Toplumumuzun tabusu fakat bence florg ederken belirli bir sure sonra gerekli olabiliyor. Tabi bu buyuk bir risk ama bilemiyorum. Sizin fusunceleriniz nedir. 20 yasindan bahsetmiyorum 25 yasinda biri icin gayet normal olsa gerek.
Cevabın nedir?
İnsan mutlu olduğuyla, güvendiğiyle yaşamalı sen o kişinin doğru olduğuna inaniyorsan sorun yok. Elbet ki birgün bitebilir belki de sen sıkılırsın yarın ne olacağını bilemeyiz şu an mutlusun berabersiniz bence şu an sonrasının bir önemi yok. Benim de 1 senedir birlikte olduğum erkek arkadaşım var arada aynı evi paylaşıyoruz senin de dediğin gibi ateşle barut yan yana durmaz. Ben bana karşı yanlış bir hareketini görmedim aksine beni hep sahipleniyor, başkası ufak bir gögüs dekoltemi görsün istemiyor. Bencede daha fazla bağlıyor aşk birbirini her anlamda tamamlamak demektir. Güven, sevgi varsa olabilir insanlar neler yapıyor sen sevdiğin kişiyle olmuşsun bir zar için senden vazgeçicek, seni aşagılayan olacaksa bırak hiç olmasın. Nasıl mutluysan öyle ol.
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarim hep mutlu olursunuz sevgilinle. Farkli sehirlerde yasadigim bir etkek var, seviyorum yakladik 1 senefir ama sevgili degiliz. En son hislerimi soyledim ama zamanlamam iyi degildi cunku o gun babasini yopraga vetmis. Ertesi gun mesaj atti yalniz kalmak istiyorum bir dure cunku dun babami topraga verdim. Saygi fuydum ona ve acisina. 1 aydir bana geti fonus yapmasini bekliorm ama fonmedi henuz sanirim hala acisi finmedi ve o gururlu biri hayatini duzene sokmadan geri fonmez. Neyse donsun ficem yanina geleyim. Ee haliyle onun evinde kalacagim falan. Bunu baskasina anlatsam bana kasar gozuyle bakar mesela.
- +1 yıl
Umarım sende mutlu olursun, başkasının ne dediğini umursama hayat senin hayatın başkalarına saygı duymak düşer. Insanların o kadar gözleri kör olmuş ki beraber kalıyoruz deyince hep cinselliği düşünüp ön yargılı davranıyorlar o evde paylaştıklarını, sadece sarılıp uyuyarak geçirdiğin vakti düşünmüyorlar bile. Kimse kendini görmüyor bu yüzden kaşar derler ama sen kendini biliyosun kulaklarını tıka. Mutluluğunu gerçekten içten diliyorum o dönmese bile sen mesaj atıp kendini bir hatırlat derim :)
Soran+1 yılYa epey yanlis yazmisim :D Tirnaklarimi kestim, tabletten yaziyorum ya hep farkli harflere basmisim ama sen beni anlamissin, tesekkurler :D
Ben babasinin olum haberinden sonra 1 kere bassagligi mesaji attim ve yaninda olmak istedigimi belirttim fakat cevap vermedi, en son gecen hafta "ne olur iyi misin kotu musun haberdar et, neden boyle yapiyorsun, empati kurmaya calisiyorum, acin buyuk ve bu seni cok yaralamistir ama lutfen bir sey de, en kotu ihtimal "seni hayatimda istemiyorum" de acik acik, seni merak ediyorum" yazdim yine cevap yok.
O derin biri, beni gercekten istemese acik acik soylerdi, bekletmezdi ama su an acisi cok buyuk, o ne haldedir kim bilir... Bu yuzden ona ve acisina saygi duyuyorum, bekliyorum...
Soran+1 yılYa ben zor biriyimdir oyle kolay kolay kimseyi hayatima alamam ama eger almissam ve almak istiyorsamda kolay kolay vazgecmem beklerim. Hem ask saygi emek ve sabirdan olusmaz mi? :) Cocuk degilim, o da cocuk degil, iki medeni egitimli, kulturlu insanlariz, ask oyunu oynayacak ne vakti var ne hali. Bu yuzden ona saygi duyup bekliyorum, elbet bir gun yazacak. Ha demiyorum ki 1 sene beklerim, yani bir kac ay beklerim, ya gerekirse 1 sene sonra yazsa bile normal konusurum trip atmam, o an hayatimda biri varsa medenice aciklar konusmayi keserim yoksada neden 1sene sonra dondugunu sorarim. Yani mantikli ve realist olmak lazim canim ya, hem o her seyin en guzelini hakediyor valla benle olmasa bile bir baskasiyla mutlu olmasini isterim. :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşım şöyle demişti
Iliskinin ilk aşamalarında yaşanan ilişkilerin bağlayıcılığı olmaz.
Ileride aşamalarda yaşanan ilişki çiftleri bağlar.
Sen sevip güvendiysen ne güzel işte. Risk ne demek? Elbet ayrılabilirsiniz ama bunu sana karşı kullanacak biri mi? Önemli olan bu tür karaktere yönelik güven bence. Aman güvenme yapar eder diyen adamlardan kork mesela. Demek kendileri bunu kullanacak tipler ki bol keseden atıyor ve genelleme yapıyorlar. Kişi kendinden bilir. Kafana uyan birini bul.75 Yorumla
Soran+1 yılCanim mesela biriyle yaklasik bir senelik bir tanismamiz var ama bir turlu sevgili olamadik, mesafeler, inatlasmalar, gururlar vs. Iki tarafta durust, samimi ve iki yuzlu degil. Ve bir gun bir taraf buyuk bir erdemlik gostererek sarabini alip onun yanina gitti (bu erdemlik gosteren ben oluyorum) Saraplari icip, konusuyoruz, dertlesiyoruz, ardindan basladik opusmeye, kadin ve erkek atesle barut gibi sonucta. Ardindan olan oldu... Sonrasini kestiremiyorum iste. O kotu biri degil ama ilk deneyimim sonucta ben tecrubesizi o ise fayet tecrubeli. Ikimizde egitimli, kulturluyuz. Iyi mesleklerimiz var falan. Oldu ki yarin obur gun ayrildik, uyusamadigimizi dusunduk, o zaman "ama biz sevismistik" demek istemiyorum. :( Cunku ben bir zardan ibaret oldugumu dusunmuyorum! Beni seven isteyen, dusunce, dogama onem versin, bekaretime degil! Haksiz miyim?
- +1 yıl
Bak sen 25 yaşında bir kadınsın 18 yaşında bir kız çocuğu değil. Kararların anlık bir hormonal durtuden kaynaklı olamaz. Bunu iddia etmek sana da hakarettir. Tanıyorum ediyorum güvendim demişsin daha ne? Kararlarının arkasında olursan ve tam da dediğin gibi kendini bir zardan ibaret görmezsen bu bir sorun olarak karşına çıkmaz. 25 yaşında isinde gücünde artık hayatını kurmuş bir takım seçimleri yönetimleri olan egitimli-kulturlu bir kadınsın. Dediğin gibi önce ruh uyumu gelir. Sen kendinden emin oldukça karşına da öyle insanlar çıkacaktır. Fakat şimdilik bunları düşünme, iliskinde sana mutluluklar )
Soran+1 yılTesekkur ederim keske turkiye'de ki kadinlarin %50'si senin ve benim gibi dusunse o zaman her sey cok daha guzel olurdu :)
- +1 yıl
Herkes dengini bulur elbet. Hiç takılmamak lazım. Gönlüne göre yaşarsın umarım ))
Soran+1 yılUmarim sen de canim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim ne dersen de Türk-İslam kültüründe yok bunlar. Yani Müslüman olmasanız bile bu kültürde bu davranış hoş karşılanmaz. Bence de böyle olması gerekir. Yabancı kültürün özendirilmesiyle bu durumların normalize edilmesini hiç doğru bulmuyorum. Başkalarının kültürünü ithal edilip normalmiş kendimizinmiş gibi gösterilmesinden hiç hoşnut değilim. Bu geri kafalılığın değil bir kültürün ve yaşam tarzının getirisidir. Siz veya bir başkası bu kültürü beğenmiyor ise üzülürüm zira zaten gençlik aldı başını gidiyor ne idüğü belirsiz bir noktaya bir de artık olgun diyebileceğimiz kişiler böyle düşünürse iyice yozlaşıyor kültürümüz demektir. Sözlerimi hakaret veya aşağılama olarak algılamayınız.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılToplumdaki bazı tabular kesinlikle yıkılmıyor, şöyle ki bir durum var birini sevdiniz çok mutlusunuz.
Oldu ki ayrıldınız kendinizi güvenceye almanız gerekiyor.
Toplum kadınlara yaptığı baskının hiçbirini erkeklere yapmaz. Nedenini de açıklıyorum; Çünkü gelecek nesilin anne adaylarısınız ve bazı şeyleri korumak gerekiyor.
Keşke herşey güllük gülistanlık olsa da kimse birbirine kazık atmadan mutlu mesut yaşasa.
Sadece masallarda ne yazık ki..010 Yorumla
Soran+1 yılEgitim durumunuz nedir?
- +1 yıl
Üniversite.
Soran+1 yılGerci simfi Turkiye'de her universite mezunu olan ayni degil gozumde cunku egitim sistemimiz sacma. Hangi universite?
- +1 yıl
Balıkesir Üniversitesi & Anadolu da var :) Kötü birşey söylemedim umarım?
Soran+1 yılYa simdi Turkiye'de toplasan adam gibi iyi egitim verip, genel kultur asilayan 10 universitr yok vr balikesit universitesi o on universitenin icinde yer almiyor. O 10 universitede egitim alan insanlarin dusunceleri senin bahsettigin masallar gibi misal.
- +1 yıl
Üniversite olarak yargılamayın ama Odtü'lü olup da boş konuşan ya da x üniversiteli olup da dolu dolu çok kişi ile tanıştım. Biraz fazla araştırıp kafaya takıyorum hepsi bu :) Tabi ki burada yaşam tecrübeleri de etkin oluyor. Kızları toplumda bir adım önde görürüm hep. Nedenini açıklamak gerekirse toplumun asıl demirtaşı kadınlarımızdır kızlarımızdır. Giderek yozlaşan bir toplum görmek istemiyorum hepsi bu :)
Soran+1 yılAma kadini bir zardan ibaret goruyorsun. Bakire olmayan bir kafinla evlenmem havasini vetiyorsun.
- +1 yıl
Benim söylemek istediğimin tamamiyle dışında birşey!
Zardan ibaret görmüyorum. Eğer ki gerçekten sevdiysem beni de sevdiğine ikna olduysam bunun hiçbir önemi yok. Diğer kız çeşitlerini eklemiyorum. Asıl söylemek istediğim şu erkekler bu konularda çok afedersin çakal kızlarda aynı yolda ilerliyor. Ondan dolayı sadece biraz dikkatli olmayı irdeliyorum hepsi bu - +1 yıl
İnsanları eğitimine göre irdelemiyorum tekrar yazdıklarımı okursanız daha net olarak anlaşılacağını düşünüyorum. Çalışanlarım arasında ilkokul mezunu da var ve şöyle söyleyim en kral üniversite mezununa hayat dersi verir :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
19Cevap
+1 yılDünya alem yemin etse, kefil olsa, evlenmeden önce birşeyler yaşadığım adamın beni asla bırakmayacağına güvenmem... Bu da beni o işi yaptıktan sonra kahırdan öldürür, bunu bildiğim için, uzak durmayı tercih ediyorum, Allah o yanlışa da düşmeme izin vermesin... Gaz verici satırlara da aldanma. Çünkü beklediğinin tam tersi şeyler olduğunda bunun hesabını seni cesaretlendirenler vermeyecek, tüm hesapları bu hayat sana ödetecek...
10 Yorumla
+1 yılRisk mi? ne riski? yıkalım şu tabuları bir zahmet. Sevgilinle en fazla yatarsın bunuda onu sevdiğin oda seni sevdiği için yaparsın. Sonradan anlaşamayıp ayrılabilirsiniz. Bu olay sadece hatıra olarak kalmalı hafızanda. Kötü bir şey değil. Toplumu * et. Kendin için yaşa , zevklerin hazzın için.
06 Yorumla
Soran+1 yılBu tarz dusunen erkekleri cidden taktir ediyorum, keske nesliniz cogalsa..
- +1 yıl
Sana bisey sorucam peki evlenicegin kız birini sevmis onunla yatmış sen evlendin onunla onu yaparken baska biriyle her halti yedigi aklina gelmiycekmi miden kaldircakmi onu?
- +1 yıl
Çoğalıcak yakında yavaş yavaş bakirelik kavramını yıkıyoruz. bir 15-20 sene sonra çoğu şey daha farklı olucak.
- +1 yıl
Ben 21 yaşında ilk kez bir kıza dokundum, ve dokunduğum kız daha önceden başkasıyla beraber olmuş bunu daha önceden de biliyordum, onu sevdim mi? sevdim. Eğer ben daha önceden birini sevip seks yapma fırsatı bulmuş olsaydım eğer oda istiyorsa kesinlikle yapardım. Bu durumdayken neden kızın benden önce yapmış olduğu şeyi sorun edeyim? yani kızın bakireliğiyle mi evleniyorum? bakireliğini mi seviyorum? Kendisini hediye paketi gibi kocasına saklayan kızlar hiç samimi gelmiyor. Lütfen dürüst olalım birbirimize.@yagamiligth
- +1 yıl
Meshep meselesi herhalde dostum ben istemem öyle
- +1 yıl
Evet ben mezheplere inanmayan biriyim sanırım bundan. Neyseki saygımız sonsuz bırakalım herkes istediği gibi yaşasın umarım öyle birini bulursun bol şans :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yasanmamasi taraftarriyim. ben yasadim ama pisman oldum. yasadigim tam birliktelik degil. ona ragmen pismanim. evet sevdiginle biseylet yasamak guzel ama en iyisi biraz sabredip evlendikten sonra yasamali herseyi. boyle dusunuyorum. yasadigima pismanim.
10 YorumlaBana mesaj atar mısın? Sormak istediğim bir kaç şey var..
Umarım seni gerçekten bir zar için değil de ruhun, ona olan sevgin, kalbin için sever ve istediğin gbi devam eder.01 Yorumla
Soran+1 yılTamam mesaj atiyorum canim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaglasaydı kapımda kopekler surusu olurdu gızlı kullanıcı.. tamamen senın kendı ehlı keyfın ıcın gonullu yapmıs oldugun fedakarlıklar.. baglamla bır alakası yok..
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim seni terk mi ettiler veya ayrildiktan sonra bunu umursamadilar mi
- +1 yıl
benı suana kadar terkedenı goremedım.. varsa cıksın ortaya dıcemde cıkamıcak malesef..
ayrıldıktan sonra kımse kımseyı umursamaz.. varken deger bılmeyıp yokken mı umursanır ınsan.. aaa ben sunla sevısmıstım ayrılamam gıbı cumleler mahkumıyettır baglam degıl..
Soran+1 yılTamam hic bir sevgilin sevismenizi onemsemedi yani. Ne guzel ya keske ben de artik bu tarz seyleri onemsemesem.
- +1 yıl
bırlıkteyken onemser.. ayrıldıktan sonra onemseyp onemsemedıgını onlara sormadım. onemsememek ıstıyosan sevısmeyı bırakacaksın..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadinlarinda hakki oldugunu dusunuyorum. ama sadece dusunce. sen ugandada yasamiyorsunm arkdadim burasi tr bu ulkede neye kime naail guvenecrksin basina bisey gelae kadini koruyucu birsey yok. olan hep kadinlara guya sosyal devlet o yuzden binlerce kadin oluyot koruyamiyorlar. yasadigin ulke ve toplumuz erkeklerine given olmaz. sen uyan bencd yasadigin tiplumu analiz et once.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhakli olabilirsin ama bu toplumda bunlar sokmez. okumayan arastirmayan kendini kurnaz sanan bir topllumun icindeyiz. kurnaz olduklari icin her seyi yapar sonrada bakire kiz ararlar ;)
Bence karşındakine güveniyorsan bir sakıncası yok diyorsan bazen olabilir. Hatta daha çok bağlana bilirsiniz ibr birinize çok var örnekleri.
02 Yorumla
Soran+1 yılCanim guven zaten onemli, guvenmedigim bir adamla sevgili bile olmam. Olcer, tartatim het turlu, y ona gore sevgilim diye yanimda tasirim. Ama iste bu cinsellik konusu cok kafama takiliyor. Ten uyumu onemli bir sey, supriz yumurta gibi dugunden sonra olmamali ve ben bir zardan ibaret degilim fakat toplumumuz hala ayipsiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ciddi değilse ilişki, yapılmamalı. Ciddi olsa bile yapılmamalı. Aslında bu durum iki ucu b*klu değnek halk tabiriyle... Bağlayıcılığı şüphesiz ancak ilişki biter ve yeni bir ilişkiye başlanılırsa. Yeni sevgili için problem. Şahsen ben, sevdiğim birini (benden önce dahi olsa) başkasıyla böyle paylaşımlarda bulunurken düşününce kendimi çok kötü hissederim. Ne kadar "benden öncesi önemli değil" dense de, bence hiçbir erkek bunu problem değilmiş gibi göremez...
00 Yorumla
+1 yılÖzel şeyler risk den çok kiminle paylaşacağın önemlidir.
018 Yorumla
Soran+1 yılElbette Her ne kadar ozgur, bagimsiz ve ayaklarimiz yere saglam basiyor olsak bile maalesef bekaret gidince sanki yalnizca bekaretten ibaret gibiymisiz gibi hissedebiliyoruz. Yani ben bazen boyle hissedebiliyorum ve kendime kiziyorum. Illa iliskiye girdik diye evlenmek sacma zaten, anlasamiyorsan, olmuyorsa "ama biz iliskiye girmistik" cumlesini kurmak sacmalik ama maalesef biz kizlarda toplumumuz yuzunden bu korku var.
- +1 yıl
Benim kafamda şöyle bu çok özel bir şey çünkü özel şeyler ortada oluyor.
Bu özel şeyler bu kadar özel oldukdan sonra normal birisiyle yapmak kendine küfür, hakarettir.
Zaten o özel biri en sonun da hep birlikte olucağın biridir.
Bazı insanlarsa bunu bir ihtiyaçdan fazlasını düşünmüyor.
Soran+1 yılBenim konustugum biri vardi 30 yasinda ve konusmamizin belirli bir sure sonrasinda cinselligin onun icin onemli oldugunu soylemisti. Hatta demisti sevismek sevmekten gelir, yalnizca pipisini dusunen adam sevmeden sevisir, ben 24 yasimdayken bunu yaptim ve inan bunun kadar igrenc bir duygu yok, kendime saygimin olmadigini dusunmustum fakat geldi gecti simdi bile eski sevgilim bazen "gel yalnizca seviselim, konusmasakta olur" gibilerinden mesaj atiyor ama inan ben sevmeden sevismeye karsiyim, ama erkegim 9 aydir disi sinek bile almadim hayatima, yani cumartesi gecemi butunlestirebilecegim bir sevgilim olsun istiyorum, ardindan sigarami yakip konusalim istiyorum, onu kokluyayim istiyorum, sarilarak uyuyayim, sabah onu gordugumde icimi huzur kaplasin istiyorum" demissti vense ondan uzaklasmistim. :(
- +1 yıl
Şimdi erkekler değişir 2 türde anlatayım
1 Seven adam
2 Kadını sadece ihtiyacı için isteyen adam
2 Birini kullandırmaktır ve kimse kullanımayı istemez. Düşünsene yine birlikte olcaktınız. Ve sonra seni yine atıcaktı. Sonra bir daha çağırıcaktı ve ihtiyacı bittiği için atıcaktı.
Şimdi seven bir adam karşına çıksa ve bu şeyden dolayı onu kaybedersen napıcaksın?
Bir erkek bakir ise bakire birini ister.
ya da olduğu gibi kabul eden o biraz zor bulunur ama buluna bilir.
Zamanın da çok büyük bir hata yapmışsın değmeyen bir adama dokunurmuşsun kendine yapmamanlazımdı. Daha çok tanımanlazımdı.
Ama geçmiş geçmişte kaldı geleceğe bak bunları düşünme artık geçmişini sil.
Tabi istersemezsen istersen bir şey diyemem.
Soran+1 yılYa yok o kotu biri degil, duygularla oynayacak biri degil, durust bir adam. Ama ben nedense uzaklastim ondan. 5 ay boyunca ne o beni aradi ne ben onu. En son 1 bucuk ay once o mesaj atti sasirdim. Ve ben o adama asik oldugumu anladim 1 ay once... Ve bunu ona itiraf ettim. Yani kalkip sana asigim demedim ama hoslandigimi hissettirdim. Ama zamanlamam cok yanlisti. Bana dedigi tek sey "dun babami topraga verdim bir sure yalniz kalmak istiyorum"
- +1 yıl
Ben anlamadım tam bu ilişikiyi ama bilmiyorum.
Şuanda zor bir durumda bir erkeğin babasını kaybetmesi çok kötü bir şeydir yanında ol
Soran+1 yılO tuhaf biri, mesaj attim yaninda olmak isterim diye cevap vermedi. O acisini yalniz yasamak ister gururlu biridir, hayatini yoluna sokmadan bana donus yapmaz. Hayatini yoluna sokmasida bir kac ayi bulur.
- +1 yıl
Ya bekle derim. Beklemeye değerse
Soran+1 yılBence deger, o farkli biri. Ki zaten eger beklersem ve o donerse onu bekledigim icin daha cok deger verecek bana " vay be ben bu kizi umursamadim ama kiz bana acima saygi duyup beklemis" diyecektir..
- +1 yıl
sen bilirsin pişman olmada sakın yoksa çok kötü olursun.
Soran+1 yılPisman olacak bir sey yok en kotu ihtimal hayal kirikligina ugrayacagim ama ne olursa olsun ben onu guzel anarim cunku o bana cok sey katti.
- +1 yıl
İşte böyle düşünüyorsan ne güzel bir şey
O zaman kafana takma bekle pişman olmıycan dan eminsen bekle unutmak istemiyceksen bekle ki güzel olsun herşey
Soran+1 yılAsk saygi, sabir ve emek ister. Onun yasadiklarina saygi duyuyorum, acisina saygi duyuyorum ve sabrediyorum...
- +1 yıl
Leyla İle Mecnun aklıma geldi: D
Soran+1 yılNeden :D
- +1 yıl
Mecnun çöllerde gezerken Leyla ise onu beklerdi
Mecnun Leylalam derdi Leyla ise mecnun :D bilmem öyle geldi :D
Soran+1 yılYa o mecnunun ceyregi kadar beni sevse daha ne isterim :D
- +1 yıl
Ah öyle aşklar olsa hep yanında olsa senin sevdiğin kadar sevse ne ister insan
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir yanda Tabu diyorsun bir yanda yapmak istediğin şeye büyük risk diyorsun.. Toplum düzeni için tabu dediklerin var.. Yoksa neden umrunda olsun yapmak istediğini yap..
06 Yorumla
Soran+1 yılSen bir kadini zardan mi ibaret goruyorsun?
- +1 yıl
Ben senin içinde bulunduğun karmaşaya dikkat çekiyorum.. Cinsellik dürtüdür duyguyla alakası yok ama Kimi insan bunu sevdiğiyle yaşar hem fiziken hem, ruhen bunun hazzını alır ama kimide rahattır ruhsal ve duygusal etkiyi düşünmez cinsel hazzımı yaşarım der yaşar... Bir insanın seni sevdiğine emin olmadan onunla sevişebiliyorsan bu rahatlığı karşında ki insana koz olarak vermiş oluyorsun.. Böyle yapmakla 1-0 yeniksin.. Ondan sevgi beklemen artık lüks bir beklentidir. Vs. Toplumda böyle ilişkilerin arttığını varsayalım kimsenin kimseye güveni kalmaz ilişkilerde ki sorumluluk bilinci ortadan kalkar ve hep bir tarafın ruhsal durumu zedelenir duyguları yozlaşır.. Ve en önemlisi evlilik kurumunu ortadan kaldırır.. Cinsellik her bakkalda satılan sakız gibi görülmeye ve yaşanmaya başlarsa ne aile kalır ne toplum!
Soran+1 yılEfendim insan sevmedigi guvenmedigi insanla nasil sevgili olur ki zaten?
- +1 yıl
Anlatmak istediğimi açıkça yazdım.. Ama sanırım anlaşılmıyor yazdıklarım.. Kısacası diyorum ki cinselliği en başta yaşamışsan o insanın seni sevmesi artık bir lükstür o hep dürtülerinin isteğini senden ister yani senin bedenini.. O saatten sonra ne ona güvenebilirssin nede o seni kolay kolay sevebilir
Soran+1 yılDemek ki bir kadini zardan ibaret goruyorsunuz. Neyse uzulmeyin, zarini korumayi basatmis bir cok kizimiz var.
ilerde uyuşmazsanız ayrılırsınız olur biter. bakire misin diye soracak adamla işin bile olmasın, zira erkeklerin çoğu bakir değildir alayı yalan söyler. sen zar değilsin, bir bireysin unutma.
08 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun, boyle dusunen erkekleri hep taktir etmisimdir ama zara onem veren zihniyetler mevcut maalesef ve hadi etkekleri gectim kizlar daha cok zar pesinde. Het halti yiyip bakire kalma derdindeler.
Soran+1 yılKesinlikle kardes kardes takilmak nereye kadar? Insan dokunmak istiyor, tek nefes olmak istiyor bu gayet normal ama tabi het onune gelenle degil. Hani millet demis guveniyorsan yasa diye. Ben zaten guvenmedigim bir adama sevgilim diye hayatima almam ki. Guvensiz sevgili olunut mu hic.
Soran+1 yılIste bak ne demek istedigimi anladin sanirim. Millet guvensiz, sevgisiz yatip kalkiyor. Diger yandan kendine saygisi olan insanlar (benim gibi) sevip, guvenip sevgili olmaya basliyor, ardindan bir seyler yasiyor ve ahlaksiz oluyoruz.
Soran+1 yılYok ben erkek arkadasimi kimseye anlatmam ki kaldi cinsel ozel paylasimlarimizi..
hiç düşünme yoluna devam et. gonlunden geçeni yaşa ilerde senı boyle kabul edenle evlen.. zardan ibaret degılsn. istedign zaman istedigni yap. bir kere de aynı 10 kere de.
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun kadini zatla olcmeyen erkekleri hep taktit etmisimdit.
+1 yılBağlamaz mı hele birde resim videolar işin içine girerse bayağı bir bağlar yani GİK diyemez
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz saygi ve medeniyete cagiriyorum sizi.
- +1 yıl
Kusura bakma ben de böyle. birşeyler mi paylaşmak istiyorsun paylaşırım!
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende şu an ilişki yaşıyorum bağlıyor insanı bence evet
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki pismanlik yasadigin oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yılAlışkanlık yaptı her hafta 1 kez ilişki yaşıyorum.. bağzen duşununce bakire olsam daha rahat olurdum diyorum gel horki istiyor insan işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz kız için sevişmek vs. daha değerli de erkek için aynı şey değil. Yani bir erkek sevişmeden evlenirse o kız onun için daha değerlidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılDegeri zarla olcuyorsunuz yani.
Cevap sahibi+1 yılAlgı öyle bacım benim ben yapmadım ki bu algıyı zaten bunun akabininde gerçekten seven erkek bu zara dokunmuyor ya zaten.
+1 yılDediğin gibi 25 yaşındaki biri sevgilisine çok özel şeylerini anlatıyorsa onunla evliliği düşündüğü için anlatıyordur.
00 Yorumla
+1 yılBen katılmıyorum kanka yarın evlenicegin kisi elin pciyle her halti yasamis sonra ee sevdim peh :/
00 Yorumla
+1 yıltabiki normal sonuçta çocuk değilsiniz ve istekleriniz olacaktır ki cinsellik olmazsa aşk bir yere kadardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sizin gibi zihniyetleri pardon olmayan zihniyeti terbiye etsin!
10 YorumlaDogrudur bu durumda birisi icin cok zor hemen atesi dusmeli yoksa havale gecirir
00 Yorumla
+1 yılGayet normal. Doğru insanla hic bir sorun yok
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin fakat Her ne kadar ozgur, bagimsiz ve ayaklarimiz yere saglam basiyor olsak bile maalesef bekaret gidince sanki yalnizca bekaretten ibaret gibiymisiz gibi hissedebiliyoruz. Yani ben bazen boyle hissedebiliyorum ve kendime kiziyorum. Illa iliskiye girdik diye evlenmek sacma zaten, anlasamiyorsan, olmuyorsa "ama biz iliskiye girmistik" cumlesini kurmak sacmalik ama maalesef biz kizlarda toplumumuz yuzunden bu korku var.
- +1 yıl
bir erkek olarak daha once kiminle yatmış olursa olsun bir kızın ne oldugunu anlayabileceğimi söylüyorum. Bir suru bakireler var gözü dışarıda ama doğru kadını bulduğunda ve onun seni gercekten sevdiğini sahiplendiğini hissettiğinde gecmisin onemi kalmıyor. Onun icinde olmak istiyorsun :) zevk icin degil onu en derinden hissetmek icin
Soran+1 yılNasil anliyorsun ya :) sevgi saygi daha agir basiyor sanirim sizde. Tebrik ediyorum kadini zardan ibaret gormuyorsunuz..
- +1 yıl
Kadınlar icin zarı kaybetmek zordur. Ya gercekten asiktir ya güvenmiştir ya inanmıştır ya da bos hayallerle kandirilmistir. Kadınların cogu sırf zevk icin seks yapmaz mutlaka duygu ararlar. O yüzden onemli degil benim icin :)
Soran+1 yılHelal olsun umarim karsima sizin gibi dusunen biri cikar. Kalkip karsisindakinin yalnizca namusuna onem verip evlenen adamlar var. Hadi bu adam cahil, kadin nasil bunu kabullenebiliyor ya. Beni sirf namusum icin secen adami bana hakaret ettigini dusunurum. Benim duauncelerimi, dogami, var olma sebebimi onemseyip, saygi duyan bir adamla evlenirim ben. Dogrusuda budur.
+1 yılRisk konusuna açıklık getirebilir misiniz?
016 Yorumla
Soran+1 yılHer ne kadar ozgur, bagimsiz ve ayaklarimiz yere saglam basiyor olsak bile maalesef bekaret gidince sanki yalnizca bekaretten ibaret gibiymisiz gibi hissedebiliyoruz. Yani ben bazen boyle hissedebiliyorum ve kendime kiziyorum. Illa iliskiye girdik diye evlenmek sacma zaten, anlasamiyorsan, olmuyorsa "ama biz iliskiye girmistik" cumlesini kurmak sacmalik ama maalesef biz kizlarda toplumumuz yuzunden bu korku var.
- +1 yıl
Bu bağlamda bahsettiniz. Bense konuşmanın risk olduğunu anladım. Haklısınız insan mecbur hissetmemeli evlenmek konusunda. Birde bekaret dışında yapılanlar? Mesele illa cinsellik değil birisiyle öpüşmek bile aynı bağlamda benim için öyle en azından çok eleştiri alabilirim aldımda. Yani geçmiş değişemeyeceği için fazla kirletmemek gerekir. Ve bulduğumuz kişiyide geçmişine göre değil bulunduğu zamana göre değerlendirmek daha faydalı olacaktır
Soran+1 yılHelal olsun boyle dusunen adamlar zor bulunuyor.
- +1 yıl
Bu sitede gördüm bunu yeni nesil çok berbat
- +1 yıl
Teşekkür ederim bu arada
Soran+1 yılYa ben dusunuyorum bir sevgilim oldu iyi anlasiyoruz ediyoruz uzun suredirde beraberiz, bir aksam aldik saraplarimizi icmeye basladik, sohbet ediyoruz, hayatlarimizi paylasiyoruz, ardindan opustuk ettik ve devami geldi, olan oldu. Bu gayet normal bence. Ben kendimi bir zardan ibaret gormuyorum. Tamam onune gelenle yatmak kadar igrenc bbisey yok, bu kiz olsun erkek olsun ama saf temiz duygularla olusan cinsellik kadar guzel bir sey yoktur bence. Ve bir zaman geldi, uyusamadiginizi anladiniz ve yollari ayirdiniz o zamanda bunun pismanligini yasamak cok sacma. Ben bir zardan ibaret degilim. Benim duygu, dusuncelerim ve kendi dogam var. Beni bu ozelliklerimle sevmeli sevecek kisi, bekaretimle degil.
- +1 yıl
Mesele zar değil ki. affınıza sığınarak söylüyorum anüsün zarı var mı ya da ellerin ya da ağzın veya başka uzuvların? Siz zardan ibaret değilsiniz biz de erkeğin bakir olduğunu nerden anlaşılır? Doğru ve samimi yüreğinden değil mi? Sizde de öyle önemli olan geçmişte yaptığının farkında olup bunu karşınızdaki insanla rahatça konuşmak. Şimdi ben geçmişte sizin gibi birşey yaşadım diyelim bu mu önemli sizin için yoksa siz var olduktan sonra bunu başkalarıyla da yapmam mı? Sadakat ve güvenin yerine ne getirilebilir? Bekaretiyle gelin olup aldatan çok ama çok fazla kadın var
Soran+1 yılCok ama cok haklisiniz. Umarim bu tarz dusuncelere sahip biri cikar karsima. Dunya cok cirkinlesmeye basladi cidden.
- +1 yıl
Teşekkür ederim inşallah sizde bedeninizdeki eksik ruhu tamamlarsınız
- +1 yıl
Pardon duayı kendi üstüme almışım
Soran+1 yıl:) Insallah herkes hakettigi degeri gorur ama oyle bir dunyadayiz ki maalesef iyiler harcaniyo. Misal ben birine bir ay once acildim. Yani 9 aydir taniyorduk birbirimizi, sevgili olamadik, kirdik birbirimizi yollari ayirdik ama 8 ay sonra tekrar bana yazdi sasirdim ve heyecanlandim. Ben de bir kac hafta iyice dusundukten sonra o kisiye hoslandigimi soyledim ama zamanlamam yanlisti. Bana cevap verdi dun babami topraga verdim bir sure yalniz kalmak istiyorum. Ben insanlik gorevimi yaptim ve yaninda olmak isterim dedim, iyi oldugundan haber et beni dedim ama hic cevap vermedi. Biliyorum ki o gururlu bir adam, acisini yalniz yasamak ister ve hayatini yoluna sokmadan bana geri donus yapmaz. 1 ay oldu hala bekliyorum, ona anlayis gosteriyorum cunku o normal sartlarda hayat surmedi. Hep kirildi, uzuldu, zor seyler atlatti ve en son babasini topraga verdi. Annesine destek oluyordr bilemiyorm ama ben hala bekliyorum. O iyi olsun da ben beklerm diyorum ask sabir ister saygi ister diyorm.
- +1 yıl
Amin. o kişiyi tanımadığım için bilemiyorum herkesin yapısı farklı ben öyle olayda sevdiğimi yanımda isterim mesela. Ama çabuk karar vermeyin diyeceğim kızsanızda nihayetinde duygusal yoğunluk içinde ve geleceğe dair umutları ertelenmiş unutmaya yüz tutmuş durumda olabilir. Siz temkinli davranın zaten geçmişte epeyce kırıldığınız burdan anlaşılıyor daha fazla yıpranmamanız için bekleyin siz demişsiniz zaten gerekeni yaptım diye bekleyin hiç bilemezsiniz ilerde neler olacağını
Soran+1 yılHaklisiniz ne olacagini bilemeyiz zaten dunya sabirla doner..
- +1 yıl
Evet herşeyin temelinde sabır var bunu bilmeniz çok güzel sabırlı olun ve acele etmeyin temiz duygular içindesiniz öyle kalmak için kalkanınızı bırakmayın
Soran+1 yılEvet etrafimdakiler bu surecte baskalarina sans ver ne bekliyorsun falan diyorlar ama ben bunu saygisizlik olarak algiliyorum. Birine deger verip seviyorsam zor gunlerini ve acisini saygiyla anip beklemeyide bilmeliyim.
- +1 yıl
İnsanların sözlerine göre göre hayatınıza yön vermeyin bu hayatı insanlar değil siz yaşıyorsunuz ve illaki birisi olmak zorunda mı ben bunu anlamıyorum yıllardır yalnızım bu söze benzer sözler çok duydum karşı cins olmadan olmaz mı? olunca daha güzel olur o farklı bir konu ama olmayınca hayat zulüm mü? Takdir ettim sizi sizin için EN HAYIRLI olanı yaşarsınız inşallah
+1 yılbaşkalarına verdikçe alışırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılBu nasil igrenc bir tabirdir yahuu, biraz saygi biraz medeniyet lutfen.
+1 yılDaha önceden cok bağlanmışa benziyorsun.
10 YorumlaSorun olmamali boyle seyler
03 Yorumla
Soran+1 yılHala bir tabu ama. Kendini zarla degerlendirmek ne kadar mantiksiz ve igrenc.
Soran+1 yılBu ulkrye senin benim gibi insanlar lazim. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel şeylerden kastın ne ?
07 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik.
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye değişir bu düşünce. Kimisi evlenmeden hiçbir şey yaşamazken kimisi de direk ilişkiye girmeye meyilli. Bekaret benim için sorun değil, olmasa da olur, ilerde pişman olmam diyosan senin bileceğin iş. Evet dediğin gibi cinsellik daha çok bağlayabilir ama hevesini aldıktan sonra da çekip gitme ihtimalini göz ardı etmemek gerek
Soran+1 yılHaklisin ama biz bayanlar olarak bir zardan ibaret olmadigimizi anlamaliyiz ya artik. Tamam demiyorum her onune gelenle yat ama sevmissin, kafa olarak uyusmussun illa hemen evlenmen mi lazim? Yoo hayir, insanlar evlenip ne hayal kiriklarina ugruyor, bu yuzden sahsi fikrim 3 sene falan flort etmek zaten bilimsel olarak ask 3 sene suruyormus. Ee bu surecte kardes kardes mi takilcaz? Insan sevdigi insana dokunmak ister bence.
Cevap sahibi+1 yıltamam dokunmak ister, sadece birbirlerinin olmak ister, herşeyi yaşamak ister bunlar normal ve güzel şeyler. Ama bunları yaşadıktan sonra yanlış seçim sonucu pişmanlık duyabilir insan. Benim şu an 2 yıllık bir ilişkim var ama nolursa olsun birlikte olmam onunla
Soran+1 yılKendini zardan ibaret gordugun icin mi? Yarin obur gun ayrilirsak ortada kalirim dedigin icin mi? Eger boyleyse inan hemcinsin olarak uzuldum. :( bir bayan olarak kendini bu kadar alcatma, demiyorum git sevis ama kendini bir zardan ibaret gorme.
Cevap sahibi+1 yılO zar gün gelir seni rezil de edebilir. Sevişmek ayrı birlikte olmak ayrı. Herkesin kararı kendine tabi. Senin düşüncene de saygı duyuyorum.
Soran+1 yılNasil rezil edecekmis? Bu kasar sevismis bundan anne olmaz diyerek mi? Boyle dusunen cahil bir insanla yuva kurmak ne kadar mantikli ki? Bak ben seni yargilamiyorum sakin yqnlis anlama ama bu mantigi aklim almiyor.
+1 yılElbette paylaşabilirsin gayet dogal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. uyumluysa etkili olabiliyor
00 YorumlaDikkatli olmak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliyle ozel seyler paylasmak bir risk fakat bu bazen daha cok bagliyor gibi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler