ayrilalim arkadas kalalim dedi sebebi nedir bilen var mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadaş kalalım , ara verelim demeleri sorun çıkarmadan başından atmada geçiş süreci dir , belki seviştilerse kızdan kurtulmak istiyor dur
ne bileyim yav hadi ordan etcem bende mecbur
Seks yaptınız mı
ne alaka
Arkadas kalalım ne ya mantığa uyuyor mu ya
Abi benim anlamadığım deli gibi asikken nasi bi anda soguyor
Daha iyisini bulmuştur
ŞÖWNDNSCNWNXNWNDNEN
oyle biri yok olamazda:D
Senden daha iyisini bulamaz mi diyorsun snsjsks
b*k bulur benden iyisini
onun hep zor gununde ben yaninda oldum ona ben sahip çıktım ve daha sayamicam bi cok sey bu durumda en iyisi benim.
guzellik ozguven ve davranis konusunda asla ve asla bulamaz benden sonra gidecegi kiside ojesi soyulmuş varosun teki olur anca
Senden daha iyisini bulamayacak kadar ezik birisi ile mi sevgilisin yani
ezik olsa ne olucak?
hic bir sekilde benden iyisini bulamaz guzellik ozguven aura davranis vb. konularinda
en iyisi benim o gitsin kendine layik varoslari bulsun
Bir kere şunu söyleyeyim, sen kendi sevgilini bu kadar itin götune sokarsan aslında kendi değerini de dusurursun. Öyle ya da böyle bu kişiye bir zamanlar onay verdin ve bir iliskiniz oldu. Bitmesini saygıyla karsilamayip onu varoslara layık görürsen, o varoşlardan olduğunu ispatlarsin.
Bunu yapma efendi gibi ayrıl
KARDEŞİM BEN ANLATAMİYORUM GALİBA BENİM DERDİM İLİŞKİYİ BİTİRMESİ DEGİL BENİ KENDİNE ASİK EDİP YARİYOLDA BİRAKMASİ ACİSİNİ BEN CEKİYORUM HEP
AYRICA ERKEKLERİN GENELİ VAROS SEVİYOR DEMEKKİ SENDE O ERKEKLERDENSİN
BENİ YARİYOLDA BİRAKİP UMİT VERİP SONRA TERK EDEN BİRİNE SAYGİ BİLE DUYMAM SAYGİ HAKEDENE DUYULUR BİLMEM ANLATABİLİYOR MUYUM?
zaten iyi niyetli oldugumuz icin gotunuz kalkiyor zengin ve guzel olmasaydim benimle cikmazdi bile simdi burada benim hatam var cocugunda bı yerlerini kaldirdim ah benim mal kafam
Hep terk ediliyorsan sorun sence kimdedir? Tüm erkeklerdir evet tamam tartışmaya gerek yok böyle devam et
erkeklerde tabiiki kardeşim siz cinsellik icin kullanip atiyosunuz sonra ben sana asigim diyip 2 hafta sonra ortadan kaybolup geri gelip benden senden sogudum arkadas kalalim diyosunuz bütün sucu kizlarda aramayi kesin
Kullandırma kendini ben öyle değilim evliliğe saklıyorum kendimi.
bizimkide enayilik iste abicim 2 ilgi goruyoruz hemen baglaniyoruz biz napalim
ben kalbime soz geciremiyorum
ben zaten guzelim en iyisiyim
daha iyilerine layik olanda benim.
Çok kibirli olma, koru kendini tövbe et, geçmiş olsun
senin bana onyargi ile yaklasmanda yanlis
simdi burada en iyisi olan cidden benim cunku onun kotu gunlerinde hep ben yaninda oldum ona ben tavsiye verdim onu ben koruyup kolladim onu ben mutlu ettim hangi kiz sevgilisine boyle davranir Allah askina soyle bana?
kibirlilikle alakasi yok benimki ozguven
kendimi begenmem neden herkese bu kadar batiyor anlamiyorum abi
Dur hemen ilâhi güçlerle kendisine sorayım ben.
dalga gecme yav
Müneccim olalım beyler. 😄
olm hic yazmayin daha iyi
Olur öyle
Max tavsiye
Tavsiye değil bu, bir değerlendirme
olur oyle ne ya surda ciddi bı soru soruyorum
Herkes herkesle mutlu olmuyor maalesef, seninle mutlu olabilecek birisini bul. Çok üzerinde durma
herkes terk ediyo ben inanmiyom aska
Sen de birilerini terk etmişsindir ya da birilerine hayır demişsindir. Böyle maalesef bu işler biraz
yok ben kimseye hayir demedim veya terk etmedim ben en azindan beni seven birini yari yolda birakmayacak kadar karakterim yerinde.
Tamam da işte ilişki ve aşk meşk olayları karşılıklı, bir taraf sevmeyince olmuyor
sevmiyosa ilk bastan bana umit vermesin o zaman beni kendine asik ediyo sonra kendi gidiyo
Belki başlarda seviyordur, ilişkide mutlu olmamıştır. Hayat bu, 20 senelik evlilikler tanıyamamışım diye bitiyor
hic sevmeseydi o zaman benim bi şekilde ondan sogumam gerek
Zamanla soğursun merak etme
insallah