Aşk İlişkileri Erkeklerden çok kadınlar bakıyor? mijkiiiiiiikiii Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Neden böyle kadınların gözleri sürekli üzerimde yicek gibi bakıyorlar 🙄? Güncellemeler+1 yıl Erkekleri anlarımda kadınlar neden böyle bakıyor açık giymiyorum Erkeklerden çok kadınlar bakıyor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Belki de seviyorlardır ya da kıskançlık vardır 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kadıınlar kendisinden daha bakımlı daha şık daha çekici her kadını kıskanarak izler 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Himmm Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bakıp hallerine mi şükür ediyorlar acaba ya da kıskanıyor da olabilirler bilemedim :D 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kadınların bazıları çok daha inceleyici bakar zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşim de öyle. Dışarıda bazen şu kızın gttü güzelmiş memeleri sağlammış falan der 😃 😃 0 0 Yorumla
Alazbora Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Etraf lgbt ci doldu dikkat et onlar bakıyordur pandemi den sonra kızlar lezbiyen oldu %50 si:) 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Jsjsjsjs Yorumla
Mustafa55Samsun Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Es cinsellik çoğaldı o yüzden kadınlar da hem cinsine bakıyor guzel ve fizigi iyiyse 0 7 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Lan bugün birtane kadın gözünü dikmiş bana bakıyor ama görmen lazim yicek gibi dedim noluyo dudaklarını falan yaliyo Yorumla Mustafa55Samsun +1 yıl Tam sapiga denk gelmişim sen de fiziğin mi guzel neya bakıyor oyle Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Yüzüme bakıyor sadece Yorumla Mustafa55Samsun +1 yıl Yizin cok. hoş demek ki ama okadar bakanı da duymamistim. daha önce dudak. yalamasi falan ilginc Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Fiziğime bakmiyolar yüzüme Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Acaba diyorum yüzümde bişi mi var gidiyorum aynaya bakıyorum bişi yok delircem neden böyle Yorumla Mustafa55Samsun +1 yıl 😃😃 daha ne istiyorsunuz begeniyorlar iste sizi Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl İlgi çekici bir yanın vardır babuş 0 2 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Bilmiyom ki Yorumla DüşünenMaster +1 yıl Bilirsin babuş, bu güzellik olabilir. Giyim tarzında ki güzellik olabilir vs vs Yorumla
barışş34_ Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Popon ya da göğüslerin dikkatlerini çekiyordur 0 1 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Zayıfım ya açık giymiyorum bile Yorumla
timur0707 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl gıyım tarzına bakıyolardır ya da lezdir 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Onların daha çok dikkatini çekiyorsun demek ki 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok mu açık giyiniyorsun 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kadar güzel ve çekicisin demek ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Atlamasınlar üstüne bide 0 8 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Yuh beee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli olmaz valla😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim bir kız arkadaşım tecavüze ugradı bir kız tarafından üniversitede Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Şaka yapiyosun 🥺😳 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yurda geç kalıyor kalmaya gidiyor ona icmeyi teklif ediyor ilaç atıyor içkisine Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl He kız yaşiyor mu peki 🥺🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasıyor ya Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kadınlar çok kıskanç 0 0 Yorumla
bouquet17 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Güzelsindir bacım 1 7 Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Sanmıyorum Yorumla bouquet17 +1 yıl Neden Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Güzel değilim Yorumla bouquet17 +1 yıl Bilemem artık Yorumla mijkiiiiiiikiii +1 yıl Bil 🙄🙄🙄 Yorumla bouquet17 +1 yıl Nerden bilcem be Yorumla timur0707 +1 yıl kıyafet tarzına bakarlar Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. sokağa çıkma 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. açık mı giyiniyorsun 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Bana da öyle şekerim 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seksin olmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Belki de seviyorlardır ya da kıskançlık vardır
Kadıınlar kendisinden daha bakımlı daha şık daha çekici her kadını kıskanarak izler
Himmm
Bakıp hallerine mi şükür ediyorlar acaba ya da kıskanıyor da olabilirler bilemedim :D
Kadınların bazıları çok daha inceleyici bakar zaten
Eşim de öyle. Dışarıda bazen şu kızın gttü güzelmiş memeleri sağlammış falan der 😃 😃
Etraf lgbt ci doldu dikkat et onlar bakıyordur pandemi den sonra kızlar lezbiyen oldu %50 si:)
Jsjsjsjs
Es cinsellik çoğaldı o yüzden kadınlar da hem cinsine bakıyor guzel ve fizigi iyiyse
Lan bugün birtane kadın gözünü dikmiş bana bakıyor ama görmen lazim yicek gibi dedim noluyo dudaklarını falan yaliyo
Tam sapiga denk gelmişim sen de fiziğin mi guzel neya bakıyor oyle
Yüzüme bakıyor sadece
Yizin cok. hoş demek ki ama okadar bakanı da duymamistim. daha önce dudak. yalamasi falan ilginc
Fiziğime bakmiyolar yüzüme
Acaba diyorum yüzümde bişi mi var gidiyorum aynaya bakıyorum bişi yok delircem neden böyle
😃😃 daha ne istiyorsunuz begeniyorlar iste sizi
İlgi çekici bir yanın vardır babuş
Bilmiyom ki
Bilirsin babuş, bu güzellik olabilir. Giyim tarzında ki güzellik olabilir vs vs
Popon ya da göğüslerin dikkatlerini çekiyordur
Zayıfım ya açık giymiyorum bile
gıyım tarzına bakıyolardır ya da lezdir
Onların daha çok dikkatini çekiyorsun demek ki
Çok mu açık giyiniyorsun
Yesinler kız ☺️ hangi şehirdesin
güzellik iyi demrkkki
O kadar güzel ve çekicisin demek ki