Erken evlilik mi daha iyi olur beraber büyümek gibi, yoksa belli bi yaştan olgunlaştıktan sonra mı?
Erken evlenip beraber büyümek
Olgunlaşınca evlenmek
Hiç evlenmemek ahhawhhshd
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erken evlilik mi daha iyi olur beraber büyümek gibi, yoksa belli bi yaştan olgunlaştıktan sonra mı?
Evlilik yaşı, kültürel ve toplumsal normlara, kişisel tercihlere ve yasal düzenlemelere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Evlilik için uygun yaş, farklı ülkelerde ve toplumlarda önemli ölçüde farklılık gösterebilir. Bazı ülkelerde yasalar belirli bir yaşın altındaki bireylerin evlenmesini yasaklar veya sınırlar. Diğer ülkelerde ise belirli bir yaşın altındaki bireylerin evlenmesi yasal olsa da, toplum içinde kabul edilebilir bir yaş sınırı vardır. Örneğin, bazı ülkelerde reşit olma yaşının altındaki bireylerin evliliği yasal olsa da, toplumsal olarak yaygın olarak kabul edilmez. Kültürel faktörler de evlilik yaşı üzerinde etkilidir. Bazı toplumlarda genç yaşta evlenmek yaygınken, diğer toplumlarda evlilik için daha ileri bir yaş tercih edilir. Bu tercihler, eğitim, kariyer, kişisel gelişim ve ilişkilerin olgunlaşması gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Sonuç olarak, evlilik yaşı bireysel tercihler ve kültürel normlar arasında değişen bir konudur. Evlilik için uygun yaş, her bireyin kendisi tarafından belirlenmelidir ve başkalarının tercihlerine ve toplumsal baskılara bağlı olarak değil, kişisel hazır olma, olgunluk ve isteklilik düzeylerine göre belirlenmelidir.
ilk iki secenegin sonucu iyi de olabilir kotu de - bu tamamen kisiye bağlı ama iki tarafın da hamuru iyiyse, hiç olmazsa neden evlendiklerini biliyorlarsa (birlikte bi hayat kurmak, cocuklara güzel bi gelecek verme çabası, karsilikli saygı icinde iliskiyi ilerletmek ve bi amac uğruna iki tarafın da emek harcaması) bunların farkındaysalar yaşları 18 bile olsa ben bi ciftin birlikte büyümesin olgunlasmasini hayati tam olarak paylaşmak olarak goruyorum ve bence çok daha güzel cunku birbirlerinin tam bahar yıllarında bir arada olacak ve hayatin zevkini tam çıkarabilecekler ve baska bi artı olarak da cocuklari kucukken onlar henüz hala genc olacağı icin cocuklara güzel bi cocukluk yasatma ihtimalleri de yüksek olacak (ahh hayaller 🎈)
30 yaşlarında yapılan evliliğin biraz geç oldugunu ve tarafların karakterleri tam oturduğu icin karşı tarafa uyum saglamakta biraz daha zorluk cekeceklerini düşünüyorum ama yukarda saydıklarıma sahip olduktan sonra bu yas araligi da basarili bi evlilik yapabilir bence.

Öyle bir yaş yoktur. Kendin için doğru olan kişi ne zaman karşına çıkarsa ve uygun zaman ne zamansa o zaman evlilik olmalı..
Cevap
9Cevap
Evliliğin yaşı olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası kendini gerçekten evliliğe hazır hisseden her insan istediği yaşta evlenebilir.
her iki cins için de 30 en uygun yaştır ama neden_
Kendini keşfetmiştir ve ekonomik olarak tam özgür kalmıştır
Erkek için 25-30 arası
Kadın için 23-25 arası
Ama erkek ve kadın arasında en fazla 3 yaş olmalı bana göre
Birbirinizi yontarsınız, ileriki yaşlarda yontacak bir şey kalmıyor
hiç evlenmemek. kadınlara güven olmaz.
25-30 yaş arası uygun.
erkek 33-35 kız için 22-23
yuhh abartsaydın
Neden o kadar fark olmalı ki
@mentalitesiz ne abartması?
erkek geç olgunlaşir. kadında 22-23 e kadar evlendi evlendi evlenmedi sonra cidden bulamaz. bulsa bile değeri bilinmez.
o kafaya sokam
@mentalitesiz daha yaşın küçük cahilsin ilerde anlarsın.
kendin evde kalmışsın 23e kadar evlendi evlendi diyon :D kimse sizin kahrınızı cekmek zorunda degil o yaşlarda hayatını yasayacagi yere ömrünü size adayamaz. sen kendine enayi aramaya devam et
@mentalitesiz o zaman burada kudurma istersen benim yorumumdasın şimdiden kapılmışsın.
25 ile 30 arası
28’den sonrası olmalı bence
30 ve sonrası
25-30.
Erken tabi
Ne kadar erken mesela
Yani 23 24 cok. uygun
Gec evlenme kadin icin cok sikinti
20 ve üzeri
30 yaş
Evliliğe karşıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?