AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de boğayım eski kız arkadaşım da. İkimizde dönmüyoruz. İnat tutunca tutuyo napalım
bir kiz seni cok sevse israrla birakmiyorum dese sen ayrilsan bile, veya seni unutamadigini gosterse onu yeniden severmisin
Severim
ama iste gurur kalmiyor bu durumdada benim yonumden.. hep yalvaran ben oluyorum, o da kötu bir durum
Dünya tersine de dönse ondam karşılık gelmeden ben yüzüne bakmam eğer terkeden o ise beni
Haksız yere!
yani kiz surekli, sen git demene ragmen gitmezse ondan hoslanir misin? yani gercekten hoslanir misin? evlenmeyi dusunucek kadwr. yoksa saygin kalmaz mi?
Şöyle düşün. Seviyosam git dese de demese de haliyle hoşlanırım dimi 🤷♂️
tamam o hoslandigi icin gidemiyor, ama boyle bir kizi uapisik gibi gorurmusun?
Görmem aksine değer veriyor derim
cok esekkur ederim🙏🏻😁
Ne demek ifindim
ya birde cok nazli sen de oyle misin
yani hemen bozuluyor.. kiriliyor.. hep el ustunde tutulmak istiyor.. ama ben kizim yani, erkek degil.. hic mi , eger iliskimiz devam ederse, ben pofpoflanmayacagim..
Sinirlendiğim zaman sakinleştirmezse yandı yani 😁😁😁
Senin değerini eğer seviyorsa seni yüz vermediğin zamanlar anla. Ayrıysan bir süre konuşma etme
birkac gun once ben sinirlendim, onu heryerden cikardim, sosyal medyadan.. bana baya bileylenmismidir?
suanda beni unutmaya baslamismidir yoksa yuzvermedigim icin ozluyormudur?
Haksızsa özler
ozelden yazabilirmiyim?
ama kapatmissinizsanirim. takip edenler mesaj yazabilsin diye isaretlerseniz yazabilecegim
Ettim yaz
hala yazamiyorum. ayarlar kismindan duzeltmen gerekiyor sanirim. Ayarlarda kimler mesaj yazabilir kismi var ordan
Sen daha anadan üryanken ben burada fink atıyodum 😃
Yazsana kızım
Takip isteğimi kabul etmezsen yazamazsın
Senin için açtım hadi 🤷♂️
Dönmez dönerse bile ağzına sıçrar geri gider dnsıdjdj (boğayım)
daha yeni ayrildik. aslinda ben ayrildim. ama bu 3. ahrilmamdi. her seferinde benden daha da uzaklasti. en son arayip sornamaya basladi. Ben de bitirdim. Kendimi uzaklastirmak icinde heryerden sildim sosyal medyadan. ama ozluyorum. 4 gun oldu ayrilali. doner mi? derin bir iliskimiz var, cocukluk atkadasiyiz, suanda o 28 ben 25im
Her ayrılmanda güvenini zedelemişsin boğalar ekstra güven arar ilişkide ve bi kere aytılıkla 3-5 kere ayrılık arasında fark var ilk ayrıldığında uğramıştır 2. sinde biraz 3. sünde artık ayrılık da normal gelmeye başlar. Yani her şeyi ayrılıkla değil dr artık yaşınız da 18-21 değil konuşarak halletmeniz lazım yani artık ergen değilsiniz ayrılma bi kereden fazla olunca bence ilişkide hasar oluşturuyor toksikleşiyor hatta bana kalırsa ayrılık değil uzaklaşma olabilir bi süre cidden ayrılıklar iyi gelmiyor ilişkiye denendi onaylandı. Özetle çözülebilecek her konuyu konuşarak halletmeniz lazım çözülemeyecek konular da ayrılık akıllıca bi seçenek olacaktır.
biri yazmis, bogaya sevdigini ispatlarsan vazgecmezsen geri doner yazmis, kardesi bogaymis, biri kardesi bitirmesine ragmen inatla sevmis birakmamis en sonunda kazanmis. b9galar boylemi gereckten, biri seni cok sevse asla birakmasa hatalarina ragmen geri dondurebilir mi seni
Aldatma ve saygısızlık harici affedebilirim ama sürekli olarak hata yapıldığında ve özür dinlendiğinde bana samimi gelmez bu biraz karakterle de alakalı sadece burca bağlamak doğru olmaz birinden bi kere soğuyunca bi daha ısınamıyorum ben umarım siz halledersiniz sorunlarınızı
umarim, cocukluktan beri kanima islemis, yoklugu agir geliyor, dayanamiyorum
O zaman açık açık konuş yüz yüze ama mesajla değil ben bi sorun yaşadığımızda konuşarak çözmemizi istiyorum ayrılmak bize de ilişkimize de zarar veriyor de birinizi seviyorsanız niye evlenmiyorsunuz ayrıca yaşınız da evlenmelik
guvenemiyorum sana diyor
ben birkac defa gece disari ciktim ona inatlasip, hoc tepki vermedi.. ama sonra sinirlendihini anladim. guveni yavas yavas kirilmis ayrildigimicin de
Senin burcun ne
ben teraziyim
Hmm birbirinizi yıpratacaksanız bence bırak gitsin ama çözebiliriz diyorsan adım at bol şans sister 💃💜🌸
tesekkur ederim, cok yarfimci oldun, sevgiler😁🙏🏻
Rica ederim go girl! 💅😄
Sayın boğa burcu hocam yazdıklarınız yaşantılarıma uyuyor. Mümkünse danışabilir miyim acabasına
Eski flortumde boga burcu
donmuyorlar mi
Bogayla beraber