Çok fazla aramam, yazmam. Ayrı şehirdeyiz imkanlar yüzünden çok bir araya da gelmeyiz. Her hangi bir hesaplaşma ya da taktikle de isim yok sadece onun bana ayırdığı zaman kadar zaman ayırıyorum. Seyahatim yüzünden uzun bir süre yüz yüze de görüşemeyeceğiz. İlişki körelir mi, bana olan ilgisi tutkusu azalır mı? Azalmaması için ne yapmalıyım? İlgiyi çoğaltmalı mi yoksa aynı dozda devam mı etmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı şehirdeyiz' olcaktı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fazla ilgi zaten yokmus ne tutkusjndan bahsediyosjn?
Dengeli diyelim. İkimizde çok abartmadan ilgileniyoruz birbirimizle sanırım olay bu. Çünkü ikimizde muhafazakar ailelerin çocuklarıyız cinsellikten kaciniyoruz.
Cinsellik olmasada arayip sorulur sanki 40 yillik evli gibisiniz
Şeyden bahsediyorum aslında, zamane iliskilerinden çok farklı, gün içinde hal hatır ve genel rutin şeyler sorulur mesajla aramalar akşam uyumadan önce ya sesli ya da görüntülü olur sonra uyuruz. Yani bu benim için ideal ilişki ama zannediyorum ki zamane ilişkileri gibi olmadığı için bitmeye ya da ilgisinin ve tutkusunun azalmaya mahkum olduğunu düşündüm
Sanki 50 yasindasiniz gibi hic heyecan yok hibi bahsediyosun.
gözden ırak olan gönülden de ırak olur artık bunu böyle kanıksarsın bence devam şansı pek yok zorlasan da.. açık olalım lütfen 🤷♂️
Ama şöyle ki, yüz yüze görüşmelerde olsun, telefonda sesli ve ya görüntülü sohbetlerimiz de olsun tutkulu ve aşırı istekli. Her an düşündüğünü, hep beni hayal ettiğini söyler. Biseyler yaşanmadı cinsel olarak ama istediğini beni önemsediğini dile getirir ve bunu hissettirir. Bu araya giren zamandan korkuyorum seyehatim yüzünden sesli görüntülü sohbet neredeyse bitecek 10 gün kadar. Onu istiyor ve değer veriyorum.
vallahi gerçekçi olalım yani uzaktan uzağa telefonla görüntülü konuşma idi vesaire ifade ettiklerinle yan yana geldiğindeki durum çok farklı oluyor. hayatının şartları neyi gerektiriyorsa öyle yaşamak zorundasın bir araya gelme şansın varsa zaten gelirsin yoksa bu böyle devam etmez.
Bende biliyorum elbette devam etmez, edemiyor zaten ama 10 günde de aşırı ilgi duyduğun ve çok istediğin birine karşı duygular hemen körelir mi bilemiyorum. Canlı tutmak istiyorum o istek ve özlemi geri tekrar yüz yüze görüşme sağlanana kadar.
ya da şöyle söyleyeyim devam etmez sonuçta bunu biliyorsun duygular da körelmez ama yavaş yavaş yok olmaya yüz tutar ama özlem gidermek istiyorsan sağladığın zamandan sonra bir daha ne zaman yüz yüze görüşeceksin onu düşün 🤷♂️ yani hep olasılıklara , tahminlere, umut etmelere kalırsa işin🤷♂️
yani yüz yüze görüştün bunu sağladın Bir daha ne zaman görüşeceksin? böyle nereye kadar devam edecek , ne için devam edecek, amaç ne olacak yani
üstelik farklı şehirde olsan amenna hem de aynı şehirde olduğun halde 🤷♂️ yani birbirinizi yaşam şartlarına uyum sağlayamıyorsanız o iş olmaz.. geçici çözümler çözüm değil
3 sene uzaktan yürüttük ilişkimizi hiç kopmadık sevince bir başka oluyor insan ama sevgide bitiyor gün gelince sana kim nasıl davranırsa ona öyle davran biz fazlasını verdik de ne oldu...
Coktan bitmeye yaklasmis
İlişki nerde
Körelir soğuma ve uzaklasma başlar yavas yavas