Kızlar, bir kıza çok aşık oldum. Kız ilk başlarda hiç yüz vermiyordu. Zor karakterli biridir. Zor gibi görünen ayrıdır, ama bu kızın karakteri gerçekten böyledir. 8 aydır peşindeyim. Son günler kızda biraz yumuşama oldu. Bazen samimi konuşuyoruz. Birlikte gülüyoruz. Ama bu kız bazen yine zor kız moduna giriyor. Hatta geçen gün buna dedim ki, bak benimle samimice konuşup ayaklarımı yerden üzüyorsun, tam da göklere kaldırıyorsun, sonra da ordan bir tekme atıp yere vuruyorsun. Kız gülmeye başladı ve dediki ne yapayim benim karakterim böyledir. Şimdi bu karakterde olan zor kızlaradır sorum. Bana biraz yardımçı olun ve bu kızla nasıl davranmalı olduğumla ilgili ipuçları verin lütfen. Ayrıca bişeyi diyeyim. Bu kız da benden hoşlanıyor ve davranışlarından anlıyorum. Ama gerçekten zor biridir. Gizemli biridir.
Zor karakterli kızlaradır sorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar lütfen bana yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu kız aynı ben zorluktan değil dengesizlikten yapaçağın şey ondan uzak durman ama seviyorum diyorsun bu zor bu kadar tepene çıkartma
Evet biraz dengesizlik var ne güzel yorumladınz. Bi gün bana umut vericek şeyler eder, yarın hiç tanımıyormuş gibi yapar. Bu kıza ben gerçekten çok aşığım. Böyle dengesiz falan olsa da güzel yönleri var. İnsana huzur veren bi yapısı var. Bide o kadar güzel bi gülüşü varki. Kalbi temiz biridir. Samimi damarını tutunca insana iyi geliyor ve bazen benimle çok samimi konuşuyor, dertleşiyor. Ben bu kızı kaybetmek istemiyorum güzel kalpli biridir. Ama onun bu zor davranışlarından usanıp bi gün kaybetmeyi gözealacagimdan korkuyorum. O yüzden onunla nasil davranayım bana biraz yardim edermisiniz?
Yazdıkların benim aynım birebir karşımda senin gibi bir adamda vardı 15 yaşında başladı ilişkimiz 10 yıl sürdü ama benim dengesiz tavırlarındam dolayı evlenemedik neyse sana gelelim çok yüz verme işte belli sana boş değil peşinden koşman hoşuna gidiyordur rest çek
Biliyormusun bu kızın bana karşı davranışlarından anlıyrum hoşlandığını. Hatta geçen gün otobuste saçına taktığı takıyı bilerek yere attı. Normalde yere çöp atacak biri degil. Sonra o düşünce ben götürdüm takıyı. Yardın dedimki bu nedir düşürmüşsün. Senden hatıra saklıycam falan. Dediki biliyormusun onu saçıma takıyorum ben. Dedim o zaman daha degerli oldu benim için ve kızın hoşuna gitti bu durum. Benim ona çok ilgili davranmam hoşuna gidiyor. Beni görünce güzelce tebessüm ediyor. Bazen dertleşyr benimle. AMa bazen bi garip oluyor anlamıyorum.
Şimdi ben bu kıza kıyamıyoirum böyle soguk davranmayi rest çekmeyi. tamamen kaybedrim diye korkuyorum. Çünki sıradan bi hoşlantı degil, gerçekten aşığm kıza
Diyorum aynı ben dengesiz bu ilişkide sen çok yorulursun bilgin olsun bıkarsın
Yaşlarınız kaç?
24 kız, ben 27. Evet çok yoruluyorum ama çok aşık oldugum için vazgeçemiyorum kızdan
Ama kızın kalbi çok güzel. Ona ettiğim en küçük iyiligi bile 100 defa söyledi. Sen bana bunu yaptın, iyi kalpli birisin falan dedi.
Yani sizin gibi karakterli insanların damarını tutacak hiçbi taktik yokmu? :D
Yani sen karşına alıp seni yakından tanımak istiyorum ilişkimizin adı olsun seni seviyorum demelisin bir teklif olmalı
Ben ona söyledim bunları. Ama kız devamlı kaçıyor. Ben de çok üzerine gitmek istemiyorum. Şimdiki arkadaşca samimi ilişkimiz de zedelenmesin diye korkuyorum. Ona bidefa çok fena açıldım. Tüm samimiyetimle konuştum. Kız çok etkilenmişti. Hiç bi fikrim yok dedi. Sonralar hep beni görünce gülümsedi, sonra azda olsa bi muabbetimiz yarandı ve ara sıra samimice konuşuyoruz ama kız dengesiz oldugu için bazen soguk yapıyor kafam karışıyor resmen. Kız bana ilk başta demişti zaten. Ben çok zor karakterli biriyim. Senin için zor olur, uzak dur benden falan
Meslekleriniz nedir? Tekrar bi konuşma yapabilirsiniz kararını vermesini söyleyin sen böyle rest çekmekten korkarsan zaten cepte der ve böyle bir iiyi bir kötü devam eder