Bence aşk bir kere yaşanır. Eğer ikincisi oluyorsa ya ilkine aşık değilsindir ya da ikincisine... Bunu Beren Saat olayı gibi düşünebilirsiniz. O ilk sevgilisine aşıktı ikincisini de seviyor. Her ikisinin yeri ayrı ama ilki özeldi bence.

Bence aşk bir kere yaşanır. Eğer ikincisi oluyorsa ya ilkine aşık değilsindir ya da ikincisine... Bunu Beren Saat olayı gibi düşünebilirsiniz. O ilk sevgilisine aşıktı ikincisini de seviyor. Her ikisinin yeri ayrı ama ilki özeldi bence.
Evet, bir insan birden fazla kez aşık olabilir. Aşk, insanların duygusal bağlar kurdukları, sevgi, çekim, bağlılık ve romantizm gibi yoğun duygusal hislerin olduğu bir durumdur. Bu duygusal bağlar, farklı zamanlarda ve farklı insanlarla ortaya çıkabilir. İnsanların yaşamları boyunca birden fazla aşk deneyimi yaşamaları oldukça yaygındır. İnsanlar farklı ilişkilerde bulunabilir, farklı insanlara romantik veya duygusal olarak bağlanabilirler. Bir ilişki sona erdikten sonra, zamanla yeni bir aşık olmak ve yeni bir ilişki kurmak mümkündür. Her aşk deneyimi benzersizdir ve her insanın aşkı tanımlama ve yaşama biçimi farklıdır. Bazı insanlar birden fazla kez aşık olurken, bazıları için tek bir uzun süreli ilişki daha uygun olabilir. İnsanların farklı aşk deneyimlerine açık olmaları ve kendi hislerini keşfetmeleri önemlidir.

Aşk sarmaşık kökünden gelir ve sarmaşığın büyüyüp ağacı sarıp sarmalaması öz suyunu emip güneşini kesmesi ile son bulur. Yani ağaç kurur olur ve mutlu son ağaç ölüp gider sarmaşıkta aynı sonucu yaşar. Ne aşkı laa millet aç aç
Bence olabilir niye olmasın? İnsanlar aşk denilen duyguya haddinden fazla anlam yüklüyorlar hele ki bizim toplumumuzda. Yok ilk aşk unutulmaz, yok yıllar geçse hep özlersin bilemem ne. Gayette mümkündür, insan birçok kez aşık olabilir..
Bir çok kez aşık olunur diyenler daha önce aşk yaşamamış olanlar... aşk bir kez yaşanır yine yaşarsın ama ilk aşk gibi olmaz asla o heyecanı, o hisleri bir daha yakalayamazsın
Cevap
30Cevap
Bir insan bir çok kez ya da hiç aşık olmayabilir..
İnsan ömrü boyunca kaç kere aşık olur bilmem ama biri girer hayatına; en özel duyguları, anları onunla yaşarsın, iz bırakır hayatında. Ve o gittikten sonra hiçbir şeyin öneminin kalmadığını hissedersin, hiçbir şey özel gelmez artık sana. Dünya daha da renksizleşir, o özel bulduğun insanın yokluğuyla noktalanan her gün kalbinin biraz daha taşlaştığını hissedersin. Elbette yeni insanlar girer hayatına, yeniden seversin, belki de yeniden aşık olduğunu hissedersin ama öyle özel hissetmezsin sadece
Aşk iki kez gelirmiş insanın hayatına. Ilk ask çocukluk masum ne olduğunu bilmediğin, ikincisi hiç beklemediğin an da olan ve gerçek sevgiyi öğrendiğin anmış.. Gerçeği bulmanız dileğiyle ✨🕊️
Olabilir sadece arada seviye ve duyulan heycan farkı olur kimse tek sefer olur gibi edebiyat kesmesin
Bu insanın kendisindeki aşk tanımına bağlı olarak değişir bence ve ben doğru kişiyi bulduğuma inandığımda ona tekrar tekrar ve tekrar aşık olabilirim.
Aşık olmakla sevmek farklı şeyler. Beren saat vs sözde ünlülerin örnek alacağınıza kendi hayatınızı yaşayın.
Aşk diye bir şey yok olsaydı ilişkiler bitmezdi her iki taraftan birinin sevgisi eninde sonunda biter.
Ay bilemedim... İlk aşkımı düşünüyorum, kim olduğu aklıma gelmiyor. Aşık olmadım mı o zaman ben.
İnsan başına gelmeden anlamaz derler ya büyük konuşmak istemiyorum ama bende bir kere yaşandığını düşünüyorum
bir şey okumuştum da tam aklımda değil ama diyordu ki bir insan 3 kez aşık olur ve en sonuncusu gerçek aşkıdır.
Olabilir insanız kalp tek kişiyle bitecek değil bu dünyada herkes eşiyle yaratıldı yanlış insanı bileceksin ki doğrunun değerini anla 😊
Ben bir kere olunur diye düşünüyorum, diğerleri hoşlantı, takıntı ile kalıyor bence.
Aşkın içinde bir tek kişiye bağlılık var ve aynı anda birden fazla kişiye âşık olabilmek imkansız.
Bir insan iki defa aşık olmaz ben sevdim ama aşkın başka bir duygu olduğunu düşünüyorum.
İnsan sadece bir kez aşık olur gerisi ya arayistir ya da kaçıştır.
Hoşlandığım oldu ama daha aşık olduğumu sanmıyorum bence insan 1 kere aşık olur
Tabiki de olabilir. Unutmwmissa öncekini olamaz ama
Olabilir ama aynı anda olamaz bu saçmalık...
Birden fazla sevilebilir ama bir kez aşık olunur diye düşünüyorum.
Aşk arzulamadır yani bir insanı bir kaç kere arzulayabilirsin diye düşünüyorum
Alakası yok ya. İlk aşk çok farklı oluyor ama oda değişiyor şimdi dinlemek lazım.
Olabilir elbette ancak şıpsevdilikle karıştırmamak lazım
Tc kadını bunu mümkün kıldı desek sevsek sevilmiyoruz cok sevsek gidiliyor.
Ben 685847 kez oldum🤦♀️ Şıpsevdi olunca 😅
Olabilir, gayet de doğal. Ayran gönüllü olup her gün bir başkasına da aşık olabilirim.
Bence olmuyor can gibi gidiyo maalesef tabi gerçekten aşk sa
Bu kişiden kişiye tamamen değişir.
İlki aşk sonra heves biraz özenti... Gönül bu sayacı yoktur ki hesaplandı değil mi
Evet ola bilir insan insana değil ilgi ve sevgiye aşikdir karşindaki insan sana bögle davrnyorsa emin ol olur
Şöyle çok kızı beğenirsin ama bence bir kıza aşk olursun
inan bilmiyorum. aşk çok acayip bir duygu. aşık olmayın kimseye.
Olur , aşk hormonel bir durumdurnve grrekli şartlar sağlandığında aşık olur 10 da olyr 100 de
Neden olmasın kotası falan mı var bu işin
Onu bilemem ama heveste olabilir
Aynı kişiye mi? Kdkdj bence evet
olabilir tabikide saçmalık
Kimisi olabilir kimisi de olamaz
Evet olabilir… Aynı anda değil ama
Beren saat olayı ne?
Gönlü meyhaneyse olur
Tabiki. Birçok kere aşık olunur.
Elbette 😊
Olur
O çok bile rus kızlarına aşık oldum
Olabilir
Olmaz.
2 bnce
Beren saat olayı ne
Birçok kez
Olur
farklı zamanlarda ve aşık değilse , evet.
Hayır olamaz bence
Evet oluyor
Ben bir kez oldum
olur
Hayır
Olamaz
Evet
aşkı s*ktim öldü aşk diye bir şey yok
Olabilir.
Olur tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?