Erkekler, hediyelerin genelde "kullanılabilirliğine" bakar..
Saat, takı, kıyafet; çiçekten daha makuldür.. Hatta arabası varsa, arabasına bir aksesuar..
Bana bir çiçek hediye edilecekse, saksıda olmasını yeğlerim.. Ki büyüteyim, bakayım.. Uğraşım olur.. Yoksa, koparılmış veya plastik olanları mantıksız bulurum..
Crysania > Krizantem Eskiden erkeklere verilen çiceğin adı'dır Ben çicekleri çok seviyorum bahçeden gül koparıp yol boyunca koklamışlığım var, erkekler kadınlara çicek alıyorsa kadınlarında çicek kadar güzel olduğunu düşünerek alıyorlar, kadınlar biz çicek değiliz deseler de, erkeklerin gözünde o kadar güzeller çiceği beğenen erkeklerdir yani en beğendiği şeyi size sunuyorlar sizde bunu bazen kabul bile etmiyorsunuz. Kadınlar erkekler hakkında duygusal düşünmez, erkeklere sevgilerini göstermezler aslında erkeğe karşı sevgileri de yok, iş icabı erkeklerle birlikte oluyorlar ev araba sahibi olma bebek sahibi olma birde para ve güç sahibi olma mantığıyla yani. Erkeğe iltifat edebilen kaç tane yürekli kadın var ki birde çicek alma cesaretini gösterecek. Ben kadınların erkeğe karşı hiçbir duygu beslediklerini sanmıyorum sadece güçlerine karşı hayranlık besliyorlar.
Erkek kadına çicek alıyorsa, kadın'da erkeğe bir başka gün farklı bir çicekle jest yapabilir Kadınlar sadece iltifat edilmesini yere göğe sığdırılamamasını hep el üstünde tutulmayı ama el üstünde tutan kişinin durumunu düşünmez bencillik diz boyudur
Alışveriş & Hediyeler konusunda 401 cevap paylaştı.
Çiçek daha duygusal ve bayanlara yöneliktir. Erkek çiçeği birkaç kere koklayıp ya atar ya da ortam güzel koksun, süs dursun diye vazoya koyar, o kadar.
insanlara algılatılmış kapitalist kurallar. her şey paraya dayandırılmış. ben sevdiğimiden el emeği göz nuru bir hediye almayı hem daha anlamlı hemde değerli bulurum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
İlgi çekici derecede ilginç olanlar veya koku olarak kokladığında diyar diyar gezdirecek çiçekler haricindekiler bildiğin ot, sevdiğin vermişse tabiki anlamlı olur ancak çiçek değil düşünmesi bizi bağlar çiçek yine ot.
En İyi Cevaplar