Instagram da sık sık karşılaşılan bir durum kızlar genelde bu emoji kullanmakta dır
anlamini biken varmıdır çok ilgimi çekiyor
isim🤍
Kün fe yekün 🕊️
nedemek bu
anlamini biken varmıdır çok ilgimi çekiyor
isim🤍
Kün fe yekün 🕊️
nedemek bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kün fe yekün deyince bu dindar takılan kızlar geldi aklıma. yani ne alaka mkk?
Hafız olsaydın bilirdin
Ee sosyal medyada bunu yazmanın mantığı nedir? Kuran'da mı yazıyor?
Evet yasin Suresinin son 2. Ayetinde geçiyor
İnnema emrühû izâ erâde şey'en en yekûIe Iehû (kün, feyekûn)
Hadi canım? Onu biliyoruz herhalde, bunu instagrama falan yazmanın mantığı nedir, instagrama yazın diye mi Kuran'da yazıyor diye sordum ben.
Saçmalık, dindarlıkla da değil mallıkla alakası var.
Mantıksız olarak görmen çok saçma değil mi?
Selfie yapıp beğenmenin mantığı neyse bunun mantığında o yani herkesin kendisine doğruları var işte
mkk nedir la... senin gibiler biraz saygı nedir ogrenmelidir bence.
Böyle gösteriş yapmanın dinde yeri yok. Kime neyi kanıtlama amacı bu anlamıyorum.
Herkes tarzıyla meyilli olduğu yerini belli ediyor sana göre bu mallıksa herkes başkasına göre mallık yapmış oluyor dimi ama
Kimseye bişey kanıtlama derdimiz yok biz tarafımızı belli ediyoruz sana neden batıyor acaba anlamıyorum
mk demekte bir şey yok, üfürükten nem kapmayın bir zahmet.
@_firdevs_ Ha sen de onlardan birisinin, o yüzden bu kadar alındın. Saçma bir şey bu, ne dersen de. Bir mantığı yok, sadece gösteriş. Dinde bile ibadetin gizlisi makbul, sanki bir siz dindarsınız hem. Ben de dindardım zamanında ama böyle milletin gözüne sokma ihtiyacım olmadı ve yadırgadığım bir şeydi.
Sizde teşhir edici pozlar vermeyin o zaman tamam mı özellikle yaz mevsiminde sahillerde ve Instagram'da paylaşmayın
Ya ama..
Ne alakaaaa? Alakasız ama bu söylediğin. Ateist olmamla da alakası yok bunun, müslümanken de mantıklı bulmuyordum. Ki instagram kullanmak falan dinde ne kadar caizdir orası da meçhul, malum o zamanlar instagram yoktu. Sonuçta kadın mahrem öyle milletin göreceği şekilde fotoğraf atması da dinen pek olumlu karşılanmıyordur.
Sabahtan beri boş yapıyosun ama kelebeğim farkında mısın acaba
Yani seninle konuşmak boş bir şey, sen de haklısın.
Daha önce dindar mış daha kûn feyekûn ne demek bilmiyor
Belli İslam'dan ne kaçtığın nasıl dindarsan artık zamanında ilginç
Kim dedi sana bilmiyorum diye? İşkembe-i kübradan sallama. Ne alakası var bunun diye sordum en başta, sonra da Kuran'da yazıyor mu derken kün fe yekün değil, bunu bio'ya yazmak Kuran'da yazıyor mu diye sordum. Hem niye sana yalan konuşayım? Hayret bir şey, sanki yalan borcum var.
O zaman bırak insanlar neyi doğru biliyorsa öyle yapsın
Sanki milleti astık. İstediğim yorumu da yaparım, saçmalıyorsun şu an.
Tamam yap o zaman bizde yaparız
Alınmadım ki
Bi anlamı oldugunu sanmıyorum
Yasin Suresinin son 2. Ayetinde yani 82. Ayette geçiyor
Ol der ve olur
Peki 🕊️arkasında bu varsa nedemek
Sevgi baris ozgurluk gibi falan iste
tsk eserim
Rica
Ol der ve olur
🕊️
isim 🤍