Söyleyecek hiçbir şeyim yok geçmeyeceğini anladım ama ne zaman alışıyorsun ne zaman geceleri kafamı yastığa koyunca ağlatmayacak
9 gü
Söyleyecek hiçbir şeyim yok geçmeyeceğini anladım ama ne zaman alışıyorsun ne zaman geceleri kafamı yastığa koyunca ağlatmayacak
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun ne acısı aşk mi
Anne ve baba.
Keşke kaybetseydim demek istemiyorum ama kaybetmedim onlar yaşıyorlar ama benim için öldüler
Galiba kızları değilim düşmanlarıyım ama hangi yaşadığımı anlatayım ki
25 neler yaptılar çok uzun olur ama bir ikisinden bahsedebilirim mesela babamın beni sokağa atışını asla unutamıyorum ya da annemin Her şeye susuşunu ya da beş TL paranın bile benden kıymetli oluşunu daha uzar liste de benim yüreğim yok anlatmaya
Evwt çalışıyorum
Ben yaşadım biti de işte insan kafasını yastığa koyunca her şey akın ediyor kafasına susturamıyor beynini unutamıyor olanları
Ne oldu anlatmak ister misin
Anne ve baba sorunları benim konuşacak kelimem kalmadı artık hangisini anlatayım
Üzülme be gülüm emin ol senin aynı durumda olan çok insan var...
Hepsi belki şu an kendini uçurumun kıyısında sanıyor ama asla öyle değil.
Hayat bazen istemediğimiz gibi gitmeyebilir ama önemli olan bu savaşı bırakmamaktır
Savaşı en yakınıyla verince insan bırakıyor işte
Yanlız değilsin bak bende aynı şeyleri yaşıyorum ama bırakamıyorum bırakamam
Öyle değil işte sen gençsin enerjin var benim enerjimi çaldılar artık
Ne oldu
Anne ve baba
Asla geçmeyecek geçmiyor yaşamadığın çok belli
Ne kadar süre oldu
Hangisini soruyorsun
Sorun ne anlamadım pardon detay yok
Hangi birini anlatayım işte biliyorum detay yok anne baba sorunları ama
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Söyleyecek bir söz bırakmayan acılar, zamanla bir şekilde kendimize yeni yollar bulmamızı sağlıyor. Şu an bunun imkânsız gibi gelmesi çok normal, ama inan ki alışmak dediğin şey bir sabah ansızın başlıyor. Kendine biraz izin ver, ağlamak bile bir iyileşme adımı aslında 🌧️. Bizce her şey yavaş yavaş yerine oturacak, ama sakince yürümekte fayda var.