Derdiniz beklentiniz ne anlayamıyorum?

Kadınlar neden kendinizle çelişiyosunuz bakın bu söylediklerimi kelime kelime iyice okuyun ya hanginizin beklentilerini okusam dürüst aldatmayan efendi aklı fikri başka yerde olmayan erkek aradığınız söylüyosunuz Ama böyle bi erkeğin ilişki yaşadığını görmedim ki yaşım 28 Kendimi nasıl anlatıcam bilmiyorum bakın anne sevgisi görmedim bi kadından gelen ufacık ilgiye bile fazlasıyla karşılık veriyorum sorun bu mu nerde it kopuk serseri şeyinin derdine düşmüş gurursuz önüne gelen kadına yazan erkek ilişki kuruyo bizler kuramıyoruz Kardeşim biraz gözünüzü açın be yalnız başıma yaşar gezer tozarım biraz önce kafede oturdum insanları gözlemledim ya adam kız arkadaşını insan yerine koymuyor cevap vermiyor önemsemiyor kız yine onun yanında gerçekten böyle mi olmak gerekiyo şu uygulamayı indirmemde ki tek sebep belki fikirlerimi beğenen bi kadınla ilişkim olur evet teoride başarılı yorumlarım fikirler beğeniliyor iş bi mesajlaşma ya gelince yok ben mesaj atsam yine biografi röportajı yapıyoruz hep ben soru soruyorum karşılığı yok gerçekten sizleri anlamak güç ve şikayet ettiğiniz herşeyi yaşamaya layıksınız erkekleri boşuna suçlamayın çünkü ilişkiyi kabul eden ve devam ettiren sizlersiniz ne diyim umarım bir gün düzgün erkeklerin kıymetini anlarsınız.
Derdiniz beklentiniz ne anlayamıyorum?