Sevgili gibi takıldığım çocuk beni test etmeye çalıştığı için inat uğruna onu aldattım?

Biz bu çocukla çok iyi anlaşıyoduk birgün ben evde yalnızken arkadaşını evime gönderdi bunun arkadaşı da benim yakın arkadaşımın eski flörtüydü normalde dertleşmek için falan uğrayacak Bi çocuk değil ama ne hikmetse bana mesaj atıp evde yalnız sıkılıyosundur geleyim dertleşiriz falan dedi ben şüphelendim zaten normalde biz evde 3 kişi kalıyoruz yakın arkadaşız zaten dediğim gibi bu eve gelen çocuk hem sevgili gibi takıldığım çocuğun yakın arkadaşı hemde benim yakın arkadaşımın eski flörtü neyse ben yakın arkadaşıma falan haber verdim çocuk gelicek oda gelsin dedi sevgili gibi olduğum çocuğa da dedim ki arkadaşın gelicekmiş oda bana dediki haberim var sıkılmıştın zaten iyi olur falan dedi ama mesaj yazma tarzı bir garipti yine şüphelendim neyse dedim kötü düşünmiyim sonra çocuk geldi baktım 4 bira alıp gelmiş tamam dedim dertleşicek bana zorla bira içirmeye çalışıyor bende bilerek içmiyorum ya sen iç işte ben sevmiyorum fazla diyorum sonra kafası Çakır oldu biraz bana farklı davranmaya başladı şımarık şımarık hareketler anladım orada zaten Bi halt olduğunu sonra bana dediki ben burada kalıyım mı olmaz dedim nerede yatıcaksın falan filan gitti sormadan yatağıma yattı sonra kaldırmaya falan çalıştım beni de çekti yanına saat sabahın dördü çıkamıyorum yataktan sıkı sıkı tutuyor sonra uyuya kalmışım sabah oldu baktım bir anda beni öpmeye çalışıyor hata yapıyorsun çekil dedim ittim devam etti sonra bağırdım gitti evden çok kötü hissettim sonra bişey farkettim sevgili olduğum çocuk 2 haftadır plan plan diyip bana söylemiyodu ne planı olduğunu farkettim ki o plan bendim sinirlendim kendimi topladım hiçbişey bilmiyormuş gibi davrandım sonra sen misin bana plan yapan 2 ay boyunca çocuğa aşık gibi davrandım sevgili gibi takıldım arkadaşlarımdan gizledim yakın arkadaşımdan daha yakın bir arkadaşım vardı normalde ona herşeyi anlatıp çekip giderdim ama sırf diğer yakın arkadaşımın eski flörtü diye ben gidince diğer dostumu da alırım o yalnız kalır diye diğer dostuma yalansöyledim
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer dostumu ona bıraktım herkes beni kötü biliyor iyi bişey yapmadım biliyorum ama bana bunun yapılması beni paramparça etti sevgili gibi takıldığım çocuğu gerçekten seviyordum benim için bunu düşünmesi bana geçmiş travmalarımı bilerek böyle bişey yaşattı ikimizde birbirimize hata yaparak birbirimizi bitirdik kısaca koca bir saçmalıktı her şey çok güzel giderken yapılan bu şey saçmalıktı
Sevgili gibi takıldığım çocuk beni test etmeye çalıştığı için inat uğruna onu aldattım?