Kafayı yiyorum?

Biri var on yaş büyük benden. 20 yıllık evli. Bana geçen sene 15 senedir aşık olduğunu söyledi. Ben evli olduğu için bunu duymamış olayım dedim. Dedim ama sürekli aradı, sordu, çok önceden tanıdıgım biri ve çalıştığım yerle ilgili ortak işler de yaptığımız için sert tepki vermedim. O bana sevdiğini söylüyordu, hediyeler alıyordu, aşırı üzerime düşüyordu. Karın ne olacak diyordum, onu boşamıyorum ben sadece sana olan hasretimi yaşamak istiyorum dedi. Yakınlaşma olmadı ama duygusal yakınlaşmamız oldu. Sonrasında iş çirkinleşecek gibi baktım tehlikeli yola giriyor arkadaşca devam edelim nasıl olsa yakınlaşmadık elini bile tutmadım sevgi sözçüğü bile yok benden sana ben evli birini istemiyorum dedim. Alkolü sardı, madde kullınımına başladı. Ayrılma diye yalvarıyor. Dedim iki kişi aynı anda olmaz. Başka çarem yok burası küçük yer vs vs dedi. Son bir hafta sürekli kavga ettik, her kavgamızda eşiyle bi yerlere gitti ve tesadüf olduğunu söyledi. Gitmem gerekiyorsa giderim diyor sonrasında da beni sevdiğini söylüyor. En sonunda patladım ona da eşine de hakaretler küfürler yağdırdım. Dayanamıyorum artık yeter dedim. Karını söylerim seni artık yeter diye doldum taştım. Küfürler edince beni her yerden engelledi. Şimdi de bana gelmiş diyor ki benim tek hatam sevdiğimi söylemekti karıma saygısızlık yapmadım bu küfürleri kaldıramam benden uzak dur dedi. Vallahi anlamıyorum bu insanları ya

Kafayı yiyorum?