Soğuyan erkek geri dönermi?

2 hafta oldu ya da olmadı. Kötü bir ayrılık yaşadık. Onu çok sıktığımı söyledi. Ara verelim dedi ama sonra bi kavga daha ettik ve ayrıldık. Ortak karardı. Ama işimiz ortak olduğu için bazen konuşmamız gerekiyor bu konuyla ilgili. Benden soğuduğunu söyledi. Ama bir keresinde bana geldiğinde yüzüme bakıp sevmediğini söyleyememişti ve bir yakınlaşma olmuştu aramızda. Erkekler soğuduğunu söylediği biriyle böyle yakınlık yaşarmı? O kadar kolaymı yani. En son bana çok hakaret edince bende bitirdiğimi söyledim. Bazen geride bırakır gibi oluyorum bazen öyle bi an geliyo ki çok özlüyorum. Bunun için ne yapıcam. Dün bende onun bir şeyi kalmıştı vermek için çağırdım. Arabayla gelmişti. Başta böyle tersler gibi yaptı sakin kalıp umursamadım. Sonra eve gideceksen bırakayım dedi. Yok dedim. Sonra tekrar sordu gel bırakırım dedi. Bıraktı. Normalde benimle görüşmemek için resmen bahane arar gibi yapıyodu. Şimdi 5 dk da olsa uğrarım diyip geldi. Benim içinde bitti dediğim içinmi bunu yaptı bilemedim. Aceleside yoktu yani. Neyse sonra tekrar konuşmayı denedim ertesi gün ve yine tersledi. Beni eve bırakırken hiç konuşmadım yüzüne dahi bakmadım. Arabadan inerkende sadece teşekkür ederim görüşürüz dedi. Ayrıldığımızdada bana bu sürece alışman için yardım ederim ara ara görüşür gezeriz vs dedi. Bundaki amaç ne? Yakınlaşmak bişeyler yaşamak için demeyin çünkü evde asla buluşmıycaz dedi. Böyle yani fikri olan varsa bana yardım etsin ama ciddi şeyler yazın. Ona karşı nasıl davranmalıyım nedense bittiğini hissetmiyorum bilmiyorum içimden bir ses öyle diyor. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Her konuyla ilgili detaylı yazarsanız sevinirim. Kısa cevaplar vermeyin lütfen
Soğuyan erkek geri dönermi?