AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Öyle tercih ediyordur ya da sapıktır
Kız 14 kendisi 19
Sapık o zaman
Ya bide ben üniversite sınavına hazırlanıyorken yaptı bunu çok ilgi gösteremiyordum sınavdan dolayı o sırada bu kızla tanışmis falan hazmedemedim yaa
yaş küçüldükçe diğer tarafın daha otoriter hissetmesi sağlanıyor. Aradaki fark çok fazla açılırsa sapıktır ama.
Çünkü yaş saygıyla alakalıdır. Erkek liderliğinde ilişkiler daha iyi oluyor bu istatistiklerden belli olan bir şey. Yaşı küçük olan kadın yaş gereği erkeğine daha çok saygı duyar.
Mk sübyancısı kızın ailesine şikayet et 14 yaşında daha çocuk
Kendisi de küçük gösteriyor ama yine de gitmsesi normal mi
Normal değil bahsettiğin kişi sapık. Kızın ailesine haber ver dikkat etsinler şikayetçi olsunlar
Kızın ailesi biliyor zaten ben üniversite sınavına hazırlanıyorken yaptı bunu yani fazla ilgi gösteremiyordum sınavdan dolayı bu sırada tanışıyor kızla bu karaktersizlik değilde ne yaa hazmedemiyorum
Kızın ailesi biliyor ne demek ya bu nasıl bi rahatlık bu nasıl bi yobazlık? Bunların hepsinden uzak dur boş ver bi hayır gelmez hiçbirinden
Bro orada dur bakalım sen git kwaiii diye uygulama var indir kullan bakalım bahsettiğin yaştaki kızlar orasını burasını sallıyor açıyor bu devirde ben kendi gözümle gördüm kızın yasi 13 öz abisine verdi ben bakakaldım
Kanka kusura bakma cahillik görmemişlik bu dediğin
Midem bulanıyor böyle insanlardan
Cahil sizsiniz mk
Hdhdhdhdhd
Senin taaa...
Sen git söylediğin uygulamada 13 yaşındaki kızları izle..
Genç kızlar daha itaatkar ve hayat dolu..
14 yaştan bahsediyorum
Ben burada üniversite sınavına hazırlanıyorken yaptı yani ona fazla vakit ayıramiyordum ve o da bu sırada bu küçük kızla konuşmaya başlamis
18 yaş altı sapıklığa girer..
O kişiyle daha iyi anlaşıyordur
Olabilir evet ama kendisi 19 kız 14 olabilir mi sence
Çocuk o daha ya
Ben üniversite sınavına hazırlanıyorken yaptı yani ona fazla vakit ayıramiyordum bu sırada bu kızla tanışıyor ve büyük ihtimalle benden daha fazla benden daha fazla ilgi gösterdi bu yüzden gitmiş olabilir ve bu karaktersizlik değilde ne ya
14 yaşındaki çocuğa yaklaşandan olmaz zaten
Yaklaşmayi bırak o kadar ilgi göstermis ki kıza kız aşik oldum falan diyor
Ergenler ilgi seviyor. Yazık kıza çok üzülecek.
Valla ben gittim kızı uyardım böyle boyle ama anlamadı keşke uyarmasaydim aşigim diyor başka bir şey demiyor
Ondan hoşlanıyordur
Kanka 14 yaşinda bir kızın nesinden hoşlanabilir sence
Bilemem artık o kişiye sormalısın senin için anlamsız gelen bir şey onun için mantıklı gelebilir
Daha çıtır olduğu için
Erkekler olarak geç olgunlaşıyoruz
citir seviyordur
Knkaa 14 yaşındaki bir kız ne kadar çıtır olabilir ergenliğe yeni girmiş
o zaman 14 diye belirt.. subyanci gibi bu
Gerçi bende küçük gösteriyorum kendi yaşımı göstermiyorum ama yinede aynı yaşıtız o kadar kucuk kıza gitmesi normal mi
coook kucuk ne olursa olsun
Sübyancıdır
farklı beklenti için
Ne kadar kucuk
Kendisi 19 kız 14
Sübyamcı demekki
Ya da kızla daha iyi anlaşıyor olabilir mi ne biliyim belki bende göremediğini onda görmustur olabilir kız küçük olduğu için soruyorum kendi yaşıtı olsa tamam dicem daha iyi anlaşmış olabilir ama kuck yani
Buyumeniz lazim
Millet kafayı yemiş
Ahahah ben üniversite sınavına hazırlanıyorken yaptı çok ilgi gösteremiyordum o sırada bu kızla tanışmis
Karektersizlik ya boş ver bıraktığın iyi olmus