İnternet & Teknoloji Sevgilinizin instagram şifresini ister misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor sevgilinizin instagram şifresini ister misiniz? evet isterim hayır istemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin instagram şifresini ister misiniz? Cevapla Instagram Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet ben verirdim şifremi ama ben istemezdim çünkü gerek duymazdım 0 0 Yorumla
ismailfurkancan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Asla şifre isteyecek kadar güvenmediğim biriyle olmam. 1 0 Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bazen insan hissediyor birşeyler döndüğünü. 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hayır tâbi ki de daha bu kadar düşmedik 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı. İstemem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet ben verirdim şifremi ama ben istemezdim çünkü gerek duymazdım
Asla şifre isteyecek kadar güvenmediğim biriyle olmam.
Bazen insan hissediyor birşeyler döndüğünü.
istemem tabi ki
hayır istemem ya saçmalık tamamen
Hayır tâbi ki de daha bu kadar düşmedik
Güvenmiyorsam ne işim var onunla, istemem.
İstemem.
Yok istemen
hayır istemem
Ne yapım ki
Guveniyorsam istemem
Sa lak ca
İstemem