Kafayı mı yiyorum?

Belki derdima derman bulunabilir bir-iki kelime birisi yazar diye buraya yazıyorum
Etrafımdakıi herkes bana düsmanmıs bana pusu kuruyormus ve beni tuzağa düşürmeye calısıyormus gibi hissediyorum.. Gercekle hayali ayirt edemiyorum hangisi gercek hangisi benim hayal düsüncelerim?

Beynim sürekli düsünüyor sürekli normal insanların düşünmeyeceği şeyleri düşünüyorum bu sorun cok canımı sıkınca katlanamayacak noktaya geldim ve psikiyatriste gittim belki bir ihtimal iyileşirim dedim.. Cünkü hayat bu şekilde ilerlemiyordu doktor bana bir ilac verdi bu ilac (antipsikotik bir ilac) ilk baslarda bana cok iyi geldi sakinleştirdi.. Hicbirseye öfke ve sinir duymamaya basladım fakat ilac 2-3 hafta sonra acayip bir yan etki yaptı ölme isteği ve inanılmaz bir can sıkıntısı yerimde bile duramıyordum sonra doktorun haberi olmadan bıraktım ilaci cünkü sosyal aktifitem olmadığı icin evde kafayı yiyecek noktasına gelmistim.

Son 2-3 aydır can sıkıntısının önüne gecmek icin bir is yerinde calısıyorum orada bir kız acayip hosuma gidiyor.. Onu acayip kıskanıyorum onun konustuğu herkesi onunla beraber öldürmek istiyorum.. Ve dün onu is yerinde olmadığı halde is yerinde gördüm... sonra gittim arkıadaşlara bu... geldi mi dedim? Hayir o bu gün buraya ugramadı bile dediler ama ben onu gördüğümden %100 emindim..

Yani anlayacağınız sıkışmış bir vaziyette beynim sanki icime cökmüs gibi her yönden patlama noktasına geldim ve ne yapacağım kıonusunda hicbir bilgim yok ya birilerini öldürücem ya da kendimi öldürücem..

Dün onu gördükten sonra artık iyice kafayi yediğimi anladım ama kimse bana yardım etmiyor?
Kafayı mı yiyorum?