Soğuyan erkek geri döner mi?

Sevgilim ilişkimizin başından beri net biri bitti mi biter ama sevdiği için şüpheleniyorum döner mi diye dün arabada buluştuk oturmadık bile hiç yüzüme bile bakmadı annem baksa yumuşardı çünkü dedi ayrılık sebebimiz de soğuma sebebi arkadaşıma arkadaşını alıcaktık ve ayıp olmasın diye ben ondan isteyemedim arkadaşımı bildiğim için beğenmez çünkü istek attım çocuğa görmek için çocuk da pis bi çocukmuş ki gidip senin arkadaşın bana da istek atmış diye pis imada bulunmuş benimki de çok sinirlenmiş arkadaşıma karşı beni küçük düşürdün diyo seviyorum ama güvenemiyorum diyo arkadaşım da mesaj attı ona ben attırdım benim yüzümden bozuldu aranız üzülüyorum diye o da olan oldu artık iyi akşamlar yazmış çok sinirli ama siniri diner mi merak ediyorum daha sonrası için vakti gelince ben sana istek atarım arkadaş olarak görüşürüz daha fazlası olmaz dedi kaderimde varsa olur böyle bi nedenden bitmesini istemezdim seviyo musun diyorum seviyorum diyo her insan farklıdır tabi ki ama yorum yapmanızı istiyorum biz evlenicektik daha o günün sabahında seni seviyorum dedi bana normalde hep sigara içer dün benimle konuşurken unuttu sigarayı daha sonra inmeme yakın bi tane yaktı ve çok hızlı sürdü hiç bana bakmadı

Soğuyan erkek geri döner mi?