Güncellemeler
+1 yıl
Diğer dostumu ona bıraktım herkes beni kötü biliyor iyi bişey yapmadım biliyorum ama bana bunun yapılması beni paramparça etti sevgili gibi takıldığım çocuğu gerçekten seviyordum benim için bunu düşünmesi bana geçmiş travmalarımı bilerek böyle bişey yaşattı ikimizde birbirimize hata yaparak birbirimizi bitirdik kısaca koca bir saçmalıktı her şey çok güzel giderken yapılan bu şey saçmalıktı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Noluyor la bu ne 6 bölümlük netflix dizisi çıkarmış resmen
Dimi bencede
Ergenmisiniz
Hayır
Bu ne o ona plan yapiyo sen gidiyon onunla yation onunla iciyon ne bilim ergen gibime geldi planlar felan
Planı bana yapan o onun yaptığı plan zaten saçmalık ben böyle bir olay yaşadım kat ve kat daha kötüsünü o bunu bilerek bana böyle bir şey yaşattı ben ona güvenmeme rağmen sırtımdan bıçakladı
Aynı yaştayız 22 24 aralığı zaten ama bana görede bu plan ergence ve saçma gereksiz bir olay ama Bi insana kendi çıkarınca plan uğruna travma yaşatmak suç bence
Belkit o çoçuk bu plani ayarlamadm günahini alma o gün o çoçuk öylesine geldi sana sende kabul etsemeseydin sen niye kabul ediyorsn evine in mi cin mi spk mi ne bu güven hemen eve aliyorsn bide bira içiyorsn biliyordun sapitacani sende de suç var
O çoçuk böyle bisey plan yaptiysa bile ona demedi ki git onu öp sev asla bi erkek plan da bunu yapmaz sevdi kadina..
Sen onu eve kalbul etmememliydin nokda suç sende de var yani
Çocuk bizim ortak arkadaşımız eve gelen normalde kahve çay içmeye gelir zaten ki sonrasında benim sevgili gibi takıldığım çocuk plan olduğunu itiraf etti yani o çocukta plana dahilmiş kendi ağzıyla söylediler ki çocuk öyle bir çocuk değil bunu yapacak bir çocuk değil belliydi biri tarafından yönetildiği
Tamam öyle demedi ama benim hakkımda böyle düşündü ve daha önce biri bana böyle bir şey yaptı çocuk bu planı yapıp o çocuğu dibime sokup üstüne üstlük bana farklı davranmasını söylüyor inan ben o çocuğa aşık gibi davranmadan önce çocuğun davranışları kötüydü arkadaşız diye alttan aldım evden kovmaya bile çalıştım ama zaten dinlemedi bile ki ben bira bile içmedim içiyormuş gibi yaptım o içsin diye kötü düşünmedim hiç taki bana sevdiğim çocuğun plan yaptığını öğrenene kadar
Ki zaten ben eve gelmesini istemedim arkadaşım ısrar etti eski flörtü diye belki benim hakkımda bişey anlatır derleşirse diye o istedi diye kabul ettim yoksa zaten misafir seven biri de değilim
Tamam iste sorun ikinizde cocuk gibi davraniyonuz cocuk 24 yasinda ama kafa 15 gibi. Planlar felan fistan geçin şunlari ya sacma sapan hareketler ikisinden de uzak dur pisman olan sen olcaksn cunku bu ergen yapili kafalarlar bi yere gidemesin benden sana tavsiye bi o kdr sey anlatin cocuksu geldi bende 23 yasindaym ama hayatimda böyle @ptalca cocukca bisey görmedim baska insanlara anlat cocuksunuz der net uzak dur ya valla degmez evinede bira alip erkek sokma bak gördun sana neler yaptiklarini..
Yok zaten bitti hiçbiriyle konuşmuyorum çocukça zaten yapılan kime anlattıysam herkes çocukça dedi beni takip ediyor hala saçma Bi şekilde ama konuşmuyoruz zaten hiçbiri bu saatten sonra hayatımda olamaz evet 15 yaşındaki çocuk bile bunu yapmaz aşırı çocukça bunu düşünmesi bile hataydı bide bu planıyla övünüyor sen düşün saçmalık zaten
Farkina varmisin bu iyi bisey valla cocukca plandi felan yani kos koca 24 yasindaki adam lan nasil bunu yapar aman salla takma uzak dur hayatina yön ver
Ergenlerle ugrasma yoksa hep seni b0kluya sürùklerler
Farkına planı öğrendiğimde vardım dedim kendi kendime nasıl yaptı 24 yaşında insan nasıl düşündü böyle bişeyi diye evet haklısın bu saatten sonra kendi yoluma bakarım yalnız da devam etsem sorun değil
Aynen aman boş ver ya cocuk akli iste sen hayatina yön ver hayatina odaklan mutlu ol
Evet öyle yapıcam teşekkürler cevapladığın için
Rica ederm