Sevgilim evli karısı boşanmak istemiyor?

24 yaşındayım. İç mimarım. İzmirliyim. Sevgilimle birlikte yaşıyorum. Sevgilim Rizeli orada yaşıyordu normalde galerici olduğu için İzmir'e sürekli geliyordu o zaman tanışmıştık. Sevgilim şu an resmi olarak evli kendisi 32 yaşında ve bir oğlu ve bir kızı var. Karısıyla mantık evliliği yapmış zamanında Sevgi yok aralarında ama karısı sevgilime takıntılı. Sevgilim 1 aydır memleketine gitmiyor benim evimde kalıyor uzun zamandır karı koca ilişkisi yaşıyoruz aynı evin içinde annem durumu biliyor onay vermiyor. Karısıyla kaç kez telefonda konuştuk boşan diye sevgilim de dedi zorluk çıkarma bosanalım ben bu kadını seviyorum onunla evlenicem dedi. Kadın tutturmuş o o... pu kocamın aklını çeldi diye bağırıyor. Annem de bana bu kadar küfür edildi ağzını açmıyor. Kadın annemi aramış iyi bir o... pu yetiştirmişsiniz kızınıza namusu öğretseydiniz keşke demiş. Annem kadına tamam evet belki haklı olabilirsiniz ama kızıma böyle küfürler edemezsiniz demiş. Yazık o kadının çocuklarına acıyorum ben öyle bir anneye kaldılar kadın delinin teki şimdi anlıyorum sevgilimin onu neden hiç sevmediğini kadın İzmir'e gelicekmiş beni dovmeye öyle duydum. Beni aradı bende bana bak senin köyüne benzemez bu aralar sende hiç mi gurur onur yok kızım aklını başına topla dedim çok aşırı sinirlendim ve en sonunda kızım ben senin kocana sabah akşam gece gündüz v. eriyorum hadi sen köyünde kocanı beklemeye devam et gelmiycek kocan sevmiyor seni boşan artık boşan ki evlenebilelim dedim. Bu kadın beni kıskanıyor mu?
Sevgilim evli karısı boşanmak istemiyor?