Ben kimseye güvenmediğim için isterim
3 ay
Sevgilinizden Instagram şifresini ister misiniz?

Ne gerek var zaten aldatmaya meyilli ise her türlü yapar. Nereye kadar onu takip edecem. Zaten öyle bisey varsa çıkıyo kokusu. Hissedince bırakırım onu. Yoksa diğer türlü onu takip ederek ilişkiyi devam ettirmenin ne anlamı var ki. Yolunu bulunca yine yapar yine aldatır.
Cevap
15Cevap
Şifresini isteyecek kadar güvenmiyorsam zaten hayatıma almam..
Hayır çünkü kullanmiyor
Ya şu var güven yoksa birlikte olmayin, şifresini verse nolcak? yapacak olan gider başka hesap açar yine yapar. uğraşamam, napti ne etti onumu kollayacağım yorucu bu başım ağrır uykum gelir acıkırım ksksksjs
Biri eğer bizim yakınımız olacaksa ona çok fazla güvenmemiz lazım zaten güven de varsa bunlar çok absürt şeyler
Hayır, hiç gerek duymam açıkçası. Biri güvenimi boşa çıkaracak ise bunu yapmanın bir yolunu bulur, onu sıkıştırmak bir işe yaramaz.
bu şifre isteme işi nerden cıktı ya... bırısıne o derece guvenmıyorsanız sevgılı falan yapmayın sız
İsterim tabiki daha önce aldattığını yakaladım açık fotoğrafları site site gezdi
Hayır istemem. Çocukça geliyor bana bu tarz şeyler.
Kendisi verirse olur ama ben kendim istemezdim
ilişkinin seviyesine bağlı bir durum
Ben isterim valla oldu bitti böyle bende veririm ama o vermezse bende vermem
İstenmesin abi özellikle biribirinin adını soyadını yazanlar o uyumsuzluk gözlere zarar
Vermek zorunda olduğu birşeyi istemeye gerek duymam.
Ben hep derim ki Allah bilmemizin hayırlı olduğu şeyleri öğrenmeyi nasip etsin. Bazen herşeyi bilmek sadece mutsuzluk getiriyor, ortada bir yalan dolan varsa illa ki karşına çıkar.
Güvendiğim biriyle sevgili olurum bu yüzden istemem
Ben veririm gizlim saklim olmaz
Hayır istemem güvenirim
İstemem. İsterse de instagramı mı silerim.
Instagram kullanmamalı
Çağ dışı bir zihniyet. Dumanla mı haberleşsin?
Yokki
En İyi Cevap