• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Eski sevgilinizden "Seni özledim." mesajı aldınız. Cevabınız ne olurdu?

ƊØLƲNÂƳ
ƊØLƲNÂƳ Takip Et
Master Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
47
Yapay Zekaya Sor
https://youtu.be/uvWgNuD-ulk?feature=shared

iyi günler..✨
Eski sevgilinizden Seni özledim. mesajı aldınız. Cevabınız ne olurdu?
Eski sevgilinizden "Seni özledim." mesajı aldınız. Cevabınız ne olurdu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Hayır çünkü bu özlemin artık içimde bir karşılığı yok. Zamanında sahip çıkılmayan bir kalp, geç kalmış sözlerle iyileşmez. Bir zamanlar o cümleyi duymak için yanıp tutuşan hâlim yok artık. Şimdi o söz, sadece geç kalınmış bir pişmanlık gibi geliyor. Ne seni bekleyen bir hâl kaldı bende, ne de o söze inanan bir yanım. Özledim demek kolay ama zamanında değer verilmemiş bir sevdaya hiçbir kelime merhem olamaz. Ben o yangını çoktan söndürdüm, şimdi sadece küllerimin sessizliğinde huzurla yaşıyorum.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• visneliturta34
    visneliturta34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bu tamamen Göreceli bir kavramdır Yani sana karşı Yaptığı hatanın boyutu ne ve gerçekten Pişman mı bu iki sorunun cevabını çok iyi bir şekilde vermek lazım diye düşünüyorum Eğer bu iki sorunun cevabı çok net değilse Bence seni özledim mesajı tamamen bir Klişe kelimeden ibaret olarak kalır

1
    0 Yorumla
  • yıldızdeniz06
    yıldızdeniz06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    11 ay

Bu soru beni 2025'te gülümsetiyor 😉

1
    20 Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Bu tarz mesajlar almanın, karşıdaki kişinin sizi özlemediğini gösterdiğini biliyor muydunuz? İnsanları titreştiren, birbirini özlemesini ve o kadar çok görüşmek istemesini sağlayan, hayat onları tekrar bir araya getirip buluşturan, bunu yazan değil, buluşandır :)

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Haklısın hanımefendi ✨

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Tıpkı yemek istediğiniz lezzetli bir hamur işine bakmak gibi ama mideniz zaten dolu ve doymuş :), ona bakıp "Yemek istiyorum ama alacak mıyım?" diyorsunuz. Tabii ki hayır.
      Öte yandan, çok sıcak bir günde oruç tutuyorsanız ve çok korkuyorsanız ve o gün bir eksikliğinizi veya yemek istediğiniz bir şeyi hatırlarsanız ve hayat (Allah) sürpriz bir şekilde bu yemeği veya bu hamur işini tecelli ettirirse, evet, bu gerçekten de size gelmeli ve eksikliğinizi veya ruhunuzun ve ihtiyacınızın beklediği şeyi doldurmalıdır.

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Çok güzel bir açıklama teşekkür ederim ✨😇

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

2025'te senden ricam, bana "Seni özlüyorum" diye mesaj atan eski sevgilimle ilgili bu hikayeyi bir daha gündeme getirmemen 🙂.
      İçten içe neyi özlediğini sor, o da özleyecek, endişelenme, kısa mesaja gerek yok, her şey kendiliğinden ortaya çıkar, Allah her şey yolunda gittiğinde harekete geçer. geri kalan her şey bir yanılsama veya testtir

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Çok haklısın efendim ✨

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Aslında çok basit, her şey açık kurallara göre hareket eder ve kendini gösterir. Bir ayrılık veya birleşme ancak ruhlar uyum içinde olduğunda gerçekleşir ve mesajlara veya zorlamaya gerek yoktur. Her şey arzu veya hevesle değil, gerçekle gerçekleşir. Titreşim veya duygu hizalanmadığı veya net olmadığı sürece hiçbir şey olmaz, en iyi ihtimalle sorunuzda bahsettiğiniz olaylar yaşanır, en kötü ihtimalle ise kişiyi arındırmak ve uyandırmak için yapılan testler olur, gerçekten ne istediğini sorgulamak için. Biz evrenin kanunlarına uymayız ve Allah içimizde ne titreştiğini bilir.

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Maşallah efendim eline yüreğine sağlık ✨

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Aslında, birini gerçekten özlerseniz, onunla beklenmedik bir yerde, nasıl ve neden olduğunu bilmeden, plan yapmadan karşılaşırsınız, ama gerçekten karşılaşırsınız. Onu özlediğinizde de aynı şey olur.
      İkisi birbirini özlediğinde, bir araya gelir ve titreşirler. Tekrar söylemek istediğim şey şu ki, bu hayat içimizde taşıdığımız yanılsamalarla değil, gerçeklerle hareket eder. Şu anda olmamız gereken yerdeyiz ve yapmamız gerekeni yapıyoruz.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Bu tür bir olguyu açıklamak için size çok komik bir hikaye anlatacağım.

Bir kadını unutmak ve onu aklından çıkarmak isteyen bir adamın hikayesi. Kadına karşı büyük bir kin besliyor ve onu dünyanın tüm kusurları için suçluyor. Bir sabah hazırlanırken tek bir şeyi kelimelerle ifade ediyor: Fatma'yı hayatımda istemiyorum. Oysa Fatma, günlük hayatında değil, içinde. Adam aniden gömleğinin düğmesinin koptuğunu görüyor ve bu, içerlemesinin bir tezahürü ve söylediklerinin tamamen yanlış olduğu cevabını veriyor. Adam, onu hayatında istemediğini söylüyor ve Evren, işe gitmeden önce gömleğinin düğmesinin koptuğunu gösteriyor. Adam düğmeyi görmezden geliyor, gömleğini değiştirmeye gidiyor, eşyalarını alıyor ve işe gidiyor.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Fatma da Ahmet'i taklit ederek benzer şekilde davranıyor. Başına bir kaza daha geliyor. "Artık Ahmet'i hayatımda istemiyorum" diyor ve onunla ilgili her şeyi reddediyor. Ama Evren de onunla birlikte hareket ediyor. Bir gün dışarıda yürürken bir çift ayakkabı giyiyor ve "Ahmet'i hayatımda istemiyorum" diyor ve topuğu kırılıyor. :) Sözleriyle eylemleri arasında bu yine yanlış anlaşılıyor. Çantasında yedek bir çift babet var. İşareti görmezden gelerek ayakkabıları ve kırık topuğu kaldırıyor.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Fatma bir şeyler anlıyor ama adamın hareketlerinin beceriksizce olduğunu, kendisinin gerçek kimliğiyle uyuşmadığını görüyor ve Ahmet de onu taklit ederek aynı şeyi deneyimlemiş. :) Bu yüzden, besledikleri yanılsamalar yüzünden reddedilmeyi bekliyorlar.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Ve belki de her iki kişi de iyi niyetli ve iyi insanlardır, ancak ikisi de beceriksizce davranıyor, her birinin kendi yaraları ve perdeleri var. Neden? Çünkü ikisi de kendini gerçekten açıklayamadı ve her biri kendine özgü bir mekanizmaya sahip, bir ego ve yanıltıcı bir koruma besledi. İkisi de kendilerini analiz etti, birbirlerini anlamaya, birbirlerine bahane bulmaya çalıştıkları anlar oldu, ama sonra birbirlerinden hazmedemedikleri küçük eylemler yüzünden yanılsamalara geri döndüler.
      Yani aslında birbirlerine yazdıklarında, bir gömlek düğmesiyle bir ayakkabının topuğu gibi beceriksizler; birleşmek yerine ayrılıyor ya da birleşmek yerine kırılıyorlar, çünkü kalplerinin ve ruhlarının derinliklerinde birbirlerini seviyorlar ama egoları bir gömlek düğmesiyle bir ayakkabının topuğuna tezahür ediyor :) Yani mesaj atmak kaçınılmaz olarak bir gömlek düğmesiyle bir ayakkabının topuğuna sebep olacak çünkü yaralar iyileşmemiş :)
      Peki sonuç ne? Birbirimize gerçeği söylemek ve gerçeği tezahür ettirmek için yaralarımızı iyileştirmek, aksi takdirde tamamen bir yanılsama ve ego içinde yaşarız ve ruhun titreştirmek istediğini gerçeğine koymak yerine kendimizi bir perdeye hapsederiz. Yani Ahmet ve Fatma bir gerçeğin olduğunu az çok biliyorlar ama egolar, perdeler, kırgınlıklar ve yerleşik yanlış anlamalar onları ele geçirmiş :)
      Yani Ahmet ve Fatma yarın birbirlerine mesaj atsalar, boşuna :) çünkü gömleğinin düğmesini kırdılar veya ayakkabının topuğunu kırdılar, bunu kelimelerle ifade ederek: "Seni hayatımda istemiyorum :)"
      oysa ruhları, "Seni hayatımda istiyorum, sen hayatımın aşkısın" diyor.😂İşte bu yüzden eğer bir erkek veya kadın mesajda "Seni özledim" diyorsa, bu yalan söylediği anlamına gelir :)😁veya kayboldu Çünkü eğer ikisi gerçekten birbirlerini özlerlerse, aynı yere nasıl geldiklerini bilmeden beklenmedik bir yerde buluşurlar Allah büyüktür, hikmeti büyüktür

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Çok güzel anlattın eline sağlık uyumadan önce ben bunu okurum uyurum güzel hikaye 😅

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Seni özleyen kapını çalacaktır, eğer ikisi birbirini özlerse, nasıl olduğunu bile anlamadan, hiç umulmadık bir yerde birbirlerini bulacaklardır :)
      Gerçekler söylenecekse söylenecektir
      Eğer yanılsamalar hala mevcutsa, her biri diğerinin içinde taşıdığı yanılsamaları okuyacaktır, böylece her biri kendi üzerinde çalışabilir ve diğerini anlayabilir. Allah'ın planı çok geniştir ve ilahi hikmeti birçok kapıyı devreye sokar, bazen çok imkânsız gibi gözükse de, biz kendimiz hareket etmek istemediğimizde, evren bizim yerimize hareket eder, biz onunla uyumlu olsak da olmasak da.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Başkalarının veya kendi yanılsamalarımızı okumaktan bahsettiğimde, günlük hayatın işaretleridir: aile, arkadaşlıklar, aşklar, genel olarak insan ilişkileri için geçerlidir. Ama konu eski sevgiliyle ilgili olduğundan, romantik bir ilişki de söz konusu :) Ahmet ve Fatma örneğini ele aldım :)

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Alalım efendim hepsini okudum teşekkür ederim 😇✨

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Evet Ahmet ve Fatma kendi başlarına çok komikler ama çok dirençliler, Ahmet'in benzin dolu bir şişeyle ateşe attığını ve ateşi söndürmek yerine onu canlandırıp su kovasını bir kenara bıraktığını söylemek gerekir. Yani Fatma kendini onunla aynı aşamaya konumlandırdı ama iki ruh aynı aşamada olduğunda her şey donmuş kalır :) böylece gömlek düğmeleri ve ayakkabı topukları tezahürler ve atılan sözler yüzünden kırılır, tıpkı sms'ler için olduğu gibi: yalanlar ve yanılsamalar gönderir ama gerçek çok uzaktadır :) ve ego direnir ve şekil alır. Öyleyse riskli olan, Evrenin Hareket Etmesine izin vermektir çünkü bundan sonra ne olacağını bilmiyoruz, affetmek geçmişin yaralarını iyileştirmenin tek anahtarıdır ve beceriksizce hareket etmemektir. Bu dünyadaki kural af dilemektir çünkü Allah'a doğru yürürüz ve aşk bile bir sınavdır, ona dikkat ediyor muyuz yoksa kendimize yalan söyleyip basit egomuz için evrenin kurallarına meydan okuyor ve gerçeği asla yeniden tesis etmiyor muyuz? Perdeleri ve görünüşleri, sahte iddiaları kırmak ve diğerinin tamamen yanlış olduğunu düşünmek en büyük yanılsamadır. Önce yaşadığımız şeyin gerçeğini, cevapları aramak ve evrenle uyumlu bir şekilde gerçeği aramak için yürümek, kendimizi zaten bulmak ve yanılsamada kaybolmamaktır.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Yani aslında Fatma ve Ahmet'e geri dönmek, günlük yaşamlarında Fatma'yı veya Ahmet'i istemiyorum dedikleri sürece, sözleriyle, yazılarıyla veya eylemleriyle maddi dünyada tezahür edecekler ve derinlerde gerçeği bilen ama saptırdıkları ruhlarında bir yanma olacak :) Diğerinin iyi bir insan olmadığını söyleyerek ve sadece içlerinde taşıdıkları yaşamdan yaraları anlatan şeylerden bahsederek. Yani Ahmet, Fatma'ya onu özlediğini yazıyorsa, bu bir gerçek değil, bir yaradır çünkü bunu yazmamalı, içinde titreştiğini hissetmelidir. Fatma aynı şeyi Ahmet'e yazıyorsa, bu bir yaradır, gerçek değil. Eğer Ahmet ve Fatma bir araya geldiklerinde her şeyin evrenin kanunlarına göre işlediğini ve her şeyin Allah tarafından düzenlendiğini anlıyorlarsa evet birbirlerini özlemişler demektir :). Bugün beni gülümseten sorunuzu yazmak istedim ve yorum yapıp Fatma ve Ahmet hakkında konuşayım dedim, içlerinde yaralar taşıyan, her biri kendine bir illüzyon yükü yükleyen iki iyi, sakar ve hassas insan :) Burada duracağım😁

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      11 ay

Hikayeler anlatılmak içindir.
      Sorular cevaplanmak içindir: Bu yüzden, 2025'te bu tür bir kısa mesaj aldığınızda sizi gülümseten ilk tepki, gerçek cevap olacaktır.
      Geri kalanı ise bir gelişme olacak; bugün biraz yazıp bazı şeyleri daha somut bir şekilde açıklamak istedim: Sorulan sorular kısa cevaplar gerektiriyor, ancak bazen uzun yorumların da sitede yeri oluyor. Kendine iyi bak selam

Yorumla
  • pinkflowers_
    pinkflowers_ Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    10 ay

Ben seni özlemedim

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
11 ay
  • Eski sevgiliden "Seni özledim." mesajı almak bazen kafa karıştırıcı olabilir. Duygularını tartıp mantığınla hareket etmelisin. Eline geçen kartı doğru oynamalısın! Eğer artık eskide kalmasını istediğin bir ilişkideysen nazik ama net olman önemli. Belki de bu mesaj, hayatının akışını bozacak bir geçmişin kapısını yeniden aralamamalıdır. 👀✨

Eğer onu hâlâ seviyorsan, temkinli ve dürüst olmalısın, ama asla hislerin tarafından ezilme. Geceye romantik mesajlarla mı yoksa bir "Teşekkürler ama artık başka yollardayım." cevabıyla mı devam edersin, işte burası tamamen duygularına kalmış. 😏💕

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

10

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Öyle bir mesaj gelme olasılığı sıfır olduğu için düşünmeye gerek yok...

1
    2 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Mutluluklar dilerim ✨🍫

Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      11 ay

Teşekkürler

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Eski sevgilim yok.

1
    0 Yorumla
  • _OptimusPrime_
    _OptimusPrime_ Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 101%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.

Mesajını görmek beklenmedik oldu, hislerim şu an biraz karmaşık ve kararsız. Zamana ihtiyacım var, ne hissedeceğimi ben de tam olarak bilmiyorum diye cevap verirdim sanırım..

1
    3 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Güzel cevap

Yorumla
    • _OptimusPrime_
      _OptimusPrime_
      11 ay

Teşekkür ederim

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Ben teşekkür ederim eline sağlık ✨

Yorumla
  • Yosungöz__
    Yosungöz__ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 102%
    11 ay

Hangisi olduğuna göre vereceğim cevap değişir. Sadece en sonuncuya ben de seni özledim derim. Zaten ailesinin yüzünden ayrıldık. Aramızda bir sorun yoktu.

1
    3 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Geçmiş olsun ✨

• Yosungöz__
      Yosungöz__
      11 ay

Geçmedi.

• ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Geçer inşallah

• Bichoteva0 m
    Bichoteva0 Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    8 ay

"Özlemek mi? Bende bazen saçma kararlarımı özlüyorum ama sonra geçiyor"

1
    1 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

İyiymiş

Yorumla
  • Qilina
    Qilina Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109 , eic 100%
    11 ay

Bende rahmetli köpeğimi özlüyorum.. ama işte hayat..

1
    1 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Başın sağolsun

Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Çok tehlikeli bir soru bu ben okumim cvblamım es geçeyim

1
    14 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Sana serbest kafana göre takıl ✨

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      11 ay

Bana ağır bu soru cvplayamam canısı https://youtu.be/jEwrdPOWaUM?si=JB82IMHao2pMiyrR

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Çok üzgünüm bilseydim sormazdım, neyse eğlenceli sorular sorarım 😅

https://youtu.be/ES00c9cWNuc?feature=shared

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      11 ay

Sorun değil iyi ki sormuşsun

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

O zaman derin sorulara devam

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      11 ay

https://youtu.be/nu7Ixjx8KXw?si=gr5MvL6EJp_gFfda

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

https://youtu.be/VFnlVlbDaz4?feature=shared

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      11 ay

https://youtu.be/fTtVYhSAW3E?si=AAeR0MZLk55KKmm1

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Vaybeee ne güzel şarkı öyle

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      11 ay

Dimi

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Helal olsun adama iyi söylemiş saz ayrı söz ayrı

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      11 ay

Beğendiğine sevindim

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Beğendim tabiki

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      11 ay

https://youtu.be/dSkWdxru6Yg?si=vd8HQCcNdWBzm-dA

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Yürü git derim barışmam

1
    4 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Yüzme verme dik dur eğilme

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Aynen haha

• ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Başarılar diliyorum önün açık olsun sbdb

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Amin hahah

• jelyz
    jelyz Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Doğru mesaj yanlış zaman 😂

1
    3 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Ne güzel kafan var 😅

Yorumla
    • jelyz
      jelyz
      11 ay

https://www.youtube.com/watch?v=decefm7Y_C4
      Kafam senden bile güzel 😂

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Yeterki benden güzel olsun 😅

https://youtu.be/cIfrH0svpZc?feature=shared

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Atamaz

1
    6 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Atmasın

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      11 ay

Yok ederim ben hocam adamı çenemin gücü fazla shbs

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Vaybeee sbbd

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      11 ay

Hshshs çorabının eşini buldun mu bdbd

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Yok çöpe attım sbdb

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      11 ay

Xdxdhx

Yorumla
  • Renalzey
    Renalzey Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 88%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Benden ona bu gelsin dinledikçe özlemi geçer belki

1
    2 Yorumla
    • Renalzey
      Renalzey
      11 ay

https://youtu.be/2agdQzh_zSk?si=iiJf-na6kpu1lhAC

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Çok güzel bir kapak ✨

Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.

Geçti artk ne yapsa boş

2
    0 Yorumla
  • Gezelimmaksat
    Gezelimmaksat Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Direk engellerim

2
    0 Yorumla
  • Büşra0444
    Büşra0444 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 97%
    11 ay

bilmem kişiye göre degişir.

2
    0 Yorumla
  • Perikızı0007
    Perikızı0007 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Eee ben napim derim

1
    0 Yorumla
  • Papatyamm_kırgınn
    Papatyamm_kırgınn Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

Canın cehenneme derdim..

1
    0 Yorumla
  • isabellayım
    isabellayım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 86%
    11 ay

telefona kireç atıp gömerdim.

1
    0 Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

olsa anın da parlatır yepis yeni yapardım

1
    0 Yorumla
  • Adeptus
    Adeptus Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

"Ben de seni aşşşkkımmmmm" yazarım!!!

1
    0 Yorumla
  • icecellyy01
    icecellyy01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    11 ay

Evlendim dedim

1
    2 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      11 ay

Mutluluklar dilerim ✨

Yorumla
    • icecellyy01
      icecellyy01
      11 ay

Teşekkürler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

engeli basarım cevap vermem

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

He he çok özledin

1
    0 Yorumla
  • nickbulamadımsorry
    nickbulamadımsorry Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay

Orta parmak 🖕🏻

1
    0 Yorumla
  • ByWαyɳe
    ByWαyɳe Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay

Engellerim

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Görüldü atar geçerim

1
    0 Yorumla
  • чσlєnα u
    чσlєnα Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Cevap vermem

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

N'apim derim 🙄

1
    0 Yorumla
  • planZ
    planZ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 92%
    11 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.

Engellerim

1
    0 Yorumla
  • WTFstarrr
    WTFstarrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    11 ay

Cevap vermem

1
    0 Yorumla
  • BirEsintii
    BirEsintii Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay

Görüldü yer sjdhd

1
    0 Yorumla
  • Snowshine
    Snowshine Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    10 ay

Engelli. İnanmam da

1
    1 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      10 ay

Anladım sağlık olsun ✨

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Bende özledim seni derim...

1
    0 Yorumla
  • DERİNGÖKKAYA
    DERİNGÖKKAYA Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    11 ay

Direk engelle

1
    0 Yorumla
  • miyavsenpai
    miyavsenpai Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    11 ay

sg derdim

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilinizden "Seni özledim." mesajı aldınız. Cevabınız ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliniz size özledim diye bir mesaj atsa nasıl bir cevap verirsiniz? 62 cevap verildi
Şu an eski sevgiliniz "seni özledim" diye mesaj atsa ne yaparsınız? 14 cevap verildi
'Seni özledim' diyen eski sevgilinize ne cevap verirsiniz? 74 cevap verildi
Eski sevgiliniz özledim diye mesaj atsa ne cevap verirsiniz? 14 cevap verildi
Eski sevgiliniz şu an karşınıza çıkıp 'Seni özledim' dese cevabınız ne olurdu? 99 cevap verildi
Eski sevgiliniz size 'Seni özledim' dese ne derdiniz? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dünyaca ünlü oyuncu Giancarlo Esposito müslüman oldu, kendisini tanıyor musunuz?
  • Omlet sever misin?
  • Kendi hayatı karanlıkken başkalarına ahlak dersi veren insanlara tahammülünüz var mı, yoksa yüzlerine vurmalı mı?
  • Kocamın kız kardeşimi benden daha çok beğenmesi normal mi, bu sözleri ne kadar ciddiye almalıyım?
  • Kimler sabah kahvesini içti?
  • Sevgilinin, arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi seni rahatsız eder mi?
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tekrar geldim sizde neler var ne yaptınız?
  • Her halinizle güzel misiniz?
  • Sizce insanlar en çok hangi duyguyu gizlemeye çalışıyor?
  • Aldatırken, aldatılırsanız tepkiniz ne olurdu beyler bayanlar😅?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨