Nisan atmali miyim?

Arkadaşlar simdi bana saydiran da olacaktır ama lütfen duzgunce okuyun. Evlencez kaynanam yurt disindan geldi. Zaten türkiyede yaşıyordu ama evleri yıkılınca deprem de yurt dışında girmişti. Her neyse nisanlim çok anneci. Bugün dışarı çıktık ailesiyle. Küçük 5 yasindaki kardeşin elinden tutup önden gidiyor ben tek basima kalakaldım zaten utangaçim en arkadan gittim nisanlimda kardeşiyle gitti ben var miyim yok muyum ne bakti ne bir laf söyledi sanki yabancı gibiydim. Bu cok zoruma gitti annesigil olmasa benim elimi bırakmaz arkada kalırsam hemen bakan insan simdi bir kez bile geliyor muyum gelmiyor muyum diye bakmadı bile. Veya bugün 700km yol geldi nisanlim ailesini almak icin yol yorgunu gelip gece 1 de gelip 3 gibi yatip 4.5gibi annesigili havalimana almaya gitti. Annesi aradiginda çırpıdak anında gitti. Ben bugün dişçiye gittim. Asla ona gotur demem kendim gittim ama gelirken halsiz dustum bayilcak gibi oldum aradım ilk defa 3yil ilişkinizde birsey istedim gelip beni almasını hiç halim kalmadığını sôyledim. Disci de iken tamam gelirim dedi aradı beni 5dkya isim biteceğini onun cikip gelene kadar isim hallolur dedim ama geri uykuya YATMIŞ. Ben cidden kötü olmustum hem dış impalnt yapımı (zirkonyumu takilcakti ) hem güneş hem sıcaklık hem halsizlik kaldiramamisim. Ama benim icin bile kalkip gelmedi
Arkadaşlar çok zoruma gidiyor. En ufak şeyde tersliyor ailesi yokken boyle değildi ailesi varken tersler eder ben hep ikinci planim çok üzülüyorum buraya atıyorum icimdekilei cunku suanda bile ağlıyorum o ise uyuyor😁😀 hatta konuscaktim annesi hadi kardesini al sen yatir sen uyut deyip baş başa kalmamıza engel oldu. Oysaki nisanlim başka bir odada kalıyordu annesi yanına aldı: (
Nisan atmali miyim?