4 yıllık sevgilimle 1 senedir ayrıydık ama ben hala çok seviyodum ve dönmesini bekliyordum. Geçenlerde bi adamla takılıp otele gittiğini öğrendim. delirdim. Benim aşık olduğum kadın nasıl böyle bişey yapar. Yazdım ona sinirimi kustum falan ama hiç umrunda olmadı tabi. Sürekli aklıma geliyor canım çok yanıyor. Hayatımın aşkı dediğim kadın nasıl böyle bişey yapabilir? Onu nasıl unutup yoluma devam edicem. Dünden beri sadece uyuyorum bu acı beni hasta edicek. Hayatıma nasıl devam edicem? Başka birini sevebileceğimi sanmıyorum
Dünya boş ve anlamsız geliyor. Benim hayat amacım aşk ve sevgiydi. Şimdi tek aşık olduğum kadın acı kaynağım oldu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadeşim sırf sana yazmak için hesap açtım. Ben de senin gibiydim çok severek peşinden koştum uzun süre konuştuk beni seviyor gibiydi çok şey yaşadık birlikte sonunda ise olmadı ayrılıkla bitti geceleri sokakta felan kaldım. Eve gitmek istemedim dayanamıyordum gözümden yaşlar akıyordu. Sonra namaza felan başladım ve mehmet yıldız ın bir konuşmasını dinlediğimde Allah senin muhabbetini istemiş haramla uğraşmanı değil Allah seni seviyor huzuruna çağırıyor demişti, Daha sonra namaza falan başladım çok yalnız hissediyordum onsuz sürekli her aklıma geldiğinde gözüm yaşarıyordu ama zamanla geçti. İmkanı yok geçmez diyordum kendi kendime unutamam onu diyordum bu sevip unutanlar nasıl unutuyor başkaları ile oluyor diyordum ama kimse vazgeçilmez değilmiş bunu farkettim. Oynadığın oyun felan varsa oradaki insanlarla dertleş biraz anlat içini dök. Ayrıca hayırlısı için dua edince karşına sana gerçekten değer veren ve bunca zaman boşuna kendimi paralamışım dediğin bir insan çıkıyor hayatta önünü göremesende asla pes etme yürümeye kendini geliştirmeye devam et. Kitap oku yabancı dil öğren yaptığın meslekte kendini geliştir. Sabah erken kalk koşuya çık doğanın uyanışına güneşin doğuşuna şahit ol zamanla en olmaz dediğin şeyler bile geçecek kendine değer verip kendine bak sadece gelişmekten asla vazgeçme buda sınavdır. Allah seni unutmamış huzuruna çağırıyor önemli olan da bu değil mi zaten şu dünya da kaç sene yaşayacağız sanki be
Ayrıca sen samimi bir şekilde dua edip Allah a güvendiğin ondan mutluluk istediğin sürece senin saçını tek tek yaratan , senin ruhunu yaratan sana can veren Alemlerin rabbinin haşa sana değer vermediğini ona güvenip içten bir şekilde dua ettiğin halde Allah ım ben sana güvendim duamı kabul et dediğin halde duanı kabul etmeyeceğinden mi korkarsın
2 gündür Allaha ağlayarak dua ediyorum mutluluk için bende öyle düşünüyorum. Benim için hesap açaracak kadar değer verdiğin için de teşekkür ederim. Umarım zamanla onu tamamen unuturum ve karşıma bana gerçekten değer veren sahiplenen biri çıkar.
Çıkıyor kardeşim inan içten dua etmeye devam et ve kendini geliştirmeyi bırakma
şu an duraklama dönemindeyim bu acı bbana hiçbişey yaptırmıyor
Seni yaratan sana can veren Allah a sevgi beslemek varken böyle aciz bir insan için bu şekilde acı çekmeye değer mi
Kardeşim
Değmez tabiki de insan kendini durduramıyor
Kendini durduramadığını düşündüğün için böyle işte, böyle yapmak yerine acıda çeksen kıvransanda dişini sıkıp ayakta duracaksın. Ben zayıf değilim diceksin bir şeyi yaparken gözlerinden yaşlarda gelse devam edeceksin Allah bunları görür senin ona güvendip ettiğin duaları duyar en sonunda mutluluğu ayağına getirecek senin Al kulum dicek pes etmediğin sabredenlerden olduğun için
Evet her seferinde ben güçlüyüm diyorum ama bu aci içimi yakiyor
Yakacak zaten demiri dövmeden kılıç olmaz kardeşim o acıyı kendin için kullan ve daha olgun hale gel
Teşekkürler deneyecegim
Rica ederim sana güveniyorum baaaass dik dur sen türksün ne ülkeler topraklar fethedip savaşmış milletiz aşk acısına mı yenileceğiz kim olduğunun farkına var damarlarında savaşçı bir milletin kanı akıyor
Evet inşallah başaricanm
Amin kardeşim
Teşekkürler
Hayattaki tek amacın aşk ve sevgi ise tabi böyle olur. Millet 30 yıllık eşinden ayrılıyor sen 4 yıllık sevgilinden ayrılmışsın üstelik üstünden 1 YIL geçmiş. Dünya'da 8 milyar insan var. 1 kişi için hayatını bu kadar batırıyorsan çok da bir şey denemez.
peki ne olacak böyle dünyadaki 8 milyar insan içinde ondan başkası yok
İlla "o" gibi biri olması gerekmiyor zaten. Bundan en fazla 2 yıl onun kim olduğunu bile sonra unutacaksın zaten. şu an böyle geçirdiğin zamanların boşa geçiyor onu demek istiyorum. O kız hayatına devam ediyor mesela, senin yapman gereken de bu.
peki nasıl devam edicem hayatıma ve onun kadar sevebileceğim biri çıkar mı karşıma
Muhtemelen ondan daha çok seveceğin kişiler çıkacak karşına. O olmadan önce nasıl yaşıyorsan bir süre daha öyle yaşarsın. Diyorsan ki "sürekli onu düşünüyorum" o zaman da kendine bir hobi bul mesela. Kafanı başka yerlere ver. Hatta sosyalleşebileceğin bir hobi bulursan oradan bile bir kız arkadaş bulabilirsin kendine.
Gece gündüz aklımda ya sabahlara kadar ayakta çalışıyorum sabahları hobi olarak bazen balığa gidiyorum 50 farklı tür çiçeğim var youtube kanallarım var 2 tane videolar çekiyorum çiçeklerle ilgilenşyorum ama yok ya hep acı çekiyorum
Sen bunla baya ciddi düşünüyordun o zaman fakat sonuca baktığın zaman olan olmuş. Bundan sonra ne yapıp edip kendi hayatınla ilgilenmen gerekiyor.
evet aşırı ciddiydik ya of. çok takıntılı bir insanım ya
Ciddi düşündüğün bir insanla ayrılınca bir süre böyle şeyler yaşarsın da sonrasında ne olursa olsun toparlamak gerekiyor söylediğim gibi. Tabi bunları sen de biliyorsun. Sonsuza kadar böyle devam etmeyecek. Zamanla unutursun zaten ama daha da erken unutmak istiyorsan hayatının her anında olabildiğince bir şeylerle uğraşmak iyi bir yöntem. Vücut geliştirme çoğu kişinin favorisidir bu durumda. Çünkü hem zihnini dağıtırsın, hem bir ortam edinirsin, hem de en sonunda daha ilgi çekici bir hale gelirsin.
asosyal bir insanım arkadaşım yok benden etkilenen kimse yok yalnız başıma düşüncelerle boğuşup duruyorum ya. Sossyalleşemiyorum da
Vücut geliştirme gibi seni sosyalliğe itecek hobiler edinirsen istesen de istemesen de bir arkadaş çevren olur. Spor salonları senin gibi insanlarla dolu emin ol. Ve hepsi sosyalliğe aç insanlar.
Vücut geliştirmeden örnek vermemin sebebi, hem zihnini dağıtmak hem de sosyalleşmek için en iyi yöntem olmasından kaynaklı bu arada. Bunu da belirtmiş olayım.
Vucut geliştirmeyi spor yapmayı sevmiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!