Güncellemeler
+1 yıl
1 buçuk yıllık sevgilimdi çok şey yaşadık bir hafta önce bir konusmamiz geçti daha sonrasında “ Seni unutamıyorum lütfen iletişime geçme acı veriyor ” dedi ve engelledi dün öğlen ise “ Seni üzerlerse bana gel seni sabaha kadar dinlerim” diye bir reels atmış dediğim gibi cevap gelmeyince sildi amacı ne sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
boş ver o zaman uzaklaş
Reels atıp cevap gelmeyince tekrar engelledi buradaki amaç ne gururu mu? 10 dakika flan durdu o sıra isim vardı cevap verecektim baktım tekrardan engellenmişim :(
Bir benzerini de ben yaptım kız ben yazmadan yazmıyordu engeli bastım kafa rahat
1 buçuk senelik eski sevgilim ama çok şey yaşadık , uzun bir süre ayrı kaldık 6. Ayımız olacak ayrılalı senin olayın anladığım kadarıyla flört
Bu arada bana yardımcı olabilirmisin? Bir erkek düşüncesine ihtiyacım var sizin düşünceleriniz ile bizim dusuncelerimiz asla bir değil çünkü
Klâsik unutmaya çalışıyor fake hesabından felan yazsan kalbi 200 atar şahsen benim engellediğim kız yazsa felan çok mutlu olurdum yani senden mesaj bekliyor
Benden mesaj bekliyor ama , neden engelledi onu anlamadım mesaj bekleyen bir kişi açık kapı bırakmaz mı?
selam hanfendi böyle kişiler zaten kendini düşünür o yüzden uzaklaş derim
Evet biraz narsist bir kişiliği var ama 1 buçuk yıllık sevgilimdi çok şey yaşadık bir hafta önce bir konusmamiz geçti daha sonrasında “ Seni unutamıyorum lütfen iletişime geçme acı veriyor ” dedi ve engelledi dün öğlen ise “ Seni üzerlerse bana gel seni sabaha kadar dinlerim” diye bir reels atmış dediğim gibi cevap gelmeyince sildi amacı ne sence? Bir erkek düşüncesine ihtiyacım var?
Hanfendi bu kişi seni deniyor uzaklaşmak için senin hamlenin bekliyor
Nasıl yani ne tür bir deneme açabilir misin rica edersem?
Bu kişi soguk davranıp seno kişiyi engele diye cabalıyor sevme yok yani seven neden uzaklassın ki
Aslında uzaklaşmıyor , ben ayrılmıştım. Ben ayrıldığım için muhtemelen gurur yapıyor kendince olabilir mi?
her şey mümkün ama seven sevdiginle neden kapris yapsın ki
Ay bende onu anlayamıyorum ki 😅 karşıma lütfen çıkma seni görünce kötü oluyorum duramıyorum unutmaya çalışıyorum diyor daha sonra mesaj atıyor burnundan kıl aldırmayan gururlu beyimiz mesajı siliyor benden hamle bekliyor sanırsam , erkekler neden böyle anlamadım ki 😅
Ben aşkı bilmem sevmedim Sen dende hep kactı bu yüzden bir erkek bırakıyorsa bırakmalı hanfendi
Ama mesaj bekleyen bir insan açık kapı bırakır , ben ona mesaj atıyorum o bakma tenezzülünde bile değil diyerekten tekrardan gurur yapıp engelledi herhalde sizler karmaşık varlıklarsınız valla cozemiyoruz 😅
Hanfendi burdan bişeyler yazıp sizin kafanızı karıştırmak istemem hayırlı geceler dilerim
Burcu ne