Bana ısırasım var öpesim var diyor izin vermiyorum sarılma durumuna şu an için karşıyım benj değerli yapar mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok en sonunda sarılacak opecek naza cekcek ne var zaten ılışkı bır gün bitecek
İşte ilişki bitecek bende daha çok bunu yaşamadım ilk özel olsun istiyorum hu yüzden ondan emin olmam lazım
Mantıklı düşünüyosun iki gün sonra gidecek biri için özel duygular hissederek bağlanmaya gerek yok
Gidip gitmeyeceğini Allah bilir ama o kadsr ileri gitmek istemiyorum açıkçası
Midesini bulandırır.3 günlük dünya seni ki çekecek
muhtemelen soğutur
Yaa bana ısırırım öpesim var diyor buna izin vermem mi doğal yani ne alaka bumu istemiyorum con ileri bu
Ablam sarılmaya bile karşıyım diyorsun. 2 gündür mü birliktesiniz?
Doğru diyorum yok 3 aydır
Ama uzak mesafe
Gelince sarilmayiz dedim doğru mu yaptım yanlış mı biliyorum çünkü daha önce kimseyle böyle olmadı benim sarılma vs
Sarılmak, el ele tutuşmak vs. işin en masum boyutu. Öpüşmeye falan karşı olabilirsin de sarılmamak aşırıya kaçmış bana göre.
Değer bu şekilde ölçülmez
Deger versin diye değil daha önceden hiç yapmadım
Ne kadardır birliktesiniz
3 4 aydır sevgiliyiz uzak mesafe
Elbette sınırlarını olmalı
Değerli görünmeye mi çalışıyorsun?
Hayır bana seni ısırasım öpesim var diyor bunu ne amaçla diyor sevgi amacıyla mi sanmiyorum
Degerli görünmek için değil orası ileri boyutta geliyor
Yapmaz senden sogur
Senden uzaklaşır
Kendimi korumaya çalışır uzaklaşırsa uzaklassin
Yapmaz
Yaa bana ısırırım öpesim var diyor buna izin vermem mi doğal yani ne alaka bumu istemiyorum con ileri bu
normal
Zina hepsi amaç belki
Zina olabilir ama sevince insan bçyle sevebiliyor bende karşıyım cinselliğe falan ama bunları masum buluyorum
@uzatmaisterseen Neresi masum kuş beyinli işte şeytan böyle tatlı gösteriyor ve seven böyle köpek gibi sirnasmaz
Kuş beyinli? Pardonn ya seven sırnaşır emin ol çok sevdiğimde bende böyle oluyorum temas bağımlılığı diye bişey var
Ya değil a*k demiştim
Arkadaşlar sakin olun ben kendime dokundrutmayi düşünüyorum zaten bu tarz şeyler de kendime çizgi çekiyorum onunla ciddi olsun istiyorum tabiki de amaç evlilik
@uzatmaisterseen Isırmak öpmek amaç ne sence? Belliki kabullenmek istemiyorsun ama bu sevgi değil yemin ederim amaç belli eğer çok seviyorsa kız onu bi sinasin bakalım sevgi mi mi cinsellik mi amaç
Bu arafa bu öpme falan mevzusu ilk buluşmalarda falansa amacı belli onun ama uzun süredir birlikteyseniz istemesi normal bence
@Burasineresiğ abimin ısırıp öptüğü bi ilişkisi var 4 yıl oldu evleniyorlar ee şimdi abimin amacı da cinsellik mi sence
Evet zaten farkındayım sevgisinden şüphem yok ama p anlamda düşünüyor da yazıyor saçma gelebilir ama burcu akrep zaten aklı oralarda gerçi burcla alakası yok ama erkek jşte
@uzatmaisterseen kanka normal değil dinimizde zaten hiçbir şekilde normal değil neden temiz kalmiyorsunuz
Yaa evlilik olur evet o yönden ondan şüphem yok ama yinede izin vermem ben
Yorumlar da herkes soğur eder demiş kendimi kötü hissettim y
Temiz kalsak da temiz erkek zor bulunur bu devirde bizim evlilik yalan oldu desene
@uzatmaisterseen Peki bunların sonunun evlilik olduğunu nerden biliyorsun garantisi var mı ya da mahrem mi bunlar öpüp koklassinlar tövbe
Beni istemiyor diye de düşünebilir ama sen düşüncelerini açıkça belli ettiysen ve seni anlayan bşrşyse sıkıntı yok bence
@soran Evet soğur seni basit o yolun yolcusu görür
Benim böyle konuştuğuma bakmayın sizin gibiydim bende ta ki çok sevdiğim biri çıktı karşıma öpmedik birbirimizi biz falan ama elini tutup sarılmışlığım var sevince güzel geliyor bu şeyler
Hayır sogur derken insanlar yqpmqzsan sogur demişler:/
Sırf yapmıyorsun diye soğursa ondan olmaz zaten bacım üzme kendini
Yaparsan soğur yapmadığın için sogusa zaten sevmemiştir canı cehenneme
@uzatmaistersen @Burasineresiğ arkadaşlar yaptırmayı düşünmüyorum ona da dedim işler ciddiye binerse çünkü mantıken onu demesinin sevgiyle bi anlamı olduğunu bende sanmıyorum o an başka şeyler düşünerek yazıyor buna eminim ve erkeklerin çoğu da kızlar da dahil olmamasını tuhaf görmüş ben anlamadım evlenmeye gelince temiz kız arıyorlar böyle eyler de verdikleri akla bakın ben içim rahat etmiyorsa niye yapayım demi ama
İstemiyorsan tabi ki yapma saygı duyması gerek eğer seni böyle istemiyorsa kapı orada gidebilir bwnce yanlış mı düşünüyorum
Öpünce değersiz mi oluyorsun
Sogutur ne degerlisi