Kadınlar neden kendinizle çelişiyosunuz bakın bu söylediklerimi kelime kelime iyice okuyun ya hanginizin beklentilerini okusam dürüst aldatmayan efendi aklı fikri başka yerde olmayan erkek aradığınız söylüyosunuz Ama böyle bi erkeğin ilişki yaşadığını görmedim ki yaşım 28 Kendimi nasıl anlatıcam bilmiyorum bakın anne sevgisi görmedim bi kadından gelen ufacık ilgiye bile fazlasıyla karşılık veriyorum sorun bu mu nerde it kopuk serseri şeyinin derdine düşmüş gurursuz önüne gelen kadına yazan erkek ilişki kuruyo bizler kuramıyoruz Kardeşim biraz gözünüzü açın be yalnız başıma yaşar gezer tozarım biraz önce kafede oturdum insanları gözlemledim ya adam kız arkadaşını insan yerine koymuyor cevap vermiyor önemsemiyor kız yine onun yanında gerçekten böyle mi olmak gerekiyo şu uygulamayı indirmemde ki tek sebep belki fikirlerimi beğenen bi kadınla ilişkim olur evet teoride başarılı yorumlarım fikirler beğeniliyor iş bi mesajlaşma ya gelince yok ben mesaj atsam yine biografi röportajı yapıyoruz hep ben soru soruyorum karşılığı yok gerçekten sizleri anlamak güç ve şikayet ettiğiniz herşeyi yaşamaya layıksınız erkekleri boşuna suçlamayın çünkü ilişkiyi kabul eden ve devam ettiren sizlersiniz ne diyim umarım bir gün düzgün erkeklerin kıymetini anlarsınız.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Buradaki arkadaşlarda dışarda gördüğünüz olumsuz birşeyi nasıl kendinize bağdaştırabiliyorsunz? Ne alaka kız o erkek öyle diyemi onunla sevgili? Bende oyle oluyum bulurum kafasında mısın kendini aldatmaca
Kendimi aldatıyorum sürekli gözlem yapıyorum o sadece bir örnek
Daha nicelerini gördüm
Ne alaka kendini aldatmak ne demek kendini kandırmak yalanlarla mutlu olamazsın. Ayrıca bu konuda gözlem yapman sana bir şey kazandırır mı?
Aldatmıyorum yazacaktım bi erkek olarak kadınların ilişkilerindeki tercihini görsen ne demek istediğimi anlarsın onun dışında tartışmamız boş önemli hissettirmek değer vermek sevmek kulağa hoş geliyo dimi bu yapılınca soğuyosunuz kardeşim az verip yapılmadığı için şikayet ettiğinizde kalıyosunuz içten içe değiştirmek istiyorsunuz değiştirmeniz yine soğuyosunuz ya anlatmakla bitmez doluyum kardeşim beni anlamanız için ben olmanız gerekir kadın olarak baba ve hiç bi erkekten sevgi görmeyen kadın belki anlar karşılıklı aynı durum sayılır
Evet anlatamamışsın değer verince niye soğuyalım bu yapılmaynca şikayet ettiğinizde kalıyorsunuz içten içe ne demek? Değer göremezsek soğumamız gayet doğal değil mi? Ben o tarafta değilim k. bakma bana değer vermeyeni sevecek değilim ENAYİ değilim. Hakli insan anlaşılır merak etme. Evet bende gördüm tam tersi haklı olduğunu kanıtlamaya çalışan bir erkek gördüm ve üzüldüm neden dersen çünkü haklı olduğu için KARAKTERLİ bir duruş sergiliyordu. Ama maalesef bunu haketmeyenlerde var. Seni insan yerine bile koymayan
Hakkımızda hayırlısı yaşım 28 söylediğin gibi bi kadın görmedim umarım bir gün karşılaşırım ve arama defteri tamamen kapanır benim için
Sen çok saçmalıyorsun bence senin sorunun bu, suçu karşı tarafa atmakla. Kadınlar böyleyse niye yalnızsın o zaman bende hödük olayım deyip birini bulurdun ve zor olmazdı. Senin tezine göre. Kadınlar ayı sevmiyor bunu kabullenin artık. Bu kadar gözlem yapıyorsun mutlu çiftlere de bak , görürsün nasıllar
Sana göre saçmalamak olabilir saygı duyarım asıl problemim sorgulamak gerçekten tanıştığım bi insan sorgulamama müsade etmese ilgisini naz yapmadan farklı düşüncelere girmeden belli etse sorun kalmayacak kimle buluşsam sohbetim muhabbetim sarıyo karşı taraftan iltifat alıyorum iyisin efendisin konuşmasını oturmasını kalkmasını biliyosun saygılısın gibi gibi bi insana flört veya sevgili olma fırsatı vermek için yeterli sebepler ama olmuyo işte açıldığım an karşı taraf soğuyo istemiyo direk benle sevgili ol demiyorum düzgün bi dille ilişki istiyo mu soruyorum ama o saatten sonra eskisi gibi olamıyoruz anladın mı lanet olsun ki üniversite okumadım ortam görmedim kendi çabamla girdiğim ortamlardada olmuyo motorcu grubuyla bi toplantıdan geliyorum konuşmasıyla zekasıyla etkileyen kadın var onada o gözle bakmak olmaz grubun amacı belli anladın mı seni anlıyorum bana yardımcı olmaya çalışıyosun teşekkür ederim ama çok zor
Senin iletişim sorunun var bence. Ne söylemek istediğini anlatamıyorsun. Cok fazla sorguluyorsun demekki. Birde neden soğusun seni beğeniyorlarsa? İlginç. Direkt iliski istiyorum diye soruyorum yazmışsın doğru mu anladım?
Sormuyorum yazıcaktım klavye otomatik düzeltiyo onun ilişki düşüncesi var mı diye soruyorum aslında sorduktan sonra neden olmamasını da biliyorum zaten ben kendini çeken gizemli olmaya çalışan kendini güçlü göstermeye çalışan biri değilim neysem oyum birazda bu sebepten arkadaş görüyolar anladığım mesela ilişkiye başlayan arkadaşlarımın mesajlarına bakıyorum adam çöpçüyse bile bunu öyle bi anlatıyor ki (amacım küçümsemek değil sıradan bi örnek) çevre örgütü görse ödül verir sen ne faydalı iş yapıyon diye 😄 ben de deniyorum ama yapamıyorum işim maaşım fena sayılmaz olduğu gibi anlatıyorum
Kendimi çekmiyorum anlayacağın beni olduğum gibi tanısın yalanla başlamaktansa başlamasın
Anladım kitap oku bence entellektüel ol 😅 çöpçü kendini iyi Pazarlıyor demekki :)
Ben buna karşıyım kendini pazarlamak ne zaten genel kültürüm iyi aklına gelebilecek her konuda sohbet edebilirim ama kendimi pazarlamam kitap okuyorum dil geliştirmek için yabancı dizi izliyorum bol bol geziyorum daha yapacak bişey yok 😄
Aradığın bu ama senin sorununu bulduk :) onun dışında yabancı dizi izlemekle dil gelişiyor mu bende buna pek inanmıyorum 😅 ben seni anladım iyi niyetli misin bilmiyorum ama kızları nasıl etkileyeceğini bilmiyorsun 😅 bir kadın sana sırılsıklam aşık o seni etkilerdi ama sizde o çaba yok 😂 burdan kaybediyorsunuz özveri yok. Kadınların , erkeklerin , ilişkilerin kitabını yazmış erkekler var ama ilişkisi yok. Belkide nasip
Etkilemeye çalışmak saçma geliyo ben onu o an etkilemek için farklı davranıp ilişki başladığında normal kendim olduğumda ne olcak? Dizi izlerken dil geliştirmek istiyorsan "friends" tarzı günlük yaşam ı ele alan diziler izlersen günlük yaşamdaki konuşma dilini öğrenirsin tabi Türkçe altyazı izleyip duyduğun kelime ve kalıp cümleleri not alırsan kuruya kuruya izlersen pek bişey öğrenemezsin
Farklı davran demiyor kimse sana biseyi başarmak istiyorsan yarışırsın savaşırsn dimi ilgisini çekersin bir şey yaparsın. Oturduğun yerde kimse bişey kazanamaz kızlarda sana gelmez :) erkeklerde :)
O anlamda Etkilemeye çalışıyorum elbet ortak nokta bulmaya çalışıyorum iyi taraflarını görüyorum beğendiğim düşüncelerini belirtiyorum yalnız ben 1 denerim 2 denerim 3 cü denemem zor çünkü kendimden eminim karşımdaki insan kendini naza çekiyosa uğraşmam benim gibi düşünen erkeklerin sayısı az ve karşımdaki bunu gördüğü halde kabul etmiyosa uzatıyosa ben uğraşmam
Ya bugün daha Instagramdan konuştuğum kıza yağmur aşırı yağıyo çalışırken dikkat et yazıyorum onu düşündüğümü önemsediğimi anlasın diye hemen ters tarafa çekiyo buluşmak için yapıyorsun ben ikna oldum diyio dalga geçiyo mesela al sana etkilemeye çalışma daha ne yapabilirim
Kızlar nazlıdr sen armut pis ağzıma düş diyorsun
Kızın ne dediğini anlamadm desem 😅 ama seninki olmamış üşüme desen daha romantik :)
Bu şartlar altında zor sen kimseyi etkileyemzsin bence :)
2 kere buluşma teklif ettim bahane buldu yarın izin günüymüş yarın son kez teklif edeceğimi bir daha teklif etmeyeceğimi yazdım onun dalgasını geçiyo güya ben yazacak bişey olsun diye yazmışım kızlar nazlıdır da hepsi mi bana denk geliyo mübarek direk erkeğe yazan kızlara ne diyeceksin her reddedilme de gururun inciniyo kadınların anlamadığı nokta bu teklif eden taraf olmadığı için bilmiyo her reddedilme de özgüven düşüyo kendi noksan taraflarını daha fazla görüyosun özgüven düşüyo he gurursuz erkeksen önüne gelene yazarsın ilişkin de olur evliliğinde tabi kadınlar bunu da anlamaz bak mesela diyosun ya Etkilemeyi bilmiyosun diye etkileyebilen erkek bunu kaç kıza yaptı da öğrendi böyle düşün beni anlayacaksın
Kız kötü bir şey dememiş ki buluşmak için yapıyorsun ikna oldum demiş? Evet deseydin. Korkak olma. Bende teklif ettim ozguvenimde düşmüyor ilgisi yok.
Dalga geçerek söyledi koydu emojiden belli kaç kere teklif ettin Kaç kere red yedin?
Kaç tane ilişkisi olmuş bu beni ilgilendirmez beni önemsiyor mu değer veriyor mu ben ona bakarım. Herşeyi de kişisel algılama belki kızı yanlış anlamışsın. Belki gülerek cevap vermiş. Niye yazışıyorsun konuşun mesajlarda yanlış anlaşılıyor
Nasip olursa yarın sorucam olursa olur olmazsa olmaz sorduğumu yanlış anladın sen kaç kere teklif ettin kaç kere red yedin?
Red yemek derken aynı kişiyleyse umursamam :)
Kalabalık yerde değilsin galiba nerde yaşıyosun?
Bir iki kere :) sevdiğim kişiyse hiç umursamam bana kızgındr olabilir :)
Kalabalık yerde değilsin derken? Herkese teklif etcek değilim o da bir iki defa olur 😄
Belki bana teklif edersin sohbetin sarıyo saçma insanlarla uğraşmamış olurum 😄
Resmini koy bakalım:)
Resmi değiştiremiyorum ama şu linke yükledim açıp bakabilrsin https://www.hizliresim.com/ccxaxuj
Niye değiştiremiyorsun sen kaç yaşındasın baya büyük ve sinirli duruyosun
Telefonumda yazılımsal kaynaklı değişmiyor galeriden fotoğraf seçtiğimde tekrar fotoğraf seçme ekranına geçiyor
Ayrıca mizacım öyle pek sinirli değilim Allah böyle yaratmış 😄
Yaşım 28
Hmm Allah bahtını açık etsin :)
Teşekkür ederim kibarca reddin için 😄
Rica ederim
Demek ki onların agizlari laf yapiyo seninki yapmiyo tüm fark burada
Ağzı laf yapıyo dediğin yalanlarla yaptığı işi kendini büyük gösterip etkilemek evet bunu yapmıyorum dürüstüm neysem oyum
Illa yalandan övmesi de gerekmez ki neyi nerde soyliycegini biliyordur ayrildigin sevgililerine sormadin mi nerde hata yapiyorum diye
1 tane oldu o da ilkokul da çok fazla teklif eden birisi değilim okul bitip iş hayatına geçince ortam bittiği için sosyal medyaya mahkum olduk elbette konuşup buluştuğum oldu 1-2 kere yalnız flörtün ötesine geçmedi kimi erken diyo kimi geç kimi çok iyisin k. bkma falan filan işte
Karamazov kardeşler
Benim durumunla ne alakası var
Tipini beğenemişler kadınlar yüzde doksan tipe gelir o da sadece yakışıklı lık olarak değil qarizma olmalı
Doğru söylüyon duran emmiyle büyüdük biz karizma değil beyfendilik peşinde koştuk en büyük delikanlılık beyfendiliktir dedik eyvallah
Dumanla anlaşmayı da öğretseydi beak işine yarardı
Dumanla anlaşma ne alaka
Git bl takvime bak iyice kontrol et hangi yuldayız günün sözünü oku.
Ne anlatıyorsun sen insan gibi durumumuzu anlatıp yardım bekliyoruz varsay ki benim yaşadığımı senin kardeşin ya da oğlun yaşıyor (yoksa da var gibi düşün) söylediklerin aynı mı olacak hayır Empati özürlüsünüz
Ben dünyada görebileceğin en empatik insanım bilin mi sevgi dilenciliği yapmaktan vazgeç
Sevgi dilenciliği mi ya Allah aşkına benim sorumdan uzaklaş kadınlara ulaşamadığım için yardım istiyorum dilencilik diyosun cevap yazma
Yyyyyya aptalsın sen dnjd harbi
Yüzyüze gelsek belki 2 lafı bi araya getiremessin burada aptalsın diyosun sorduğun soruya bak tek bi soru seni anlatıyo dejavu yaşadınız mı dejavu dediğin şey illa o anı daha önce yaşadığın da değil beynin anlam veremediği durumlarda da dejavu yaşamış gibi düşündürüyor bunu bile soracak kadar acizsin
Yürü git l halen konuşuyor
Verecek cevabın kalmaz böyle saçmalarsın
Verecek cevabım var ama halim yok bilin mi o yüzden kısa yazıyorum
Antepli misin?
Yok ben erzurumca şivesi kullanıyoruum
Bilin mi diye antepliler der
🤷♀️🤷♀️🤷♀️