Ortada bi etkilesim var dün video attim instadan takiplesmiyoruz ama durumlarima bakıyor o benim iste videoda çok tatlisin diyordu ona attim oda eriyen adam emojisi atmis böyle şeyler oluyor ama bi türlü birleşemiyoruz ben ondan bi adım bekliyorum attigim her şeye güzel cvp veriyor sence ben napiyim ya çok istiyorum onu ya
Tabii ki hoşuma gitmezdi. Hatta rahatsız olmamak için engellerdim. Keza da öyle yaptım. Benim eski sevgilim bana örneğin video felan atsa tepkiyi geçtim açmam bile bence o kişide birşeyeler bitmemiş
Papatya severya yemin ediyorum birlessek hayatima biranda gunes dogacak bakış açım degisecek ben ona hiç kotu davranmadim ben çok güzel severim sence kabul edermi ya da benden adimmi bekliyor
Tutulur bi neden yok huy meselesi soğukluk ben biraz salmistim öyle çok değildi aslinda bi kaç olay oldu bazen bi yere giderdim sarjim biterdi solerdim ama şarj bitince bi kaç saat haber veremedim ben çok şeyimi anlatmazdim huyum derdim falan icimde cozerdim bole ufak tefek seylerya bu ayrildik ben hiç konusmadim aynı yerde calisiyorduk bu yaklasmaya başladı yavaş yavaş özledi yani istedi birleştik falan sonra ayrıldık gibi olduk gene tartistik bu bida onunla hiç konusmayacagim demiş arkadaşa bende tamam dedim rahatsiz etmem dedim sonra geldi özür diledi seni kaybetmek istemiyorim dedi terazi burcu sonra şu an aramız bu şekil durum atmalar falan arada konuşmalar biseyler oluyor ama ne yapacagimi bilemedimya
Sen şanslısın ben aynı şekilde birini çok severken bıraktım bu kişi seni gerçekten seviyor. Onu tekrardan üzme eğer sevmeyeceksen zor çünkü o unutmaya çalışma insandan insan gidiyor yapma
Ben onu istiyorum çok ben ona çok değer verdim yemin ederim çok mutluydu ciddi evlilik dusunuyordu sonradan biseler oldu benim huyumdanmi bole oldu araya soğukluk girdi bu normalde konuşmam dedigi kişiyle konusmaz ama gidemiyor gibi gelemiyor gibimi offf delircemyaa ben onu çok seviyorum ya o acaba benim onu çok sevdigimi gormuyormu bunu nasıl göstere bilirim ya aklım fikrim onda durum atıyorum bazen geç bakıyor o bakana kadar uzuluyorum bakınca öyle bi mutlu oluyorumki O 100 de emojesini atinca şaşırdım acikcasi instadan bisey yapaymmi video falan yoksa direk cicekmi yollayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Seni seviyor demekki hosuna gitmiş
Peki ben ne yapıyım nabzını yokluyorum kotu bir durum olmuyor hoşuna gidiyor adım atsammiki akil versen Lutfen
Atabilirsin sohbet edecek konular bulabilirsin özledim seni diye
Direk onu diyemiyorumya korkuyorum ya olmaz derse sen olsan biri sana video atsa falan istemessen hiç bir şey yapmassin demi istiyormu
İstiyor olabilir yorum atmış 💯diyerek
Evette sen istemese neden atsin bide bizim dinledigimiz demi
Aynen öyle kardeşim
Sen birine bole atsan karsindaki seninle konussa birleşelim diye birleşirsin demi
Kafam c ok karışık biliyormusun hiç kimseye bakmıyorum sevgili yapmiyorum bu şekil bu prensesle uğraşıyorum 😃
Birleştirdim hakkında hayırlısı olsun kardeşim
Insallah birlesirizya saolasin
Rica ederim
Bence seni seviyor halen
Ortada bi etkilesim var dün video attim instadan takiplesmiyoruz ama durumlarima bakıyor o benim iste videoda çok tatlisin diyordu ona attim oda eriyen adam emojisi atmis böyle şeyler oluyor ama bi türlü birleşemiyoruz ben ondan bi adım bekliyorum attigim her şeye güzel cvp veriyor sence ben napiyim ya çok istiyorum onu ya
Ara onu ve onu çok sevdiğini soyle
Ya instadan biseler atiyorum aşk la ilgili yavaş yavaş acaba çalıştığı yere cicekmi yollasam benim korkum ya ters teperse sence tepermi
Çiçeği kimse ters tepmez ha belki neden gönderdin der ama emin ol çok da hoşuna gider
Ama eğer şartın varsa o çiçeği sen elden ver
Elden bilmiyorum ya sen birini istemessen hic yazmasdin ya da hoşuna gitmez demi video atsa biri sana durum atsa ister demi
Tabii ki hoşuma gitmezdi. Hatta rahatsız olmamak için engellerdim. Keza da öyle yaptım. Benim eski sevgilim bana örneğin video felan atsa tepkiyi geçtim açmam bile bence o kişide birşeyeler bitmemiş
Evet birşeyler var hissediyorumda ilk adımı ben atacam yeter gayri çiçek yolluyacagim nota ne y aziyim
Nota onu çok özlediğini ayrılmak aslında kötü bir karar olduğunu onun sevgisi ile ruhun var olduğunu yaz
Ve bence papatya gönder tabii seviyorsa papatya çok güzel bir çiçek bence
Papatya severya yemin ediyorum birlessek hayatima biranda gunes dogacak bakış açım degisecek ben ona hiç kotu davranmadim ben çok güzel severim sence kabul edermi ya da benden adimmi bekliyor
Şimdi siz neden ayrıldınız
O da çok önemli
Tutulur bi neden yok huy meselesi soğukluk ben biraz salmistim öyle çok değildi aslinda bi kaç olay oldu bazen bi yere giderdim sarjim biterdi solerdim ama şarj bitince bi kaç saat haber veremedim ben çok şeyimi anlatmazdim huyum derdim falan icimde cozerdim bole ufak tefek seylerya bu ayrildik ben hiç konusmadim aynı yerde calisiyorduk bu yaklasmaya başladı yavaş yavaş özledi yani istedi birleştik falan sonra ayrıldık gibi olduk gene tartistik bu bida onunla hiç konusmayacagim demiş arkadaşa bende tamam dedim rahatsiz etmem dedim sonra geldi özür diledi seni kaybetmek istemiyorim dedi terazi burcu sonra şu an aramız bu şekil durum atmalar falan arada konuşmalar biseyler oluyor ama ne yapacagimi bilemedimya
Sen şanslısın ben aynı şekilde birini çok severken bıraktım bu kişi seni gerçekten seviyor. Onu tekrardan üzme eğer sevmeyeceksen zor çünkü o unutmaya çalışma insandan insan gidiyor yapma
Ben onu istiyorum çok ben ona çok değer verdim yemin ederim çok mutluydu ciddi evlilik dusunuyordu sonradan biseler oldu benim huyumdanmi bole oldu araya soğukluk girdi bu normalde konuşmam dedigi kişiyle konusmaz ama gidemiyor gibi gelemiyor gibimi offf delircemyaa ben onu çok seviyorum ya o acaba benim onu çok sevdigimi gormuyormu bunu nasıl göstere bilirim ya aklım fikrim onda durum atıyorum bazen geç bakıyor o bakana kadar uzuluyorum bakınca öyle bi mutlu oluyorumki
O 100 de emojesini atinca şaşırdım acikcasi instadan bisey yapaymmi video falan yoksa direk cicekmi yollayim
Sen neden biraktin ki hem benim derdimi dinledinya
Yüz yüze konuş
Istemiyorum derse diye korkuyorumya
Konuş korkma ya Allah aşkına bu hal daha mı iyi yarın git konuş seviyorsun sen dağlara taşlara haykır ne güzel bir hisse sahipsin
😕😕ben ilk önce çiçeği yollayim Bakalim ne olcak
Yolla bakalım papatya unutma. Hadi bol şanslar umarım çok mutlu olursunuz
Tm insallah güzel olur Ya biseler olur burdan yazacagim tmmi gelismeleri tesekkur ederim😊
Tamamdır bekliyor olacağım
Tmmdir🙂