- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılabla ummadığın taş baş yarar diye boşuna dememişler ayrıca bu aldatma meselelerinin çoğunda ya akraba ya da en yakın arkadaş oluyor kusura bakmayın karşılaşmışladır içmişlerdir diyerek aşırı safı oynayamayacağım sizde iyimser olup alttan almayın bir zahmet
18 Yorumla- +1 yıl
büyük ihtimal aldatılıyorsun ya da aldatılacaksın sana tavsiyem kocanı takip etmen
- +1 yıl
@selim451 iyi niyetlisin
- +1 yıl
@selim451 bence öyle sen en yakın arkadaşınal eşini ya da sevgilini cafede görsen olarda sana bunu anlatmasalar ne hissedersin?
- +1 yıl
*arkadaşınla*
- +1 yıl
@selim451 nerede anlatmış öyle bir şey yazmıyıor
En İyi Cevaplar
+1 yılMasum bir durum olsa eşinin bunu sana kesinlikle söylemesi gerekirdi. Şuanda gizlenme gereği duymadan kahve içmesi, birşeylere dışarıya fark ettirmeden yol yapmaya çalıştığını gösterir. Kendince akıllı davranıyor. O yolu yapınca buluşulan yerler tenhalaşacaktır.
110 Yorumla
Soran+1 yılİşte söylese bugün Müjde ile bir kahve içtik karşılaştık ya da sana sonra söyleyecgm kahve içtik süpriz yapacaksa ne biliyim neden söylemiyorlar
- +1 yıl
Sana söylemiyorsa bunun altında masum bir sebep aramak saflık olur.. Ama sorun bence eşinde değil, arkadaşında.. her şey böyle masum pozlarla başlar..
- +1 yıl
@Halpyday niye kötü olayım, aldatıldım ve acısını çok fazlasıyla yaşadım? Ne olduğunu biliyorum. Benim elimden bir şey gelmedi. Öyle oturdum sadece. Herhangi biri bu adam aldattı mı bilmiyorum ki kadına peşine düş dedim. Gönül ister ki olmasın ama velev ki oldu. Süründürsün !
- +1 yıl
Apla sinirin geçince çağır ve sor..
benimle paylaşamadığın neydi? yani bazen insan yatağındakine anlatamaz gider başkasına anlatır... Seni gurursuz yapan neydi? ve karakterinde eksik olan neydi? onda ne aradın? eğer duygusal değil sadece kendin anlayan bir anlık birine ihtiyaç duymuşsa affedilebilir diye düşünüyorum.. ama ağzına iyice sı ç man gerekli.. çocuğunuz var mı?
Tesadüf diyemeyeceğim ben. Ya senin için bulusmuslar evliliğiniz kötü gidiyorsa onu konuşmuştur seninle konuşsun diye. Ya özel bir gün arkadaşından fikir almaya çalışmıştir. En sonuncu en kötü ihtimal kocan seni en yakın arkadaşın ile aldatıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle şeyler düşündüm inşallah öyledir
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yakınlarda doğum günün filan var mı
Sana bir sürpriz var bozma bence
Sanmam
Aldatacak adam mal. degil ya iş yerinin önüne gelsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatılıyor olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılYakın bir zamanda özel bir gün var mı acaba doğum günü yıl dönümü ya da özel olabilecek başka bir gün belki size sürpriz yapmak istemişlerdir. ya da sadece karşılaşmışsa olabilirler hemen aldatılmak olduğunu düşünmeyin ama yine de size haber verip vermeyeceğine bakın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir adam eşini aldatacak bunu eşinin en yakın arkadaşıyla yapacak mola saatinde eşinin iş yerinin karşısındaki kafede yapacak. Sen görmesen bile illaki biri görür zaten öyle olmuş. Bu kadar saçma bir durum bilim kurgu filmlerinde bile olmaz. Ben sana asıl olabilecek şeyi anlatayım. Esin seni takip ediyor orada da senin arkadaşınla karşılaşınca bende burdan geçiyordum falan filan diyerek arkadaşını çaya davet edip senin hakkında laf almaya çalışmış olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAralarında bi şey olsa senden uzak yerlerde yapmak isterler onlarda sonuçta sen görmesen bile bi tanıdığının görüceğini onlarda tahmin eder yani.
Aldatma değil bence ve bu kadar ağır bi şey söylemekte doğru değil bence.
Aralarında seninle ilgili ya da başka bi konuda kimsenin bilmemesi gereken bi olay olabilir bunu zaman gösterir.
Bi olayda aldatılıyor muyum demek bence çok yanlış takip et kocanı dedektif modu online.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Abuk bir durum olmuş. Aldatıldığını düşünmüyorum. Sonuçta güzel kıyafetler giyen evde jartiyerleri olan kocana. Sürprizler yapan, eşinin her yerine dokunan, sabah uyandığınızda birbirinizi güzelce uyararak güne dopaminle başlayan, hiç birbirinize trip atmayan, küsmeyen, konuşarak anlaşıp deliler gibi sevişen ihtiraslı ve sıcak bir ailesinizdir diye düşünüyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Kadın seks hayatından hiç detay vermedi abi sen film yasmışsın nerden çıkarttın bunları
- +1 yıl
Düşünüyorum demek, fikrimi dile getirdiğim anlamına geliyor fikirlerime ise, bu arkadaşın aldatılmaktan korkmasına, korkusunu da özgüvensizliğine, özgüvensizliğini de başarısız cinsel hayatlarına bağladım ve bazı imalarda bulundum. Tabi ki hepsi kurgu ve film. Umarım bir gün senin de tahmin yürütebilecek tecrüben ve bilgin olur da kendi filmlerini kendin yazarsın ve bu tip esprilere yüzeysel eleştiriler yapmazsın. @Furkankoper
- +1 yıl
@dosemi istediğim gibi eleştiri yapabilirim. Yaptığın şey adelesi kopmuş luyindamaya ağrı kesici ile tedavi eden kongo dan farksız. Kadın resmen yakaladım diyor kocamı ve kaygıları var. sen ise özgüvene bağlıyorsun ne alaka. Cinsellikle alakası yok. Bende bu durumu sırf kendini tadmin etmek için yazdığını düşünüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Eşine net bi şekilde sor verdiği yanıt seni tatmin etmezse işin ucunu araştır susmak beklemek seni daha kötü eder belki bi sürpriz yapacaktır eşin sana bunun için buluşmuşlardır, iş yerinin karşısında seni aldatacak kadar canım biri olduğunu sanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek ve bir kadında arkadaş olabilir belki eşinizin size anlatmaya çekindiği bir sorunu vardır ya da belki arkadaşınız dertleşmek istemiştir belki eşiniz size bir sürpriz hazırlayacaktır sizi iyice tanıyan eden birinden hoşunuza gidecek şeyleri yapması için yardım istemiştir sadece bir kahve içmekle aldatmış sayılmaz aldatacak adam iş yerine yakın tanıdık birinin görebileceği cafeye götürmez ama siz yinede dikkatli olun davranışlarında bir değişiklik var mı diye
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın işten gelince evde sor. Dün seni arkadaşımla kahve içerken görmüşler hayırdır de. Benim kocam elalemin karılarıyla kahve içemez eğer böyle yapacaksan neden evlendik çocuk yaptık, ben milletten mi duyucam bunları diye cıngar çıkar. Sonra da niye benim haberim yok bundan, niye elalemin karısıyla kahve içiyorsun de. Mantıklı cevaplar verse bile üst üste sormaya devam et. Sonra da iyice bi trip at soğuk davran. Kalbin kırılmış gibi yap. Üzgün üzgün dur. İyice yalvarana kadar.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bpjanec evlenirsem de senle olmaz bitch
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşına sor, neden gittiniz bana söylemdiniz
1. Bu kadar samimiyet fazla sana dememesi de şüpheli kimse kalmadı niye arkadaşın eşinle oturuyor aa bak eşin geldi sende çık ya da yanına gelince canım eşini gördük oturduk biraz derdi
Yarın ilk iş ona sor söyle ya dün seni kafede gördüm biri ile oturmuş tun hayırdır yeni birimi de Bi sor
Yok ya ben değilim yok arkadaşım diyip bak nasıl bi cevap vericek iyice dinle12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOna sor sonra eşine de sor ya seni gördüm dün kafede biri vardı yanında kimdi yanında ki de
Cevap sahibi+1 yılOf çok kötü durum bişey olduğu o kadar belliki ikiside iğrenç, hem arkadaş dediğin karaktersiz hem de eşin denecek karaktersiz yazık be ikisinin de ağzının payını ver.
+1 yılKendini kandırma gayet açık senden gizli buluşmuşlar söylemediklerine göre de senin arkandan iş çeviriyorlar demektir bu, enayi olma boynuzlu hiç olma aklını başına al ikisinin de ağzına s!!! ç ortalığı birbirine kat bu basit bir şey değil.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adina uzuldum ama bence de aldatiliyosun. Yani senin esinin ve yakin arkadasinin senden habersiz, sensiz konusacak neyi olabilir kahveye tasiyacak kadar? Haber verse dahi ne alaka derdim. Kocan biriyle cok kahve icmek istiyosa senle icsin
10 Yorumla
+1 yılKarsilasma olamaz olsa söyler planlı bir buluşma olmuş ama ilişkileri olsa şirket önünde yapmazlar arkadaşın onları gördüğü zamn ne yapıyorlarmış keskegizlice resimlerini çekseymis o kişi ya da dur o kişinin snaa yalan söyleme ihtimali ne
10 Yorumlaeğer işin karşısında senin gözün önünde olduysa sıkıntı yok.
belki ikiisii de sen yanlış anlarsın die çekindi.sen yine şüpheci ol.
baktın bir şey yok. Evham yapma07 Yorumla
Soran+1 yılYa umarım öyledir
- +1 yıl
Birincisi niye hemen hakarete giriyorsun ben normal bir soru sordum genellikle erkekler karalarına karşı kısıtlayıcı olur ya Bu nedenle sordum ha sizle aynı fikirde olmak zorunda değilim ne kadar güvenirsem güveneyim benim eşim hiçbir kadınla kahve içemez bana söylemeden hiç içemez
- +1 yıl
@Kar12a al işte bir yaboz daha. Sen biraz olgunlaş.
Güvenilir bir evliliğin.
Güvenilir dostların olsun. O zaman anlarsın.
Ama anlaman için bu dediğim şeylerin yerine gelmesi lazım :) sanırım sende bunlar hiçbir zaman mevcut olamıyacak. Yazık.
Al güvensiz evliliğinde kocanın turşusunu kur. Adam seni aldatır ruhın duymaz 😂 - +1 yıl
Kardeşim sana ne yobazın değilim sana ne seninle aynı fikirde olmadığım için niye yobaz olayım senin aynı fikirde olmak zorunda mıyım sen yobaz diyorsun ama farklı fikirde olanlara saygı duymak yerine hakaret ediyorsun bu mu bu mu saygı sana ne ben gizli saklı yapılan her şeyin altında bir şey ararım kusura bakmayın gizli saklı olmasa zaten rahatça söyler değil mi Seni ilgilendirmez seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim tamam saldırmana gerek yok insan ol
Aldatılma olmasa da yine de benden habersiz başbasa bir yere gitmelerini istemem. Cunku basbasa bir yere gitmek sevgili ya da evli hissi verir dışarıdaki insanlara bile.
10 Yorumlabiri görmüş neden bana demedin de hiç şüphelendiğini belli etme ama sadece sakinlikle sor. daha sonra eşini biraz gözlemle bence özellikle o arkadaşınla
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmıyor şu an ama sanırım kızdan ışık ve enerji almıştır. İleride olabilecek bir duruma karşı ikiside pusuya yatmış olabilir. Aldatmaya meyilli bir hareket bu. Dikkat et ikisinede.
00 Yorumla
+1 yılbence bunu onunla açık bir şekilde konuş yani neden anlatmadığını bir sor ona aldatma yoktur diye düşünüyorum insanoğlu kafasında kurar bu yanlış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence sana bir sürpriz de olabilir sonuçta gözünün önünde ki kafede bulusmazlardı herhalde
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatmıyor. Aldatsa göremezsiniz zaten. Ama bu işler çay kayfeyle başlar. Sıkı takip...
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ısrar edince ayaklarıma kapandı bir kerelikti tekrar olmayacak devamını hatırlamak bile istemiyorum şu saate kadar ağrı kesicilerle duruyorum aldatılmısım işte neyse bosberin
Sen ilk dakikadan bu yana bu sorunun cevabını hepimizden iyi biliyorsun. Zira kocanı ve arkadaşını tanırsın. İhtimal verdiysen bil ki olmuştur. Kim nerden bilecek. Sen bilirsin ama.
11 YorumlaIşim bitmediği için çikamadim dersen böyle muallakta kalirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla dikkat et arkadasin tam bir yilan. Tabi ki de süphelenmelisin! ne münasaebet ya? Sen yokken senin esinle Kahve icmeye gitmek ne demek? ne konusabilir ki esinle ne sohber edebilir? Sahsen ben esimin arkadasini görsem oturup kahve icmem. Abla yorumlara takilma esini en iyi taniyan sensin. Ama niyeti temiz olsaydi bugün de felancayi gördüm
selami vardi falan derdi ama resmen gizlemis senden. Kontrol et abla. o arkadasindan da uzak dur bence.🌷11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOf güncellemeyi okudum yikildim resmen. Abla şöyle düşün; eger üzerine düsmeseydin bunlar 1 kere degil tekrar tekrar görüsüp gizlice bulusucaklardi... Nasil Arkadasmis bu yaziklar olsun. Arkadasin evli mi degil mi bilmiyorum ama eger evliyse onunda basi yanmistir. Abla kendinden uzak tut mesafeli ol degerini anlasin gerci simdiye kadar anlamis olsa en yakin arkadasinla görüsmezdi🤦🏻♀️
+1 yılSana sürpriz bir doğum günü vs planı yok ise eğer hiç de hoş kokular gelmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sana bi surpriz yapacaktır iş birliği yapıyorlardır.. sabret..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bunu unutma insan burnunun dibini göremez derler aldatma demeyelim ama dikkat
00 Yorumla
+1 yılSende onun arkadaşıyla biseyler git iç ona söyleme canım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belki denk gelip bişeyler içilmiştir gerek duymamıştır söylemeye huysuzlanirsin diye
00 YorumlaBence normal bir şey kafaya takma çok. Bir birlerini nasıl tanıyorlar?
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yıldedigin gibi isyerine yakin bi yerde yapmaz heralde ama tesaduf olabilir
00 Yorumla Yani bu çok büyük bir şey ben bilemem şimdi ama çok büyük bir şey yani sana söylemeden nasıl kahve içer başka kadınla kesinlikle bunu ciddi ciddi konuş ya da konuşma takibe al bence konuşma iyi bir takibe al bir şey yapıyorsa da donuna kadar alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl takip edeceğim sabah 8 aksam 6 bucuga kadr çalışıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana tavsiyem şu evine gizli kamera koy ne olursa orada oluyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılEvimde kedimizden dolayı kamera var zaten
+1 yılCevap soruda gizli, ben geldiğimde arkadaşım çoktan masasına geçmişti demişsin belki eşin seni beklerken arkadaşın oraya geldi onu görünce selamlasip nezaketen bi kahve ikram etti ve sonra da arkadaşın masadan ayrıldı..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir ne alaka alkol alıp zikişmediler sonuçta aldatma falan yok en fazla zeksten sonra sigara kahve keyfi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaldatılma aşamasında ilk taş döşenmiş ikili arasında, prensip anlaşmasına varılmış.. takipte kalmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBence seni boynuzluyor saf olmaya gerek yok ona o gün neler yaptığını sor sana anlatmazsa büyük sorun herkesin gözü önünde aldatıyordur seni geçmiş olsun şimdiden
10 YorumlaDoğum günün falan mı yaklaşıyo normalde doğum gününü kutlarlar mı öyle bi ihtimal hiç yoksa bu işin içinde bi iş var ya arkadaşının ya da kocanın söylemesi lazımdı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmpati ile yürüt biraz, sen aldatıyor olsan sevgilinle kocanın çalıştığı yere mi gidersin kahve icmeye
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen adamın durumu hakkında bir hükümde bulunmadım ancak siz önce kararınızı verip sonra gerekçeyle ikna olmaya çalışıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl1 kere gördüm diye aldatiyor muamelesi yapmam
Cevap sahibi+1 yılSoru aldatılmak üzere dikkatini çekerim. Senin sormak istediğine gelirsek bazen insanlar bir problemi vs yi partnerine duyurmadan yapmak isteyebilir gerektiğinde 1 buluşma daha büyük sorunların online geçmek için yeterli gelebilir
- +1 yıl
Ben anlamıyorum senin karın seninle olan özeline seninle olan problemini senin erkek arkadaşına anlatabilir mi yine bir yerden patlak veriyor Ben böyle bir şey görmedim senin annen var babam var belki bir akraban var aranızı düzeltecek insanlar varken niye en yakın arkadaşım ve niye gizli bilmiyorum ki ben buna çok geniş geldim
Cevap sahibi+1 yılNeden aramızda yaşanan bir problem olarak düşündün ki belki karşı tarafın problemi var ya da karşı taraf eşi yapacağı supriz için kadın gözüyle fikir alıyor seçenek çoğalır önemli olan sürekliliktir. 1 buluşma varsa öncesinde 1000 konuşma vardır bu beni daha çok şüpheye götürür
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam çatlarım beklenir mi hiç bu saate kadar
00 Yorumla Erkek bi kılıf bulur. Sormaya kalksan sana supriz yapacaktım sürprizin içine ettin der bi bakmışsın sen suçlu olmuşsun.. O yüzden 2. Detay aramaya devam. Bir kaç yöntem var aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide karsilasmislardir illaki sonradan söylemesi gerekmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyahu gören bir kişi bir şey uydurmuş olamaz mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKavga çıkarmadan kibarca ve sakince sorabilirsin. Bakalım ne cevap alıcaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık açık ikisini de karşına al söyle. Buluşup bir de bana haber vermemenizin sebebi nedir de
00 Yorumla
+1 yılYaşında gençmiş eğer arkadaşın bunu sana anlatsaydı aldatıyor denmezdi ama anlatmamıs belliki sakladığı bişeyler var üzgünüm adına
10 Yorumla
+1 yılYakınlarda sana yapılcak özel bi etkinlik olabilir belki hemen kötü düşünmemek lazım zaten bi süre sonra neden olduğunu anlarsın
00 Yorumla
+1 yılsakin ol yaa abartma güzel bi şekilde sor naptın bu gün felan diye
10 Yorumla
+1 yılBence aldatma tarzı bir şey yoktur umarım yanılmıyorum
00 YorumlaAldatılmamış olsan bile ne kadar güven kırıcı bi hareket asla kabul edilemez
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler bi kahveyle mi 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılKahveden daha fazlası varmıs
- +1 yıl
Bunlar da sizin eklentiniz mi
Soran+1 yılHayır kendisi itiraf etti
- +1 yıl
Dahası neymiş
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatiliyorum üzgünüm 😌
06 Yorumla
Soran+1 yılSen mi
- +1 yıl
Klavye azizliği 😂😂
- +1 yıl
Aldatiliyosun üzgünüm dicektim
- +1 yıl
Aldatılıyor musun
- +1 yıl
@arslannn355 okumadın mi sonraki yorumumu
- +1 yıl
Okudum okudum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadasindan hoşlanıyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılPof 5 seneden sonra aldatılıyorsam salağım ozaman
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki sana süpriz düşünüyordur etkinlik vs
10 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşına sorabilirdin 😊
10 YorumlaEe yani , sorun nerde.
10 Yorumla
+1 yılBelli olmaz eşine sordunmu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSessizce takip et zamanla ortaya çıkacaktır ne olduğu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVerilmiş sadakan varmış hemen öğrenmişsin sakın affetme yol ver gitsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHabersiz yapılmış birley büyük ihtimalle dikkatli olun derim takip edin sürekli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYüzde yüz aldatiliyorsun
00 Yorumla Gizliyorlarsa var bir bit yeniği.
00 YorumlaEvet yakında mercimekli fırına verecekler!
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat