Tutturmuş herkes ilk aşk ilk aşk. Yahu zaten olacak olsa iyi olsa olurdu geçmişte bir mazi kalmazdı. Önemli olan şu an kiminle mutlu olduğun değil midir?
Evet bence de abartılıyor yani ne var ki bir insanın bir çok kez sevgilisi olmuş olabilir önemli olan her önüne gelenle çıkmamak yoksa insan bir kişiye aşık olacak bir daha ayrılırsa kimseyi sevmeyecek diye bir kural yok benim için. ama yine de tabi kişiye göre değişir ben çok anlam yüklemiyorum
Değildir herkes de aynı değildir ben sevmeyi sevilmeyi ilk göz ağzımdan öğrendim aşık olmak zaten 1 ya da 2 kez olur diğerleri sandıkların ben mesela ilk sevgilimle göz göze geldiğim zamanlar o heyecan gibi bi kalp atışı oluyor ben bunu 2 kişide yaşadım diğerlerinde yaşayamadım dedim zaten 1 ya da 2 kez olur
Geçmişe takılı kalmayı hiç sevmem. En değerli şey zamandır o yüzden anı yaşamak lazım. İlk aşk falan geçti gitti işte iyi olsaydı dediğin gibi devam ediyor olurdu zaten
İlk aşk son aşk bilmiyorum aşk kavramı gereksiz abartılıyor. Aşk uyuşturucu alkol gibi bir şey sarhoş edip güzelleştirir uyandığında pok gibi hissedersin 😂😂
İlk aşk deneyimi, genellikle insanlar için duygusal bir anlam taşır ve gençlik döneminde yaşanan birçok önemli deneyimlerden biridir. İlk aşk, gençlerin duygusal olarak büyüme ve kendilerini keşfetme sürecinde önemli bir rol oynayabilir. Bu nedenle, ilk aşk genellikle abartıldığı düşünülebilir.
ilk ask cogu kisi icin harbiden fazla anlamli ve sevgi bitse bile unutamadigi seyler akilda kalabiliyor. ama bu artik onune bakmayacak baska kisileri sevmeyecek iliski kurmayacak anlamina gelmiyor. ayrica baskasini unutmadan yeni biriyle de cikmayin serefsizlik o :D
Bence komple sık abartılıyor. Yok sevgilim olmadı diye ağlamalar, yok aşkımı kaybettimler. Yahu sık ne bilmiyor bile çoğu gelip aşk acısından bahsediyorlar delleniyorum. Birinin tipini, fiziğini beğenmek "aşk değildir! " ~ ℳ
Genelde takıntılı insanlar yapar bunu. Biriyle ilişkin bitmişse unut yani artık onu. Birde gidiyolar o kafayla başka insanları yara bandı gibi kullanıyolar.
şu an kiminle mutlu olduğun önemli evet fakat ilkin bıraktığı anılar hiç unutulmuyor hep bir yerde iyileşmemiş yaraymis gibi kalıyor acımıyor ama orada işte