Aşk İlişkileri Erkekler de onlara çiçek alınmasını sever mi? Hangi çiçekler? matmazelling Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir erkek sadece ölünce çiçek alıyormuş, üzücü bir durum seviyorsanız söyleyin alalım.🙂 Erkekler de onlara çiçek alınmasını sever mi? Hangi çiçekler? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Doğayla daha eril bir iletişimi olan bir varlığa dişil enerjisi ağır basan bir obje ne adına dayatılıyor? Bence konu yine cinsiyetsiz dünya konusuna çıkıyor ve cidden hiç hoş değil gerçekten! Enerji kaosu oluşturulmasına karşıyım nett. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Ben sadece sevgilimin sarılmasını isterdim elimi tutsa yeter hediye almasa da olur 1 0 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet neden olmasın 😄 ben seviyorum mesela 1 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sanırım pek çoğu gereksiz görüyor. 😂 1 0 Yorumla