Arkadaşlar simdi bana saydiran da olacaktır ama lütfen duzgunce okuyun. Evlencez kaynanam yurt disindan geldi. Zaten türkiyede yaşıyordu ama evleri yıkılınca deprem de yurt dışında girmişti. Her neyse nisanlim çok anneci. Bugün dışarı çıktık ailesiyle. Küçük 5 yasindaki kardeşin elinden tutup önden gidiyor ben tek basima kalakaldım zaten utangaçim en arkadan gittim nisanlimda kardeşiyle gitti ben var miyim yok muyum ne bakti ne bir laf söyledi sanki yabancı gibiydim. Bu cok zoruma gitti annesigil olmasa benim elimi bırakmaz arkada kalırsam hemen bakan insan simdi bir kez bile geliyor muyum gelmiyor muyum diye bakmadı bile. Veya bugün 700km yol geldi nisanlim ailesini almak icin yol yorgunu gelip gece 1 de gelip 3 gibi yatip 4.5gibi annesigili havalimana almaya gitti. Annesi aradiginda çırpıdak anında gitti. Ben bugün dişçiye gittim. Asla ona gotur demem kendim gittim ama gelirken halsiz dustum bayilcak gibi oldum aradım ilk defa 3yil ilişkinizde birsey istedim gelip beni almasını hiç halim kalmadığını sôyledim. Disci de iken tamam gelirim dedi aradı beni 5dkya isim biteceğini onun cikip gelene kadar isim hallolur dedim ama geri uykuya YATMIŞ. Ben cidden kötü olmustum hem dış impalnt yapımı (zirkonyumu takilcakti ) hem güneş hem sıcaklık hem halsizlik kaldiramamisim. Ama benim icin bile kalkip gelmedi
Arkadaşlar çok zoruma gidiyor. En ufak şeyde tersliyor ailesi yokken boyle değildi ailesi varken tersler eder ben hep ikinci planim çok üzülüyorum buraya atıyorum icimdekilei cunku suanda bile ağlıyorum o ise uyuyor😁😀 hatta konuscaktim annesi hadi kardesini al sen yatir sen uyut deyip baş başa kalmamıza engel oldu. Oysaki nisanlim başka bir odada kalıyordu annesi yanına aldı: (
Arkadaşlar çok zoruma gidiyor. En ufak şeyde tersliyor ailesi yokken boyle değildi ailesi varken tersler eder ben hep ikinci planim çok üzülüyorum buraya atıyorum icimdekilei cunku suanda bile ağlıyorum o ise uyuyor😁😀 hatta konuscaktim annesi hadi kardesini al sen yatir sen uyut deyip baş başa kalmamıza engel oldu. Oysaki nisanlim başka bir odada kalıyordu annesi yanına aldı: (
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ablacım evlendiğinde evlendiğin kişinin ailesiyle de evlenirsin.. bunlar zora gidecek şeyler değil ama hoş şeyler de diyemem.. haklısın ama adam yorgun ve sen de ondan ekstra bişey istemişsin.. evet 40 yılda bir ve aslında altında yatan sebep de kendini az biraz dünkü kardeş olayı karşısında değerli hissetmek.. aynı şeyler üzerinden gitme.. ailesiyle kendini kıyaslama..
Ailesi ile kiyaslamiyorum ailesi yokken bana bebek gibi davranan ailesi varken sanki yabancımisim gibi davranıp bir kelam etmeyen bir şahıs bu cok zoruma gidiyor ailesi olmayınca bana kaldığı için mi bebek gbi davranıyordu ailesi gelince tek kalmadığı için mi siklemiyor
Ve dedigim gibi halimi görsen tek basima dolandim dışarda o kardeşi annesi beraber ben arkada yabancı giibi
apla cidden çok kötü bir durum halini anlıyorum ve alınmana uzulmene hak veriyorum. ama ornekte ailesi üzerinden gidersen bu kıyaslamak oluyor.. kendine şu soruyu sor bu adam nelerden vaz geçebilir? bugüne kadar nelerden vaz geçti? ve ailseini uzun süredir görmüyor senin sürekli yanında deprem psikolojisi var anneye karşı bi sorumluluk var.. yani biraz anlamaya çalış.. annesi olunca benimle ilgilenmiyor annesi olmayınca benimle ilgileniyor cumlesi o kadar bo ktan o kadar aşağılık bi cumle ki senin yalnız kalmanla aynı derece..
Evettt ne kadar da bencil bir cumle. Hayatım bundan ibaret değil depremden oncesini anlatayım. Annesi benimle konuşuyor die cocugu engelliyordu. Yanıma gondermiyordu 4 5 ayda bir izin veriyordu geldi mi de hemen triplenip noldu aramadın etmedin diye tripleniyordu. Veya annesinin yüzüme kaeşi bu kızdan gelin olmaz nah, seytan söylemleri?
Mesele ilgilenmek değil abi anlatamıyor muyim benim hayatımda yaşantımı bilmediij için boyle ahkam kesmen normal. Yahu annesi yokken bana kırıcı birsey nadir yapar. Amma annesi varken sürekli kriyor tersliyo ozguven geliyo çünkü annesi baya yırtıcı. Hemen aramızdaki seyi anneme yetistrcem demesi dedigim gibi sen okuduğunu anlamamissin ilgilenmek den kasıt 7 24 bana ilgi göstermesi mi? Yahu insan bir nisanlisina günaydın der en basiti en ufak laf atma yok. Annesi gelince beni full görmezden geliyor. Bak ilgi demiyorum aile yanında ne ilgi olsun. Ama yani birsey diyorum 10kez diyorum tinlamior bile
aplaa kaçarak uzaklaş ordan hatta uçarak uzaklaş ordann.. kendi kararlarını vermeeyen annesi ile müstakbel karısı arasındaki dengeyi kuramayan erkekten sevgili olur koca olmaazzz.. kendi kişiliği karakteri oturmamış onun.. oturmaz da hayatının gençlik yıllarını alır..
Ahahahah dalga mi geciyon
yok yaa valla dalga geçmiyorum? baba ne iş yapıyor? mustakbel kaynana kaç yaşında sen ne iş yapıyon eleman nerde okudu buyudu mesleği ne dikili bi ağacı var mı (mal mülk değil kastettiğim) yani birine bi faydası var mı arkadaşları arasındaki durumu ne? severler mi sayarlar mı? bak bunları sor..
54 yaşında kaynana. Ben bir iş yapmiyorum. Bosum kendisi belediye de çalışıyor. Bende belediye girecektim. Onun sehrinde. Arkadaslari bunu kullanir kendinden 5 6 yaş küçükler ile konuşur millet para için işi düştüğü icin sever çünkü nisanlim tam bir keriz. Kardeşlerinin aklına uydu kart 70k borç vardi😁 essek giibi odedi
aramızdaki oluşan elektirikten dolayı bu kadar rahat olduğunu varsayıyorum.. seni utandırmak istemem ama yorumlarını hiç sevmedim.. adam o lafları hak etse bile.. neyse dediğim gibi bi samimiyet havası estiği için paylaştığını varsayıyorum.. biraz uydum akıllı biraz saf aslında saf değil ama para muhabbetini ve hayır demesini sevmiyor biraz da beceremiyor.. kötü biri değil ama seni mutlu edebilecek biri değil aplaa.. sen biraz kendi kendine buyumuş gibisin.. daha önce çalıştın mı bilmiyorum ama hani şu etraftaki teyzelere laf sokan tipler var ya onlardan değilsen bile olma potansiyelin çok yüksek.. az biraz patavatsızlık var bunla da az biraz övünüyon.. kinizde iyisiniz de birbirinize uygun değilsiniz.. çok yorar o adam seni çook ve sen onu eleştirdikçe senden kaçar uzaklaşır.. toksik bi evliliğe döner hayat..
Ne gibi yorumumu sevmedin ki , ben nisanlim depremzede diye bütün ihtiyaçlarını ben aldim peki bu napiyordu kardesinin sevgilisine hediye alıyordu 😁 bu yüzden keriz diyorum. Yani bir insan kendisini yaşamını goz önünde bulundurmalı. Çünkü parasi bitiyordu ben atıyordum. Ben biriktirip bir şekilde yolluyordum buda kardesinin sevgilisine kardeşine sacma sapan oltadir 9k ayakkabıdir. Depremzedesin sen suanda en çok paraya ihtiyac olan insan. Evet herkes kullandı. Kuzeni var ona 3k atti. Bak dedim atma o adam zamanında vermedi yine atti bina keriz dedim diye mi boyle dedin
Patavatsizlik neye gore var anlamadim😁 çünkü nisanlima karsi bir kez saygısızlık etmedim ne ona ne ailesine :D onlardan geldi hep de
tamam kızma apla.. valla korktum senden.. hayır keriz lafını onu tanımayan birinin önünde kullandın o yüzden.. neyse.. dediğim gibi kötü insan değil sen de değilsin.. gayet mantıksal temelli düşünen ev ekonomisni bilen bi kadınsın.. ama bu anlattıkların çerçevesinde birbirinize çok uygun değilsiniz.. çok üzersin çok üzülürsün.. bırak o adam senin istediğin gibi biri olamaz..
Yahu hakaret etmedim. Açıklama yaptim sana :D daha iyi anla diye keriz diyorum. Hani kerizin anlami nedir saftir kandirilmaya müsait. Bu tanimda nisanlim icin uyuyor. Babasi da diyor oglum keriz olma uyanik ol diye. Ama isine gelince uyanik oluyor o ayri. Bunda kötü birsy yok 😁😂korkulacak birseyde yok. Jcmsmdmdmdkdkdk uzersin diyo😂 valla hiç uzemedim nedense o hep beni uzuyor o gamsız vurdumduymaz takmaz bile kırar doker 5dk sonra birsy olmamış gibi davranir.
(Ayrıca babasını 1.5milyon zarar sokmuştu yıl 3 yıl önce. Babasi çok yakindj bunlar yüzünden sürekli borç oduyorum kAfa cok farkli çalışıyor )
aboovv apla babadan zengin (yoksulluk sınırının üzerinde olan yanii eheh bizim ulkenin zenginlik algısı o da o yüzden) adamdan da uzak dur.. valla jet motur takr uçarım..
bi de aplaaa bana tdk ile gelme allanı seversen yaa!! istilahta manasını da vereydin.. şimdi senin kocişinle konuşsaak o senden benim karı da biraz geveze dese hoş mu yani..
Geveze ne alaka abi erkeksin diye erkek olanı koruma. Daha annesi üniversite sinavina girmeme karışıyor. Evet nisanlimla konussan hiçbir şikayeti yok benden. Bir tek der ki çok kırılgan der. Yani neye göre geveze dedin hayırdır.
apla sen haklısın.. ben örnek verdim sen üzerine alındaın.. adama cidden acıdım..
Ne için acima?
Örnek verdin biliyoruz ama diyebilir normal hatalarimi soylemeli
apla ben senden korktum valla ağzımı açamam sana karşı.. yani muhalefet olarak dünyaya gelmişsin.. bişey dedin mi o oyledir diyorsun çunku onun oyle olduuna karar vermeden önce enine boyuna dusunduğunu kabul etmişsin.. hataların da soylenme şekli var ki sen kabbul eden tipe hiç benzemiyon.. mesela iki kardeş var biri diğerinin tşirtunu rujunu vs işte bi eşyasını kullanmış izinsiz. ne yaparsın?
Muhalefet olarak nasil gelmişim? Kabul eden tip derken neyi kabul etmedim😂 sen sırf erkek diye onun tarafini tuttuguna yemin edebilirim. Neyi kabul etmemişim anlamadım. Kardeş ruj falan filan ne alaka onu da hic anlamadım. Izinsiz Ruj kullanmak ile benim söylediklerimin ne alakasi var. Ben kaynanam bana karşı hic utanmadan bütün lafları sayıyor diyorum sen ne diyorsun
peki apla haklisin!! yanlis anlamisim... ruj konusu vs de sacmalik.. boş ver!! mutluluklar
Ee sacma aynen😂😂 ne dedigin belirsiz dalgasina da konuşulacak bir konu değil
dogru aplacim haklisin!!
Cmsmmdmdmemmsmd valla ailemde ayni seyi düşünüyor. Kucuk bir kardesi var mesela abisiz uyumaz abisiz tuvalete gitmez ben abisi ile bulusucam ağlayıp nisanlimi gondermez nisanlim hiçbir seye hayir diyemez. Ama kayinlarima mesela o cocuk soz geciremez benim nişanlımı mesele elinde döndürür. Annesi de onunla yat çocukla yat der benimle baş basa bile bırakmaz haklı degilim de neym
Len sal şu malı gitsin bi sefer ağla bunla evlenip hergün ağlayacağına peh bildiğin tekersiz dingil
Kanka at.