Karadeniz erkekleri neden bu kadar toxic?

27 yaşındayım. İç mimarım. Modern bir ailede büyüyüp yetiştim bir kız kardeşim var. Annem ile babam ben lisedeyken boşandı. 20 yaşına geldiğim zaman bir adam sevdim. İstanbul'da yaşıyoruz. Kendisi benden 3 yaş büyük ve aslen Rizeliydi. Çevrem Karadeniz erkeğinden olmaz filan desede ön yargılı davranmak istemedim çünkü gerçekten sevmiştim. Başlarda ilk 2 sene çok iyiydi. Sonra sıkılmaya başladığını fark ettim. Okulum bitince 23 yaşına geldiğimde evlilik dışı hamile kaldım. Bebek doğmadan evlendik. Kız bebeğimiz oldu. Herşeyime karışmaya çalıştı ama ben izin vermedim. Bana istediğini yaptiramayınca öfkesi ve siniri artıyordu. Çünkü kendisi alışmış kadınların sustuğu bir toplumda yaşamaya. Ben ona farklı geldim bana hükmedemedi ve bunu hazmedemedi. Kızım 2 yaşına geldiğinde boşandık. Bosanalı 2 sene oluyor yani. Kızımın velayeti bende. Kızımı hafta sonları görüyor. Şimdi de hayatımda 3 aydır biri var kendisi genç yakışıklı kibar bir doktor. Flört ediyoruz şuanlık. Eski kocam bunu öğrenmiş bana telefon açtı elin adamlarıyla ne işin var senin diye bende yürü git tepemin tasını attırma boşandık biz dedim. Karadenizli biriyle zamanında evlendiğime o kadar pişmanım ki. Bu karadeniz erkekleri neden bu kadar toxic?
Karadeniz erkekleri neden bu kadar toxic?