Benim için
😂=Dalga geçmek.
😉=Çapkınlık.
😏=Sapıklık.
😢=Küçümsemek
Benim için
😂=Dalga geçmek.
😉=Çapkınlık.
😏=Sapıklık.
😢=Küçümsemek
😏=hadi oradan 🤔=neyin kafasını yaşıyor acaba 😂=çok da fifi 😀=ha şimdi sçtn 🥱=çok baydın birader 🤐=sen o yollar dan yürürken ben çok tan tabureme oturup bir 70 lk bitirdim evlat 😶=ml 😉=güvendiğin dağlara karlar mı yağdı ha ha ha
Cevap
6Cevap
Benim içinde böyle ama kiminle konuştuğuma göre değişiyor
Hepsinin açıklaması neyse o anlamda kullanırım. Ekstra anlam yüklemiyorum. @Lucky-Luke en çok kullandıkların, bak neler ifade edebiliyomuş insanlara 🥱
Ay bana ne ya? Milletin hasta fikirleri var diye ben kendimden mi ödün vereceğim? Art niyetli mağara insanları teknolojiyle buluşmuş sonuç:
@Lucky-Luke hehe
@Lucky-Luke bunun mağara insanı olmakla alakası yok karşılaştığım insanlar bana böyle hissettirdi önceden olsa böyle düşünmüyordum
Şşt soruyu soran mağaralı bak hele:
😅: Komik ama utandırıcı, ya da gerçekten mi gülüşü
😂: Gülmekten gözlerimden yaş geldi
😏: Küçümseyici ya da bıyık altından gülüş
😒: canım mı lan bu bakışı (Sana bunu atıyorum olmayan ülkenin olmayan karakteri)
😊: He kesin öyledir gülüşü
😁: P. ç gülüşü, kesin altında laf sokmuş ya da bir çakallık yapılmış ama komiklik olsun diye
🤔: Düşündürücü (Sen bilmezsin, beyin diye bir organ var, o lazım buna)
😢: Öyle ağlayacak gibi değilim ama gözlerim doldu, ya da gerçekten üzüldüm, hayal kırıklığı
😐: Kayıtsız veya biraz üzgün bir bakış
😣:Yüzünü düşürmek, ben bunlarla mu uğraşacağım, ya da yanlış anlaşıldım ifadesi
😍: Aşırı beğenmek, çok sevmek
😚: Bu da bebek severken yaptığımız tatlı tiplemelerden, bazen yetişkinlere de yapabiliyoruz
😈: Hahahaha, kötü niyetime kurban ettim seni
🤢: Bu da seni görünce insanların yaşadığı his, tiksinti, iğrenti, mide bulantısı...
🧠: Al bu sana lazım olur... Kullan ama...
Sen çevrende p. çlerle takıldıysan herkesi öyle zannediyorsan senin problemin. Git psikiyatr'a kimseyi zan altında bırakma. Hasta olan sensin...
@Lucky-Luke kahkaha attım ne uğraşmışın jshdkjlfdhsdjkfh 🤦🏻♀️
Laf sokmak sanattır. Hem ona laf soktum, hem de sana kendi sözlüğümü yaptım. Hepsi tam olarak öyle olmayabilir. Bazılarını kinaye için öyle yazdım ama... Anladın sen beni 😉
@Lucky-Luke fark ettim evet 😶
@Lucky-Luke bakın ben size hakaret etmiyorum ama siz ne kadar aşağılık kelime varsa kullanıyorsunuz bence bunu yapmayın bu iyi bir şey değil
Bana hakaret etmeniz için makul bir sebep yok, lakin sizin ithamınızla hepimiz zan altında kalıyorsak, bu bir iftiradır ve, cevap hakkı doğar.
@Lucky-Luke aslında var ama kibar biri olduğum için bir şey demiyorum.
Bu konuşmalarınız asla normal bir cevap değil.
Ben de biliyorum normal anlamlarını.
Sadece bazı durumlarda çoğunlukla böyle düşünüyorum yoksa herkes aynıdır demiyorum.
Keşke o kadar hakaretler edeceğinize.
Sorsanız neden diye ama tabii hakaret etmek nefsinizin daha çok hoşuna gidiyor
Hayır, neden diye fikrinizi sormaya değecek fikirlere sahip olduğunuzu düşünmedim bu şekilde saçma bir fikir paylaşınca. Makul fikre sahip olacağınızı düşünmedim...
Bence gülmek ve ya dalga
çapkınlık
Fikir gelmesi
Üzülmek
Emojiler beni mutlu ediyor çünkü onlar sayesinde eğlenebiliyorum
Gülmek ağlamak şaşırmak falan
😜😜 Anlamsız
😉😉😉🥳jskslxlcp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?