Ne erken ne geç diyebileceğiniz?
18-24 yaş
25-28 yaş
29-33 yaş
35+
50+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliliği belli bir yaşa bağlamak Bana pek doğru gelmiyor insan sevip seveceği bir ilişki içerisinde ise maddi manevi bir olgunluğa geldiği zaman evlenmeli bana göre evlenmek için evlenmemeli veya çok erken yaşlarda ne kadar severse sevsin evlenmemeli reşit olma yaşı 18 ancak evlenme yaşı 20 hatta 22 olmalı
Medeni kanun gereği olağan evlilik yaşı 17 dir.( 124. md.1 fk. Md. Kanun)
Olağanüstü evlenme yaşı 16
Eyvallah.
Lakin adam 25 yaşına gelmiş hala çocuk gibi davranıyor. Aklı 5 yaşında. Tek zevki arabaya binip yüksek sesle müzik dinlemek. Bu adamı nasıl ebeveyn yapmayı planlıyorsunuz
Bu devirde evlenilmez. Dünyanın en zengin erkeği Jeff Bezos evlendi ve boynuzlandı. Dünyanın en yakışıklı artisti Johnny Deep evlendi ve boynuzlandı. Dünyanın en ünlü futbolcusu Francesco Totti evlendi ve boynuzlandı. Bekar erkeğin boynuzu çıkmaz. Yalnız adam ren geyiği olmaz.
Cevap
3Cevap
Nüfus fazla zaten gerek yok bence
Yo 1 çocuk ideal. Düzgün yetiştirmek önemli. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik laik ve sosyal hukuk cumhuriyetine sahip çıkacak vatana ve millete hayırlı olsun yeterli. Adam olsun efendi olsun. Geleceğin çocuklarına öğretmenlik yapsın.
Kamu da toplam 5 milyon kişi var Memur ve İşçi dahil sen Nüfusa göre İş Gücü Oranını hesapladın mı? Herkese yetecek kadar iş var mı? Zaten firmalar daha çok alım yapacaklarına daha çok eleman çıkartıyorlar ve 3 kişinin yapacağı işi 1 kişiye yüklüyorlar
İşsizlik maaşı çıkarılabilir. Çok güçlü bir ekonomiyle birlikte üretim ve istihdam artırılabilir. Bunun yolları var. Enine boyuna konuşmak gerekir. Ben hala umutluyum. Bitti denildiğinde yeniden başlanabilir. Bu ülke muhakkak birgün dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birine sahip olacak. Er ya da geç. Ulu önderin dediği gibi
" Efendiler birbirimizi kandırmayalım uygar dünya çok ileridedir. O uygarlık dairesine dahil olmak mecburiyetindeyiz."
Çin de Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri ama git bakalım halkı nasıl yaşıyor
Norveç Devleti Fonu halka açık bir şekil de paylaşıyor ve halka bu para size aittir diyor
Norveç 👍
25 yeterli
Değil. Kadın için belki. Erkek için değil. Kadın 27-28 gibi erkek 30+ iyidir
çook ya
25 çocuk 😃
aaa
olabilirde kişiye bağlı
Amca oğlu 22 yaşında. 18 yaşında memur oldu 22 yaşında icra dairesi müdürü. Kurum müdürü 2000 li.
Evi ve arabası var. Olgun oturaklı bir adam. Adalet bitirmişti. Şu an hukuk okuyor. Yaşını anlayamazsın. Olgun. Efendi tecrübeli. Öyle pısırık falan da değil. Uzun boylu yakışıklı. Sevgilisi de bir sürü oldu. Günümüz gençlerine benzemiyor. Ülkede yoktur böyle bir adam. O adam evlensin çoğalsın bi zahmet 😅
:)
Kişiye bağlı. Başka bir arkadaşım 23 yaşında. O da evini arabasını aldı askerliğini yaptı. Dükkanını da aldı. Namazında hep. Sanayide motor ustası. Hem Mühendislik hem ilahiyat okuyor. Ellerde ne cevherler var bi görsen
İyi de kazanıyor parayı. Aylık geliri 30 u geçiyor. Para sanayicide 😅
Yani uzun lafın kısası o adamına bağlı. Bence ideal evlilik yaşı diye bir şey yok. Kişinin hayatındaki evlilik yaşı var.
evet
Yalnız bu adamların hepsi bekar. Bence kızlar olarak bi şeyleri sorgulayın. Nerde hata yapıyoruz diye 😅
25 filan
25 yaşındaki çocuğu nasıl evlendireceksin.
Yorum yapmayacağım.😃
Ne gibi
28-30 yaş bence
Belki olabilir. Ama bu yaşlara bile şüpheli yaklaşıyorum 😃
Okudukça uzaklaştım evlilikten. Okudukça. Okudukça. Avrupa'yı gezdikçe anladım
Aşık olunca görürsün o zaman nasıl peşinden ayrılmıyorsun😄
Alakası yok. İç yüzünü tanıyınca kadınların dış görünüş seni pek etkilemiyor. sayısız kadın tarafından reddedildim. Sayısız kadınla beraber oldum. Evdeki hesap çarşıya uymuyor. Senin dediğin hayal dünyası. En iyi anlaştığın insanla mutlu yaşarsın
25 min
Kadın için elbette. Erkekte 25 yaşında 27 yaşında yani çocuk yaşta yapılan evlilikleri doğru bulmuyorum. En yakın arkadaşım 30 yaşında genel cerrah. ABD ye eğitim almaya gidecek. 3 dil biliyor. Evlilik düşünmüyor?
Evet bence de mantıklı hem 25’den önce gençliğin yaşanmasını doğru buluyorum sorumluluk hemen alınmamalı biraz eğlenmeliyiz
27 erkekte net
Erken değil mi 27 ?
Erken mi pardon 35 ideal
İnanıp inanmaman konusunda saygı duyduğumu en içten dileklerimle belirterek En başta rabbimden sağlık diliyorum. Kariyerli (dr) + ev+araba+ 0 borç - düğün masrafları için min 500 k ile birlikte erkeğin olgunluğu ve aile yönetimi ve planlamasını kontrol yeteneğini de hesaba katarsak en erken 30 yaşında olması gerektiği kanaatindeyim
Bu devirde 500k düğün yap 1 kilo altın takıcam sana msnxlskxlskd
İstesem o düğünü bugün yaparım. Askere de bedelli gidiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?