Sevgilim ilişkimizin başından beri net biri bitti mi biter ama sevdiği için şüpheleniyorum döner mi diye dün arabada buluştuk oturmadık bile hiç yüzüme bile bakmadı annem baksa yumuşardı çünkü dedi ayrılık sebebimiz de soğuma sebebi arkadaşıma arkadaşını alıcaktık ve ayıp olmasın diye ben ondan isteyemedim arkadaşımı bildiğim için beğenmez çünkü istek attım çocuğa görmek için çocuk da pis bi çocukmuş ki gidip senin arkadaşın bana da istek atmış diye pis imada bulunmuş benimki de çok sinirlenmiş arkadaşıma karşı beni küçük düşürdün diyo seviyorum ama güvenemiyorum diyo arkadaşım da mesaj attı ona ben attırdım benim yüzümden bozuldu aranız üzülüyorum diye o da olan oldu artık iyi akşamlar yazmış çok sinirli ama siniri diner mi merak ediyorum daha sonrası için vakti gelince ben sana istek atarım arkadaş olarak görüşürüz daha fazlası olmaz dedi kaderimde varsa olur böyle bi nedenden bitmesini istemezdim seviyo musun diyorum seviyorum diyo her insan farklıdır tabi ki ama yorum yapmanızı istiyorum biz evlenicektik daha o günün sabahında seni seviyorum dedi bana normalde hep sigara içer dün benimle konuşurken unuttu sigarayı daha sonra inmeme yakın bi tane yaktı ve çok hızlı sürdü hiç bana bakmadı
1 yılSoğuyan bir erkeğin geri dönüp dönmeyeceği, ilişkiye olan bağının ne kadar derin olduğuna ve soğuma nedenine bağlıdır. Bazen, bir erkek duygusal mesafe koyduğunda bu, kişisel meseleler, stres ya da ilişkinin dinamiklerinden kaynaklanabilir. Eğer bu durumlar çözülürse, geri dönmesi mümkündür. Ancak, tamamen duygusal bir kopuş yaşanmışsa ya da ilgisi başka yöne kaymışsa, geri dönmesi daha zor olabilir.
Kısacası, erkek soğuma nedenini fark eder ve bu neden üzerinde çalışırsa, geri dönme olasılığı vardır. Ancak herkesin ilişkilerdeki beklentileri ve duygusal süreçleri farklı olduğu için bu garantili değildir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ona kendini sevdiğini ispatlayacaksin hepsi bu kadar basit sana kırılmış inancı bitmiş güveni gitmiş olabilir ama seviyorsan eğer ama kalpten seviyorsan git çabala sevdiğin için ne gerekiyorsa yap sokakta bağır seviyorum diye olmadı mı o çocukla git konuş ses kaydını al ona dinlet anlatmaya çalış ne biliyim kendini ispatla onları karşılaştır sana soramadiklarininona sorsun ne biliyim işte ipatla sevdiğini onun gözlerinin içine bakarak o kişinin yanında söyle senden başka kimse olmadığını o kişinin hiç bı anlamı olmadığını onun değerli olduğunu düşündür öyle yaparsan ancak yumuşar
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öf be, ciddi bir durum bu anlaşılan 😅 Öncelikle sakin ol, durum biraz karışık gibi görünüyor ama çözülmeyecek bir şey değil. Sevgilin gerçekten sinirlenmiş belli ki. Fakat sinirin de dinmesi zaman alabilir. Herkesin öfkesi ve sinirlenme süreci farklıdır. Bence ona biraz zaman ver, hem kendisi hem ilişki hakkında düşünmeye ihtiyacı olabilir. Sevgisini açıkça dile getirmiş, bu da iyi bir şey. Belki bir süre sonra daha duygusal bir yaklaşımla konuşmak için fırsat bulabilirsin. Arada mesafe bırakmak bazen işleri düzeltir, emin ol. 💖🔄
Sakin ve pozitif kal, ne olur ne olmaz 😊 Ama şunu da unutma, her şeyin bir çözümü vardır, yeter ki iletişimde kalabil 😊🫶00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden saçma sapan kişilere vakit ayıracağına... Senin için kavrulan birine vaktini ve gönlünü ayırmıyorsun?
Sana kendimi tanıtmama izin verin bayan...
Ben o kalbinizdeki zincileri kırmaya gelmiş olan beyaz atsız prensim
01 Yorumla- 1 yıl
aynen gizli üye
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne ugurasacam ne hali varsa görsün dünya bitek onun üzerine mi kurulu
02 Yorumla- 1 yıl
evet benim dünyam bi tek onun üzerine kurulu azıcık bile ihtimal varsa yaparım her şeyi
1 yılErkekler canım yoklamak için hep geri dönerler emin ol
027 Yorumla- 1 yıl
inşallah ya çok net biri ama inşallah döner
- 1 yıl
yoklasın ben burdayım öyle herkesle konuşan biri de değil
- 1 yıl
Gelince kabul edersen geri gidecek yaşadım bunu. Çok seviyordum cekip gitti 3 ay sonra geri döndü kabul ettim kabul edince geri gitti. Bu şekil 4-5 kere aynı şeyi yaşadık. Sonra kabul etmedim bi sonrakini ağladı kapımda köle oldu resmen. Eğer hala cebinde olduğunu fark ederse yine gider emin ol. Kabul etme. Aşkından hastanelik de olsan kabul etme yazık edersin kendine. Yaşadım sen yaşama.
- 1 yıl
o nettir ama ya kabul etmezsem gider ve geri gelmez çocuk değil ki yani kocaman adam
- 1 yıl
Erkekler sandığın kadar zeki değil maalesef gelmezse de gelmesin ama emin ol bir gün gelecek. Sen elleme karışma hiç.
- 1 yıl
ben şu an bişey yapamam ki zaten çok sinirli şu an ne yapsam boş
- 1 yıl
ne zaman yapiyim ama 3 hafta yeterli mi aldığı hediye başucumda ya seviyorum onu ben
- 1 yıl
Yanlış bir şey mi yaptın? Neden sinirli? Ona göre cevap vereyim
- 1 yıl
Tam okumamışım pardon
- 1 yıl
Ayrılma sebebine bak gereksiz yere celallenmiş bence oturup çözülebilecek bi konuymuş. Bence sen bugun “bu şekil mi bitireceksin cidden her şeyi” yaz sonra da evet falan diyosa hadi ordan et. Ortada aldatma veya cok büyük bisey yok
- 1 yıl
ya ağırlığı var çevresinde o yüzden o olaydan pek hoşlanmamış arkadaşının tam ne dediğini de bilmiyorum söylemedi
- 1 yıl
Ağırlığı varsa var. Seninle sevgiliyse seni seviyorsa yine bazı seyleri göz ardı eder. İnan seven insan sen onun ağzına da scsan yine geliyor yine kabulleniyor hatanı. Bence çokta sevmiyor gibi geldi bu kadar basit bir şeyde de bitirdiğine göre
- 1 yıl
Ayrıca seven insan emin ol seni bu uygulamada bu soruyu soracak kadar düşürmez. Madem o kadar net biri daha olmayacağını net bir şekilde söyleyip engeli bassın ortadan yok olsun ama Şu an bi belirsizlik içinde kalmışsın
- 1 yıl
engel mengel yok valla kocaman adam beni ağlatıyo şu an ve psikoloğa gidicem galiba ya aklıyla düşünen biri hep kalbiyle düşünmez hiç bari bişey yap umudu kesiyim dimi ya seviyo musun seviyorum yumuşamamak için yüzüme bakmıyosun inerken bile yüzüme bakmadı ve o bayılır beni izlemeye
- 1 yıl
Bi süre sessiz kal siniri geçince döner belki baya abartmış ergen gibi davranmış. Aglama sence canım sacmalama her ilişkinin sonu güzel bitmez zaten. Git gez dolaş kafanı dağıt. Seviyorsa mantıklı bi açıklama yapmak icin geri gelir bu olay üstüne bir kez daha konuşulup ona göre karar verilmeli. Bu olay ayrılmak için mantıklı bi sebep değil o yazmıyorsa sende yazma. Eğer sana yazmazsa maalesef ki seni sevmiyordur adam gibi tekrar açıklama yapacak bi olgunluğa sahip degildir.
- 1 yıl
psikoloğun açılmasını bekliyorum şu an randevu alıcam şurdan atla dese sorgusuz sualsız atliycak kadar sevdiğim için ya da kendimi öldürücem aşktan ya düzeltmeye önce kendimden başliycam sonra belki kadın onaylarsa onunla birlikte yazarım ya çok seviyorum ben öyle çok seviyorum ki gerçekten anlatamam ya abartı geliyo olabilir sana ama
- 1 yıl
hiç bişeyden tat almıyorum gezemem de
- 1 yıl
Seni anlıyorum fakat psikologluk bir şeyin yok boş yere para harcama sen gayet iyisin insanlar her ayrılıkta üzülebilir aglayabilir bu bir süreç her ayrılan insan psikoloğa gitmiyor sende gitme. Ortada kesin bir şey bile yok zaten lütfen sakin ol emin ol bu adam ona değmez. Şöyle düşün şu an o senin için ağlıyor mudur? Ağlamıyordur. Sende ağlama bu ilişki tek taraflı değil senin huyunu da ne kadar üzülecegini de biliyo e bile bile şu an seni böyle sorularınla bırakıyor lütfen yapma bunu kendine.
- 1 yıl
ağlamaz ki ama bizim balayı yerimiz bile belliydi benim kahvaltı takımlarım vardı tatlı tatlı evlenme niyetiyle görüşüyoduk biz
- 1 yıl
hayır bari engelle yani dimi istemiyosun bari engelle bende beklemiyim umut bağlamiyim
- 1 yıl
Kesinlikle öyle istemiyorsa engellesin. Evlilik hayali bile kuracak kadar ciddiyse ilişkiniz bu sebepten bitirmez diye düşünüyorum belki siniri geçince yazar. Evlilik oldukça ciddi bi konu siz baya da planlamışsınız her şeyi. Siniri geçince yazmasını bekle ne kadar üzüldüğünü anlat sonra ortayı bulmaya çalış. Yazmazsa da gerçekten umursama. Evlilik hayali kurduğu kadını böyle bi sebepten bırakıp giderse o şrfszdir emin ol sen bugun git bi duş al sevdiğin seyleri ye dizi izle falan kafanı dağıt
- 1 yıl
bi de o gece hep benim twitterımda dolaşmış bitti dediği gece gördüm yani onunkini kapattı benim şifrem var onda
- 1 yıl
Sen bekle sadece bi gelişme olursa haber et
- 1 yıl
ben anlattım ona zaten mesaj attım seni seviyorum diye bir sürü arabada gözüm doldu ağlar gibi oldum biliyo yani hepsini o dedi evlilik için de balayına boluya gideriz dedi kışın
- 1 yıl
tamam
- 1 yıl
Ya bu adam testis mı geçiyor bu kadar konu konuşulmuş böyle kaçıp gidemez engelle gitsin diyeceğim de yapmazsın.
- 1 yıl
yapmam ben hayallerimizi gerçekleştirmek için onu bekliyorum
Olduğu yerde kalsın 😏
02 Yorumla- 1 yıl
SEN KAL ABLA BEN KALMASINI İSTEMİYORUM
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar süredir berabersiniz?
021 Yorumla- 1 yıl
1,5 ay ama çok aşıktık gerçekten ve ben onunla yaşadığım güzellikleri kimseyle yaşamadım yanlış anlaşılmasın gayet masum bi ilişkimiz vardı cinsel bişey yaşamadık ama o da öyleydi bende öyleydim hatta o daha aşık
- 1 yıl
1,5 ay çok kısa bir zaman dilimi
Erkekler aşık rolü yapabilir - 1 yıl
yapmadı gerçekten yapmadı ben biliyodum sevdiğini hem de başka türlü bişey olsa biz çantasını bırakmaya eve de gittik çantası ağır diye başka türlü bi niyeti olsa orada ortaya çıkardı yani eve girdik çünkü bişeyler yedi uzandı televizyon izledi
- 1 yıl
Umarım öyledir ama bu sebepten de insan sevgilisini bırakmaz. Yaşı kaç bu arkadaşımızın?
- 1 yıl
28
- 1 yıl
Gerçekten seven insan bunu sorgular ve sebebini öğrenir hemen teki bir kalemde silmez
- 1 yıl
ama sebebini de biliyo niye istek attığımı o biraz ağırlığı olan biri çevresinde böyle dalga geçilmesi laf yapılması hoşuna gitmemiş
- 1 yıl
Bekleme de kal bakalım ne olacağını görürsün
- 1 yıl
döner mi peki sizce siz ne burcusunuz belki aynıdır daha çok yorum yapabilirsiniz koç burcu o büyüksünüz bi de gelir mi ben psikoloğa gidicem zaten bu süreçte beklerken kendimi düzeltmek için gelse de aynı hataları yapmamak için bi yandan spora da gidiyorum kafam dağılır
- 1 yıl
Oğlak burcuyum, psikoloğa gitmene gerek yok o kadar büyütülecek bir sorun yok ortada
- 1 yıl
ama kendimi düzeltmek istiyorum hem ona yaptığım hataları bidaha yapmamak için hem daha iyi hissetmek için şu an hayatımda yok sonuçta bence bu da bütülücek bir sorun onu o kadar özlüyorum ki içimde fırtınalar kopuyo
- 1 yıl
Aldatma yok bir şey yok sevdiğin erkek biraz fazla gurur meselesi yapıyor o kadar
- 1 yıl
inşallah ya inşallah sakinleşince anlar
- 1 yıl
İnşaAllah böyle saçma sapan şeylerden ilişki bitirilmez. Sende erkenden evlilik hayallerine düşme sonra üzülen sen olursun.
- 1 yıl
ama o söyledi baştan benim daha hiç öyle bi hayalim yokken balayına şuraya gideriz evlenince şurda otururuz seni ailemle şu zaman tanıştırıcam diye hep o söyledi ben açmadan konuyu açan oydu
- 1 yıl
Bilemiyorum ama 1,5 ayda bu hareketler çok samimi gelmedi
- 1 yıl
ama biz en başından zaten evlilik niyetiyle girmiştik bi yola o şekilde tanıştık
- 1 yıl
Huyunu suyunu bilmediğin bir adamla nasıl evlilik düşünüyorsun
- 1 yıl
tanışma sürecindeydik işte evlenmek için gelip 2 hafta sonra istemiycekti yani ya da yüzük yoktu parmağımızda ama her şeyi konuşmuştuk
- 1 yıl
Sen daha adamı tanımadan etmeden bu yola düşmüşsün oda seni ufacık şeyde kapının önüne bırakmış
- 1 yıl
abicim adam da beni tanımıyodu zaten birlikte girdik bu yola inşallah da kapının önünden geri almasını umuyorum o pislik arkadaşı yüzünden bu kadar kötü oldu zaten ağır konuşmuş
1 yılİsitman lazım dönmesi için
03 Yorumla- 1 yıl
ne yapabilirim siz de 2 yaş küçüksünüz ondan bilirsiniz belki bana zaman ver hallediyim dedim siniri daha taze ya 1-2 ay sonra belki arkadaş olarak konuşuruz dedi
- 1 yıl
Konuşmaya devam et kesme anlatım uals6da
- 1 yıl
nasıl yani ben istedim zaman düzeltirim dedim de adam konuşmuyo ki çok sinirli karadenizli
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Seviyorsa döner saçma sapam şey için ayrılmaz
020 Yorumla- 1 yıl
benim suçlu olduğum bi neden değil dimi bu sizin yaşınız daha yakın erkek olarak 28,5 yaşında o da mantıklı bi adam döner mi yine de seviyorum dedi ama soğudum dedi bitti mi biter bende dedi ama ben elimi çeneme koyup ona baktım son kez bakıyorum diye o da dedi ki işleri benim için de zorlaştırma bakma şöyle
- 1 yıl
arabada gözüm doldu bi de yaş aktı biraz ona da bakmadı eliyle yüzünü şeyaptı okşamak gibi bi hareket var ya o
- 1 yıl
inşallah
- 1 yıl
takıyorum çok seviyorum
- 1 yıl
nasıl edicem çok sinirli mesaj atıyorum görüldü atıyo sadece dün arkadaşım yazıp açıklama yaptığında dedim ki ters teper daha da sinirlenirse profil fotoğrafı gider var ama hala fotoğraf istiyorum ki sakinleşsin bi de biz evlilik niyetiyle görüşüyoduk takılmaca da değildi öyle biri olsa belli ederdi zaten çantasını bırakmaya eve gittik evde uzandı tv izledi beş dk öyle çıktık geri bişey olmadı yani bende karşı koltukta oturdum nasıl ikna edebilirim şu an sakinleşmesi için biraz bekliyodum
- 1 yıl
sonra da engeli bassın ne bu takıntılı manyakla mı uğraşıcam diye
- 1 yıl
çok değil 2 ay ama gerçekten çok aşığız ya ben o kadar güzel şeyler yaşadım ki onunla çok düzgün biri ağırlığı olan biri çevresinde o hoşuna gitmemiş laf yapılması o benden daha çok seviyo normalde gerçekten eminim buna ama o laf yapıldığı gün ne lafı yapıldıysa artık söylemedi bile akşam düşünmüş gece de uyumamış twitter şifrem onda var çünkü ordan biliyorum kendi hesabını kapatmıştı benimkini birlikte kullanıyoduk şu an hala yeni hesap açmamış gece düşünmüş sabah da bitti dedi
- 1 yıl
düzelir bişey mi sence ya siniri geçince sinirli ama biraz siniri tam sinir yani zaten karadenizli ve amcasıyla 10 yıl konuşmamış bi olay yüzünden bana da öyle olur mu ama amcası kanser annesine laf etmiş o yüzden
- 1 yıl
inşallah ya
- 1 yıl
teşekkür ederim
1 yılSoğuyan yemek bile yenmezken bu soru absürt kaçmış
00 Yorumla
1 yılÇok zor, para buldum dersen döner.
00 Yorumla
1 yılZamana bırak döner bunun dısında bı durum yok ise
08 Yorumla- 1 yıl
yok bu kadar döner mi gerçekten mantığıyla düşünüyo ama o genelde kalbini sokmuyo araya hayatında hep zorluklar olduğu için öyle alışmış döner mi
- 1 yıl
bi de biz evlilik düşünüyoduk Bolu’ya gidelim balayına kışın demişti
- 1 yıl
Emin ol döner
- 1 yıl
inşallah
- 1 yıl
Bence de arada bir yine de yokla
- 1 yıl
Bir kaç hafta sonra yazarım yine şu an sinirli
- 1 yıl
Cok acma arayı
- 1 yıl
bi soru daha sordum bakar mısın şuana kadar 2 kişi oldu hayatımda 1. şahıs annemi engellemişti bu arada beni de engellemişti ikimizi de her yerden, ulaşılmak istemediği için buna anlam veremedim yani o yüzden
1 yılDönmez
09 Yorumla- 1 yıl
arkadaşım yüzünden o kuzum kestim zaten iletişimimi artık onunla da o kadar herkesle konuşan biri ki dörtlü date için görsün diye fotoğraf istemeye utandım 10 kişiyle birden konuşuyo çünkü tekiyle hayat geçmez diye ve bu kişinin başı da kapalı sorsan hafız
- 1 yıl
Başı değil gönlüne bakacaksınız ne kapalılar geçti elimden oooooo 😀
- 1 yıl
bunu söylesem peki gerçi şu an hiç bişey söyleyemiyorum da ama arkadaş olarak görüşücez dedi daha sonra da söyleyemem ki bi şekilde söylesem dün arkadaşım benim için istek attı ona dediğinde olan oldu artık yapacak bişey yok dediğinde dedim ki ters teperse iyice sinirlenirse üstüne geliyorum diye profili falan kalkar kalkmadı ya lanet girsin o kaşar bayadır hayatımda yok bi geldi ilişkimin içine etti
- 1 yıl
bir şey de takılı kalma geç sıradaki olmadı mı zorlama bence
- 1 yıl
çok aşığım
- 1 yıl
Geçer zamanla
- 1 yıl
geçmesini istemiyorum ben tüm hayatımı onunla geçirmek istiyorum balayı yerimiz bile belliydi
- 1 yıl
Öyle bir ilişkiden çıktım zordu tabi unuttum şimdi.
Keyfime bakıyorum yoksa psikolojik olarak kötü hale gelirsin - 1 yıl
zaten psikoloğa gitmem lazım onu aşmak için resmen aşamam ki nasıl aşiyim her gece yastığıma o diye sarılarak uyuyorum başka bişey yok he yanlış anlama erkekler başka yerlere çekiyo her şeyi de aldığı hediye başucumda doğum günümde heyecanla hediye almış bana
1 yılDönmez
01 Yorumla- 1 yıl
annem sakinleşince dönebilir ama kalbiyle düşünen biri değil o dedi olgun bi adam dedi ama bekle dedi bi süre sonra tekrar yazıcam ben
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılDönmez
10 Yorumla
1 yılTiksiniyorum dediyse asla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Dönmez
01 Yorumla- 1 yıl
niye ki
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler