Düğün hazırlığı yapıyoruz, nişanlım ailesine para harcatmıyor. Her şeyi benim almam normal mi?

Merhabalar ben calisan biriyim belli bir miktarda maasim var. Nisanlim da oyle. Yakinda evlenecegiz ve herseyi kendimiz yapmaya calisiyoruz ne kadar durumum iyi de olsa uzun zamandir borc oduyorum su anda mesela ise evden yemek goturuyorum. Nisanlim herseyi esit yapmaya calisiyo. Mesela bi yere bisey aldi hemen karsiliginda sen de sunu al falan diyo. Ekside oldugumu bilmeme ragmen. Ailesi de benim maasim oldgunu bildikleri icin hic yardim etme taraftari degiller. İste sunu alin bunu alin falan diyolar surekli. Mesela su magazada sunu begendim gidin alin diyo annesi kendi almiyo hic. Perde diktiricez yani ben diktiricem sevgilim gelinligi odedigi icin ama bu ay hic param yok temmuzda diktirelim dedim. Annesi de ilk taksidini ben veriyim bu ay diktirin dedi. Nisanlim da hemen yok yok biz oderiz dedi. Biz dedigi ben yani. O ladar borclu oldugumu biliyo ailesine de yardim ettirmiyo. Sizce bu kadar para harcamam normal mi. Erkek tarafi ben gibiyim yani.

Düğün hazırlığı yapıyoruz, nişanlım ailesine para harcatmıyor. Her şeyi benim almam normal mi?