir hayatı varsa onu bilemem.
Ben orada okudum bu arada.
Ortam seviyor. Fazla geniş kendisi. Bana haber vermeden puba gider. Üstüne haklıymış gibi üstüne çıkar. Daha Cook şey. Beklememe rağmen arayıp sorduğu da yokru ben de tekmeyi bastim. Neşem yerine geldi bir güzelleştim vallahi
Kız 5 yıl az da değil, sonradan mı böyle olmuştu yoksa
Ne 5 yılı kanka ya 7 yıl. 5 yıl bunu okurken bekledim ben. Gerçek yüzünü gördük diyelim. Soğumam için cabaliyordu zaten istediği de oldu
7 yıl mı öhh..
Ben 6 ayda puanını verdim yolladım ya sevgili olmadım. Dedim bunda tip var, boy bosda var, İzmir gibi yerde ayakta uyutur beni.
Kaçıncı boynumuzu yerim Allah bilir...
Zaten dengesizin biriydi.
E bundan sonra kime guvencen sen şimdi:///
Puh o çocuğa
Ben de kaç boynuz yedim Allah bilir. Güvenemiyorum asla hayatim kaydı geçmişimle geçmişimle oynadı oyaladi işte. İmtihan diyip geçiyorum ben de napiyim
Onun boyu posuda yoktu djsjndnx
Kız yok bu çok yakisikliydi i. t..
Aynı şehirde olsaydık muhtemelen çok fazla karşı koyamazdim ama allahtan çok görmüyordum
Onun g*tu tavan tabi. Anasını satıyım benim ki öyle yakışıklı da değildi çoğu kişi fazlasın bile diyordu ama düştüğüm şu duruma bak ddkdkdnf
Sen gtunu kaldırmışsn askim
Neyse peşine dusme artık, yallah tazyik
7 ay oldu ayrilali asko bana yazdı ama geri dönüş yapmadim. Zaten sevseydi çabalardi. Limanlar mutlu etsin onları
Bana diyordu ki ben senin karakterine, kişiliğine aşığım. Zaten digerlerinde karakter bulamaz muhtemelen.
Sende de öyle olmuştur, anca cinsellik bulabilirler o ke va se lerde
Onlara layıklar. Senin dediğin gibi İzmirli olduğu için kızlar midesini bulandiriyordu düzgün yok orada pek. Yalan anam bunlar. Kör olasicalar inim inim inlesinler adlarimizi
Sen gizliden çıksana konusalimmm🥰
Ciktim 18 değilim ha jdjdj
Takip attim yaz istersen
Ben yazamıyorum
Vatan daha önemli çünkü.
Cunku uniforma asigi cok.
O ayrı o ayri
Sana asker değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?