Aşk İlişkileri Arash müziklerini dinler miydin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu müziklerini çok severim.Gerçekten çok güzel müziklerdi😍😍 Arash müziklerini dinler miydin? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Pure love 👌 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Evet aklıma gelmedi bu iki vardı aklımda 😍 Yorumla Naisseme +1 yıl Bir de bunun sesine benzer , İngiliz Sting in desert rose şarkısının vokali var inanılmaz ses Yorumla Soran +1 yıl Şarkı ismi hiç yabancı gelmedi açıkçası şarkıcıyı da yazarsan Yorumla Naisseme +1 yıl İyi bak yukarı 🫣 Yorumla Soran +1 yıl Haa "in" tırnak işareti koymadan ayırmışsın o yüzden 😂😂 Yorumla Naisseme +1 yıl pardon kusura bakma lütfen 🫣 Yorumla Soran +1 yıl Not my problem 😏😁😁😂 Yorumla Naisseme +1 yıl Dinle yaz bakalım yorumunu bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam bekle bakalım Yorumla Soran +1 yıl Tamam bak sana tanıdık geldiğini söylemiştim. Evet biliyorum çok güzel bir şarkı Yorumla Naisseme +1 yıl 👍 yine güzel önerilerin olursa paylaş severim şarkıları Yorumla Soran +1 yıl Olur ama aslında burada sen bana güzel bir şarkıyı anımsattın şimdi de gidip kate linn'den zaynah dinliycrm sana da tavsiye ederim😊 Yorumla Naisseme +1 yıl Bende bakayım Yorumla Naisseme +1 yıl Kamelia - amor Yorumla Soran +1 yıl Dinledn mi?😊 Yorumla Soran +1 yıl Dur şimdi diğer müzikleri sona sakla fazla internetim yok😂 Yorumla Naisseme +1 yıl Dinledim, ok. ne zaman olursa 👍 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 2000’li yıllar, güzel zamanlardı :) 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Evet çünkü ben doğdum o yıllarda 😂😂🤭😁 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Tam olarak sonu hangi rakam hahahaha Yorumla Soran +1 yıl 2001 iktidarla beraber doğum günlerimixi kutluyoruz. Birbirimizden haz etmesekte😂😂 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl 21 mi oluyorsun yani hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Yok 22 😁 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Buradan tanıyıp da müzik zevkimin uyuşacağı kimsenin olacağını düşünemezdim 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahah ben k-pop'ta dinliyorum 😂 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Olsun, sorun değil shahhahaha Yorumla Soran +1 yıl Benim kulağa hoş gelen kalite barındıran her şarkıyı dinliyorum latin amerika, asya demeden😊 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Asya erkeklerine ilgim var deme şimdi burada aman aman Yorumla Soran +1 yıl Koyu Army'im 😏 Yorumla Soran +1 yıl Korkma ya Army'ler kimseyi vurmuyor bizim bahsettiğimiz ordu kurşun kullanmıyor kucak kullanıyor😏😍😍😊 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum hahahahah Yorumla Soran +1 yıl Neyse boş ver 😂😂 Neden yüzünüde paylaşmıyorsun ponçik? Vücudun çok iyi boyun kaç😁 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Herkesin gördüğü bir yerde bilgilerimi paylaşmıyorum hanımefendi hahaha Yorumla Soran +1 yıl Söyle ya beyfendi ne olucak en fazla asılırlar.😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aman abazalara dikkat😂 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl İletişime geç o halde Yorumla Soran +1 yıl Ya hadi gizliye geç adını söyle 🙃 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlısın biliyor musun😂😂 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Adın ne? Ahmet, Fikret yoksa Mehmet mi hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Oltaya direkt gelmemen hemen kabul etmemen ağırdan alman çok hoşuma gitti ama seni de merak ediyorum😁😂 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl Neyse fazla uzadı, görüşürüüz Yorumla Soran +1 yıl Ben söylemem sen söyle ismini😁😂😂🙃 Yorumla Soran +1 yıl İnstanı vericek misin?🙃😁😊 Yorumla Dispatcher25 +1 yıl İletişime geç, daha kaç kere söyleyeceğim? Yorumla Soran +1 yıl Ya tamam bekle başımın belası😂😂 Yorumla Soran +1 yıl İstek attım mesaj atamıyorum sen at🙃😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Berbatt 🤮🤮 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sensin o🤮🤮🤢😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öööoooğğğ 🤮🤮🤮🤮 Yorumla Soran +1 yıl Ağzına... 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorum yanlış anlama lütfen 🙃😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım bile çok geç Yorumla Soran +1 yıl Ya sus anlasan yazmazdın ya da kızar alınırdın. Sen akıllısın o konuda aferin😂😂😁🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana resmen ağzına bişey bişey dedin Yorumla Soran +1 yıl Hayır öğğ yaptın ağzına dedim yani yine senin yaptığın sana dönsün manasında😁😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pure love 👌
Evet aklıma gelmedi bu iki vardı aklımda 😍
Bir de bunun sesine benzer , İngiliz Sting in desert rose şarkısının vokali var inanılmaz ses
Şarkı ismi hiç yabancı gelmedi açıkçası şarkıcıyı da yazarsan
İyi bak yukarı 🫣
Haa "in" tırnak işareti koymadan ayırmışsın o yüzden 😂😂
pardon kusura bakma lütfen 🫣
Not my problem 😏😁😁😂
Dinle yaz bakalım yorumunu bekliyorum
Tamam bekle bakalım
Tamam bak sana tanıdık geldiğini söylemiştim. Evet biliyorum çok güzel bir şarkı
👍 yine güzel önerilerin olursa paylaş severim şarkıları
Olur ama aslında burada sen bana güzel bir şarkıyı anımsattın şimdi de gidip kate linn'den zaynah dinliycrm sana da tavsiye ederim😊
Bende bakayım
Kamelia - amor
Dinledn mi?😊
Dur şimdi diğer müzikleri sona sakla fazla internetim yok😂
Dinledim, ok. ne zaman olursa 👍
2000’li yıllar, güzel zamanlardı :)
Evet çünkü ben doğdum o yıllarda 😂😂🤭😁
Tam olarak sonu hangi rakam hahahaha
2001 iktidarla beraber doğum günlerimixi kutluyoruz. Birbirimizden haz etmesekte😂😂
21 mi oluyorsun yani hahahaha
Yok 22 😁
Buradan tanıyıp da müzik zevkimin uyuşacağı kimsenin olacağını düşünemezdim 😅😅
Hahah ben k-pop'ta dinliyorum 😂
Olsun, sorun değil shahhahaha
Benim kulağa hoş gelen kalite barındıran her şarkıyı dinliyorum latin amerika, asya demeden😊
Asya erkeklerine ilgim var deme şimdi burada aman aman
Koyu Army'im 😏
Korkma ya Army'ler kimseyi vurmuyor bizim bahsettiğimiz ordu kurşun kullanmıyor kucak kullanıyor😏😍😍😊
Dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum hahahahah
Neyse boş ver 😂😂 Neden yüzünüde paylaşmıyorsun ponçik? Vücudun çok iyi boyun kaç😁
Herkesin gördüğü bir yerde bilgilerimi paylaşmıyorum hanımefendi hahaha
Söyle ya beyfendi ne olucak en fazla asılırlar.😂😂
Aman abazalara dikkat😂
İletişime geç o halde
Ya hadi gizliye geç adını söyle 🙃
Hayır
Çok tatlısın biliyor musun😂😂
Adın ne? Ahmet, Fikret yoksa Mehmet mi hahahaha
Oltaya direkt gelmemen hemen kabul etmemen ağırdan alman çok hoşuma gitti ama seni de merak ediyorum😁😂
Neyse fazla uzadı, görüşürüüz
Ben söylemem sen söyle ismini😁😂😂🙃
İnstanı vericek misin?🙃😁😊
İletişime geç, daha kaç kere söyleyeceğim?
Ya tamam bekle başımın belası😂😂
İstek attım mesaj atamıyorum sen at🙃😂😂
Berbatt 🤮🤮
Sensin o🤮🤮🤢😂😂
Öööoooğğğ 🤮🤮🤮🤮
Ağzına... 😂😂
Şaka yapıyorum yanlış anlama lütfen 🙃😊
Anladım bile çok geç
Ya sus anlasan yazmazdın ya da kızar alınırdın. Sen akıllısın o konuda aferin😂😂😁🙃
Bana resmen ağzına bişey bişey dedin
Hayır öğğ yaptın ağzına dedim yani yine senin yaptığın sana dönsün manasında😁😂😂