Sebebi her ne olursa olsun sonuç itiabriyle senden hoşlanmıyor gittimi gitti. Gİdeni tutamassın. Bu durumda Yapıcak hiç bir şey yok yoluna önüne bakmalısın.
Bana dedi ki belki de çok erkendi her şey için çok üzgünüm dedi evet. Senin bir suçun yok ben sana bana bağlanma güvenme demiştim en başında dedi. Ben de nasıl kontrol edebilirdim ki
Ben ona asla senden gitmeyeceğim yanındayımı hissettirmek istedim sadece. Zaten kaybetme korkusu vardı hep. Şimdi napmalıyım bilmiyorum halâ takipleşiyoruz her yerden ve bakıyor her seye
Ben ona dedim ki bana yasadıgını yasattın bana dedi ki seni en iyi ben anlarım. 2 3 aydır asla yazmıyorum ama takip ediyor bakıyor hayatıma normal devam ediyormusum gibi gösteriyorum. Hem yazsam ne yazıcam ki
Sey moduna girer hemen ben zaten yalnızım falan bana dedi zaten hayatıma birini alabileceğimi düsünmüyorum diye. Bi de çok yoğun işleri tam işkolik. Sence yazıp iyice mide bulandırıcı olmaz miyim. Ama onu da çok seviyorum halâ
Of kafam cok karısık ondan bir adım gelmez ben ona dedim ki ya ileride çok pisman olursan o da verdiğim kararın arkasında durmam gerekli seni üzemem dedi seni üzmek isteyeceğim en som şey dedi
Bu kaçıncı adım ben yalvardım ona gitme diye ilk ayrılıkta. Ama bitirmisti coktan. Sonra bulusmak istedim. Sana iyi gelicekse görüselim ama görüsmemek en mantıklısı dedi mesela. Ben merak ediyorum mesela su an cok zaten içine kapanık biriydi yanlız koymakta koyuyor ama bana yaptığı bu kalleslikte koyuyor kaç ay beraberdik bi de
Hoşlanmamış olamaz mı sizden bence gayet açık ve dürüstçe söylemiş seni oyalayıp beklentiye sokmak yerine
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aynısını yasadım.. çocuk sürekli seni seviyorum dedi lovebombing yaptı yaptı daha sonra her yerden engelledi ghostladı beni.. çok hayal kırıklığıydı benim için.. ilk defa seviliyorum sandım meğer yalanmıs
Sana birden ters psikoloji uyguluyor sakın kanma, seni biraz daha üzere kendini senin için vazgeçilmez biri yapmaya çalışıyor. Kendini seviyorsan bu süreçten sakın onun peşinden dolanıp durma, sakın ! Emin ol yolun sonun kazanan sen olucaksın 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Başkası var çünkü onu denemek için gitti 😄😄😄 napmalısınnn meselaaaa dönerse affetme peşinden de koşma sakın. Hiç bir şeyine bakma
Sende oyuncak değilsin ama, bu işler çocuk oyuncağı değil. Sevgilisinden ayrıldıysa sen onarma merkezi değilsin, teselliyi sende aramak istemiş. Sonra yapamamış.
Bitmis gitmis artık üzerinden 2 3 ay gecmis bunu bilerek girdim bu yola. Yeni bir hayat birbirimizde iyilesiriz belki diye. Soruyordum kıza karsı icimde sadece nefret var sevgi bitti demisti
Ama inan bana kaç kez sordum bunu. Sadece kızın yaptığını kabullenemiyor. Bunu aşamadık. Ve inan bana ben mutlu etmek için her şeyi yaptım. Simdi ailecek onun yasadıgı yere tasınıcaz. İyice dibdibe olucaz. Ortak arkadaslarımız var. Bana yasadıgını yasattın dedim. Seni en iyi ben anlarım dedi
Hiç mi yazmıyım mesela dogum günüm yaklasıyor ya kutlamazsa diye düsünüyorum. Bekliyim mi yani. Halâ seviyorum onu her seye ragmen ve kac aydır etkisindeyim
Of kafam cok karısık ondan bir adım gelmez gibi hissediyorum ben ona dedim ki ya ileride çok pisman olursan o da verdiğim kararın arkasında durmam gerekli seni üzemem dedi seni üzmek isteyeceğim en som şey dedi
Ben ona sordum hoslantın bulustugumuz da da bitti mi diye bana vardı ama denedim olmadı olmuyor dedi. Simdi yazma mı diyorsun adım atmiyim normal story atmaya devam falan mı
Bu kaçıncı adım ben yalvardım ona gitme diye ilk ayrılıkta. Ama bitirmisti coktan. Sonra bulusmak istedim. Sana iyi gelicekse görüselim ama görüsmemek en mantıklısı dedi mesela. Ben merak ediyorum mesela su an cok zaten içine kapanık biriydi yanlız koymakta koyuyor ama bana yaptığı bu kalleslikte koyuyor kaç ay beraberdik bi de
Şimdi senin özlemen adım atmak istemen çok normal ama kaçan kovalanır hesabı. Sen ne kadar adım atarsan daha da uzaklaşacak ve kendini bir şey sanmaya başlayacak
Ben kendimi unutuğ o iyileşsin istedim işte. Ve bana çok gaddar davrandı bunu da söyledim oma çok gaddar bitirdin diye. Bana yaşattığı için pişman olmasını çok istiyorum ve net bir şekilde bi yol izlemeliyim ama nasıl
Onun vicdanı ile kendisinin arasında. Senin yapacağın en doğru şey adım atmamak kendini geri çekmek. Gör bak olumlu da olsa olumsuz da olsa sen kârlı olacaksın.
Zaten bana en iyi ben seni anlarim demişti senin üzülmen en son isteyeceğim şey demişti. Adım atmak yok. Simdi dogum günüm yaklasiyor.1 2 ay sonra onunla olan ortak arkadaslarımızla kutlayacagım. Acaba kutlar mi ben onunkini kutlamistim bunun için asla adım atmayacağım
Araya giriyorum Zaten sevgilisinden ayrılmış sen şey yapmışsın yani hata en başta başlıyor zaten. Sen o kişinin sadece yara bandı olmuşsun hata en başta başlamış yani.. Sen kesinlikle yazma. Yazarsan onun gözünde değersiz biri olursun.:O Sen ibırakan o sen yazıyorsun bu çok ezikçe bir davranış olur. ve seni onun gözünde küçük düşürür. O kişiden sana hayır gelmez güzelim bence beklentiye bile girme boşuna beklersin Hayatına önüne bakmalısın.
İki ihtimal var birinci kız buna tekrardan yeşil ışık yakmış onun dönme ihtimali doğunca senden vazgeçmiş İkincisi kız bundan ayrıldığı için bir nevi sinirini sende atmak istemiştir çivi çiviyi söker hesabı ama sonra pişman olmuş olabilir onu unutamadığı için seni daha fazla kullanmak istememiş olabilir hani cinsel olarak bir şey yaşamanıza gerek yok psikolojik olarak iyi hissetmek istemiştir hala beğenilebildiğini görmek istemiştir
Biraz soruştur derim sana zaten eski sevgilisinden iyi bir şekilde bahsetmez o dönse bile ben dönmem der ama öyle bir ihtimal görürse sana verdiği sözleri unutur ama seni yarabandı olarak kullansa bile durduk yere bitirmez her türlü eski sevgilisi işin bir yerinde çıkar bence
İstediği kadar çıksın biten bitti kız şehirden gitti zaten. Artık ben gidicem oraya dibdibe olucaz. Ve benim asla suçum yoktu. Şimdi yazsam mı napsam bilmiylrum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Başka kız bulmuştur
Sebebi her ne olursa olsun sonuç itiabriyle senden hoşlanmıyor gittimi gitti. Gİdeni tutamassın. Bu durumda Yapıcak hiç bir şey yok yoluna önüne bakmalısın.
Belki o ana kadar kendini zorladı denedi attı tuttu olmadı, ya da dengesiz
Evet bana da öyle dedi denedim ama olmadı diye
Biliyoruz bu işleri
Ama ben nedense inanmiyorum hoşlanmadığına
Hoşlanmadi değil ileriye dönük bu kızla yapamam hissi
Belki sen fazla geldin ona
Gerçekten çok yazmak istiyorum ona yine her sry için üzgünüm senin bir suçun yok diyor ama buluşmamızdan 3 4 gün sonra ayrıldı durduk yere inanamadım
boş ver yıldızınız barışmamis
Aslında kafa yapımızda uyuyordu gerçekten sıkıntı yoktu çol destek oldum psikolojik açıdan evlenmek üzereyken yaşadığı ayrılık sonrası çok kötüydü ama
Haaa, şimdi oldu seni üzmek istemememis, daha hazır değil yeni bir başlangıca, çok yaralı
Bana dedi ki belki de çok erkendi her şey için çok üzgünüm dedi evet. Senin bir suçun yok ben sana bana bağlanma güvenme demiştim en başında dedi. Ben de nasıl kontrol edebilirdim ki
Acıları olduğunu biliyorsan biraz mesafeli duracaktın, yara bandı değilsin
Ben ona asla senden gitmeyeceğim yanındayımı hissettirmek istedim sadece. Zaten kaybetme korkusu vardı hep. Şimdi napmalıyım bilmiyorum halâ takipleşiyoruz her yerden ve bakıyor her seye
Sen kapıldın ama o buna hazır değildi, biraz zaman ver ona
Sence şu an napmalıyım yazmalı mıyım yoksa beklemeli miyim. Şimdi onun yaşadığı şehre taşınıyoruz ailecek ayrıca. İyice dibdibe olucaz
Evet bekle sana gelmesini bekle ayda bir yaz
Ben ona dedim ki bana yasadıgını yasattın bana dedi ki seni en iyi ben anlarım. 2 3 aydır asla yazmıyorum ama takip ediyor bakıyor hayatıma normal devam ediyormusum gibi gösteriyorum. Hem yazsam ne yazıcam ki
Nereye kadar böyle yalnız kalacaksın yaz
Sey moduna girer hemen ben zaten yalnızım falan bana dedi zaten hayatıma birini alabileceğimi düsünmüyorum diye. Bi de çok yoğun işleri tam işkolik. Sence yazıp iyice mide bulandırıcı olmaz miyim. Ama onu da çok seviyorum halâ
Ya şimdi arkadaş gibi takıl, öyle rol yap, senden bir beklentim yok , halini sormak istedim de
Ben dün rüyamda gördüm zaten onu. sence şimdi mi bunu yapmalıyım yaşadığı şehre gidince mi?
Belki bulusmak ister
Aynen ya bir kahveye davet et , manalı manalı bakma ama
Of kafam cok karısık ondan bir adım gelmez ben ona dedim ki ya ileride çok pisman olursan o da verdiğim kararın arkasında durmam gerekli seni üzemem dedi seni üzmek isteyeceğim en som şey dedi
Bunlar depresyon cümleleri ama sana karşı gerçekten adam gibi konuşmuş
Öyle tabi ama ciddi kötü durumda psikolojisi biraz kendimle kalmalı çözmeliyim bu sorunlarımı demişti mesela ben de üsteledikçe kötü olur sanki
Usteleme taşınınca dost gibi kahveye davet et, sakin iki arkadaş gibi
O zaman bekle diyorsun yani. Ben mi adım atayım yoksa onun adım atmasını mı sağlamalıyım
Taşın önce , sonra bir kahve içelim öylesine dostça, altında bir şey yok de bakalım
Hoşlanmamış olamaz mı sizden bence gayet açık ve dürüstçe söylemiş seni oyalayıp beklentiye sokmak yerine
aynısını yasadım.. çocuk sürekli seni seviyorum dedi lovebombing yaptı yaptı daha sonra her yerden engelledi ghostladı beni.. çok hayal kırıklığıydı benim için.. ilk defa seviliyorum sandım meğer yalanmıs
Ben bunu yapamazdım mesela.
Ksrakter meselesi :)
Kafası karışmış olabilir aklında biri vardır diğer türlü durup dururken demez
Artık dayanamamış üzücü bir durum aslında ne desem bilemedim.
Sana göre bir şey yoktur ama onun içinde olmuyordur
Çünkü SENDEN HOŞLANMIYORRRRR. Sen kaka kadınsın, pis kadınsın 😄
Artık ilgisi , duyguları bitmiştir. boş ver önüne bak
Düşünmene bile gerek yok var olmamış gibi davran değmez
Sen de ondan hoşlanma belki de hiç ilgili değildi
Sana birden ters psikoloji uyguluyor sakın kanma, seni biraz daha üzere kendini senin için vazgeçilmez biri yapmaya çalışıyor. Kendini seviyorsan bu süreçten sakın onun peşinden dolanıp durma, sakın ! Emin ol yolun sonun kazanan sen olucaksın 😉
Başkası var çünkü onu denemek için gitti 😄😄😄 napmalısınnn meselaaaa dönerse affetme peşinden de koşma sakın. Hiç bir şeyine bakma
Tecrübe konuşuyor
Karaktersiz başka birini buldu ya da eskisine döndü
ghosting yapmadığına dua et canım bu saatten sonra yapacak bir şey yok önüne bakmalısın
Ya alacağini almiştir ya da büyü felan yapilmiş tir başkada bişey gelmiyor aklima
Yeni birini bulmustur sana tekrar doner o dondugu zaman da rest cekersin mal gibi kalir ortada
Denemedi. Başkasını buldu ve ayrıldı. ya da zaten vardı başkası vardı seninle oyalandı. Dönerse kabul etme sakın. Yine gider.
Bacım aynısını bana da yaptılar yıllar önce hala bu sorunun cevabını düşünüyorum.
Çok sıkıntıları vardı işte
Ben hicbirsey yapmadım birkaç ay geçti kendi yazdı ama intikam bu ya ağzına tükürüp engelledim
Giden elbet geri döner vaktini kestiremiyoruz ama fhdjdhd
Sana kesin bir cevap vereyim mi? Bir başkasını bulmuş
Öyle biri değil ama işte
Ahahaha çok masumsun
sebebi neyse ne artık herkes kendi yoluna bakmalı
Hoşlanmadığından olabilir. Neden ona inanmayi denemiyorsun?
Bi anda hoslantisi gitmistir
Neden bunu hissetmiş olabilir ki?
Bilmemm
Salla gitsin arkana bile bakma
Ama olmuyor işte gidemedim halâ içimde tuhaf bi umut var
Hoşlanmıyorum diyip ayrıldıysa umudunu yitir. Çünkü bir adım atarsan sana yazık olur
Ama yorumlari okursan daha iyi anlarsin kendini mental olarak kötü hissediyordu. Hep bi onu anlama çabası içindeyim. Çok karmakarışığım
Sende oyuncak değilsin ama, bu işler çocuk oyuncağı değil. Sevgilisinden ayrıldıysa sen onarma merkezi değilsin, teselliyi sende aramak istemiş. Sonra yapamamış.
Biliyorum ben çok kırgınım. Çok hemde. Halâ takiplesiyoruz ve bakıyor her seyime. Sence napmalıyım
Bak inan sonunda üzülen sen olursun. Sanada yazık, sevgilisinden ayrılmış sen bunu bilerek nasıl kabul ettin ki?
Bitmis gitmis artık üzerinden 2 3 ay gecmis bunu bilerek girdim bu yola. Yeni bir hayat birbirimizde iyilesiriz belki diye. Soruyordum kıza karsı icimde sadece nefret var sevgi bitti demisti
Nefret etmek kolay değildir bence hala seviyor. Sevmese seni niye bıraksın ki
Ama inan bana kaç kez sordum bunu. Sadece kızın yaptığını kabullenemiyor. Bunu aşamadık. Ve inan bana ben mutlu etmek için her şeyi yaptım. Simdi ailecek onun yasadıgı yere tasınıcaz. İyice dibdibe olucaz. Ortak arkadaslarımız var. Bana yasadıgını yasattın dedim. Seni en iyi ben anlarım dedi
Sen bir adım atma bence
Hiç mi yazmıyım mesela dogum günüm yaklasıyor ya kutlamazsa diye düsünüyorum. Bekliyim mi yani. Halâ seviyorum onu her seye ragmen ve kac aydır etkisindeyim
Sen yazma kendisi adım atsın. Yazarsan en ufak bir sorunda bu zaten cepte diyebilir senin için
Sence arkadas gibi devam etmeli miyim onunla? Benim senden beklentim yok artık vs gibi
Bak eğer beni dinlersen sen hiçbir tepki verme adım atma. Çünkü kendisi bitirmiş zaten, başlatmak istiyorsa kendi adım atmalı. Tabi sen bilirsin
Of kafam cok karısık ondan bir adım gelmez gibi hissediyorum ben ona dedim ki ya ileride çok pisman olursan o da verdiğim kararın arkasında durmam gerekli seni üzemem dedi seni üzmek isteyeceğim en som şey dedi
E tamam işte sen adım atarsan elinde sakız olursun büyük ihtimalle
Biraz kendimle kalıp sorunlarımı çözmeliyim dedi mesela. Ben nasil adım atmasını sağlayacağım bilmiyorum
Seni sevmişse seviyorsa adım atar zaten. bir şey yapmana gerek yok
Ben ona sordum hoslantın bulustugumuz da da bitti mi diye bana vardı ama denedim olmadı olmuyor dedi. Simdi yazma mı diyorsun adım atmiyim normal story atmaya devam falan mı
Adım hiç atma kendisiyle iletişime de geçme yok gibi davran. Senin için daha iyi olacak böyle
Ama seviyorum onu işte. Nasıl devam ederim bu sekilde. Nasil iyi mi napıyor. Zaten içine kapanıl biriydi. Halini hatrını soran bile çok az
Çok özledim bi de onu şimdi adım atsam nolur mesaj atsam mesela
Tekrar söylüyorum benimkisi sadece tavsiye ama adımı sen atarsan senin için daha kötü olur mesele ve gururun kırılır
Ne kadar adım atarsan onun gözünde o kadar düşersin
Belki de haklısın oraya taşındığımda da mı adım atmıyim hiç? Kader gayret istemez mi?
Şimdi senin özlemen adım atmak istemen çok normal ama kaçan kovalanır hesabı. Sen ne kadar adım atarsan daha da uzaklaşacak ve kendini bir şey sanmaya başlayacak
Tecrübeyle sabit
Çok haklısın bu moda girsin asla istemem. Ben normal devam edeyim. Beni de hiç bir yerden silmemis neden silmemistir sence
Sence böyle biri peki adım atar mı bana?
Şimdi şöyle aranızda tam olarak ne geçtiğini bilmiyorum tahmin etmek zor benim için
Bi de ben ona çok yalvardım gitmemesi için ama bana dönmedi
Ooo sen yakmışsın kendini
İstersen bana mesaj at detaylı anlat konuyu
Sonrasında çok vicdanına dokundum sen bana bunu nasıl yaptın diye özür diliyor sadece. Yalvarmakla kötü yaptım belki ama elimde değildi
Yalvarmakla büyük hata etmişsin
Sevdiğim içindi ama neden öyle dedin
Sonrasında pişmanlığını yaşasın istedim
Öyle de sanada yazık sen resmen kendini ezip çocuğa vermişsin
Ben kendimi unutuğ o iyileşsin istedim işte. Ve bana çok gaddar davrandı bunu da söyledim oma çok gaddar bitirdin diye. Bana yaşattığı için pişman olmasını çok istiyorum ve net bir şekilde bi yol izlemeliyim ama nasıl
İşte onun için adım atmayacaksın. Atarsan kendini bir şey sanacak ve nasıl olsa yine gelir diye sallayabilir seni
Ama adım atması için de bir şeyler yapmam gerek mesela?
Yanlış anlama ama siz kızları anlamıyorum ben, sizi gerçekten seven değer verenlere değil de canınızı yakana kosuyorsunuz
Ne yaparsan yap adım atacaksa atar, atmayacaksa kapında ağlasan da boşuna inan kii
Belki de haklısın teşekkür ederim yardımcı olduğun için inan bana insan sevince çaresiz kalıyor bazen
Ben sana bunları söylemekten rahatsız oluyorum ama tecrübe ettiğim için biliyorum
Sadece pisman olmasını istiyorum ben haketmedim bunu. Dediğini yapıcam ve asla adım atmicam yeterince yazıp attım zaten
Sen yapacağını fazlasıyla yapmışsın zaten ki. Sen bunları yapmışsın zaten bunları yaptıktan sonra gelse bile çok mu iyi olur sence?
Belki iyileşip gelecek bi umut kafam çok karısık çok hemde o yüzden adım atma diyorsun atmayacağım artık
Bunu unutma seven gelir seven kolay unutamaz
Karşındakinin egoyu tavan yaparsan her şey senin için üzücü olmaktan başka bir şey olmaz
Ben hayatındaki en pozitif insandım en ama severdi sohbetimi de işte
Asla yazmicam o zaman
Sen hiç adım atma kendini tut, istemiyorsa zorlama zorlarsan kendi gururunu ezmiş olursun
En ufak birşeyde gider ve zaten gelecek diye düşünür hep öyle oluyor çünkü
Peki sence bu ilk zamanda ki yalvarma onun üzerinde etki olmus mudur ileride bunu düsününce pismanlık hisseder mi?
Onun vicdanı ile kendisinin arasında. Senin yapacağın en doğru şey adım atmamak kendini geri çekmek. Gör bak olumlu da olsa olumsuz da olsa sen kârlı olacaksın.
Zaten bana en iyi ben seni anlarim demişti senin üzülmen en son isteyeceğim şey demişti. Adım atmak yok. Simdi dogum günüm yaklasiyor.1 2 ay sonra onunla olan ortak arkadaslarımızla kutlayacagım. Acaba kutlar mi ben onunkini kutlamistim bunun için asla adım atmayacağım
Kutlasın sen yine adım atma taa ki o atana kadad
Tamam adım atmak yok istikrarlı olup tutmalıyım kendimi böyle daha sağlıklı olucak ben çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı olduğun için sağol
Rica ederim iradene hakim ol 🙏
Araya giriyorum Zaten sevgilisinden ayrılmış sen şey yapmışsın yani hata en başta başlıyor zaten. Sen o kişinin sadece yara bandı olmuşsun hata en başta başlamış yani.. Sen kesinlikle yazma. Yazarsan onun gözünde değersiz biri olursun.:O Sen ibırakan o sen yazıyorsun bu çok ezikçe bir davranış olur. ve seni onun gözünde küçük düşürür. O kişiden sana hayır gelmez güzelim bence beklentiye bile girme boşuna beklersin Hayatına önüne bakmalısın.
E kadarlık bir iliskiydi
Başkası vardır
Başkasından hoşlanıyor
Bu çok yapmacık bi mazeret
Çok nedenler olabilir fakat
Hoşlanmıyormuş yeterli bi sevep bence
Çünkü hoşlanmıyormuş ya ondan
Başka birinden hoşlanıyordur
Hoşlanmıyormuş demek ki
Başka birini bulmuştur , seni de oyalamış sanırım
Hoşlanmıyor dediği gibi
sebebini söylemiş ya işte daha ne arıyon
Hoşlanıyorum demiş işte
baktı işler ciddiye gidiyor, önlem almış
Senden hoşlanmadığı için?
Eski sevgilisinden yakın zamanda mı ayrıldı
Evet evlilikten dönmüş kız bundan ayrılmış
İki ihtimal var birinci kız buna tekrardan yeşil ışık yakmış onun dönme ihtimali doğunca senden vazgeçmiş
İkincisi kız bundan ayrıldığı için bir nevi sinirini sende atmak istemiştir çivi çiviyi söker hesabı ama sonra pişman olmuş olabilir onu unutamadığı için seni daha fazla kullanmak istememiş olabilir hani cinsel olarak bir şey yaşamanıza gerek yok psikolojik olarak iyi hissetmek istemiştir hala beğenilebildiğini görmek istemiştir
Birinci ihtimali asla düşünmüyor. Geri dönsede olmaz demişti. Ve kızında dönmeye niyeti yok gibi. Yani yarabandı olarak mı kullandı diyorsun
Biraz soruştur derim sana zaten eski sevgilisinden iyi bir şekilde bahsetmez o dönse bile ben dönmem der ama öyle bir ihtimal görürse sana verdiği sözleri unutur ama seni yarabandı olarak kullansa bile durduk yere bitirmez her türlü eski sevgilisi işin bir yerinde çıkar bence
İstediği kadar çıksın biten bitti kız şehirden gitti zaten. Artık ben gidicem oraya dibdibe olucaz. Ve benim asla suçum yoktu. Şimdi yazsam mı napsam bilmiylrum
2. ŞIK YARA BANDI OLMUŞ. yyaranın acısı geçince yollar ayrıldı
Yazmana gerek yok zamanı gelince o yazacak o zaman yapacağın şey daha önemli
Duygu karışıklığı
hiçbir şey
Unut artık
Yalan söylemiş
Soğumuştur
Hoşlanmıyordur
Belki başkasını bulmuştur
ergendir muhtemelen
Hoşlanmadığı için
Hoşlanmadığı için